Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ▪Marty
    24. Prosinac 2020. 09:41

Lisa27

Bella u nedjelju bi trebala ne dobit a mozda i subotu ako bude malo kraći ciklus ko prošli, piškit ću u nedjelju opet ako ne dobijem, al nekako mislim da bi se već vidjelo na ovom najosjetljivijem
    Jana bome ovaj mjesec nam nikako ne ide.. sad čekamo vas koje piškite za Novu godinu 🙂
    Traveller ti su uhodana s tempicom pa ti ni ne trebaju testovi 😀 nadam se da ću se i ja ušaltat kroz idući ciklus

Lisa, ženo čekaj ti mene i u nedjelju skupa pišnemo okk? :) ništa ti to ne znači, ima još vremena
    Bella...:/ a možda se još popraviii.. ako ne, idemo dalje hrabro u nove pobjede, nova hopsanja i strategije ❤️💪  baš imam dojam da si ti jedna snažna i jako hrabra žena, divim ti se na tome! bit će i tvoje čudo uskoro, vjeruj :)
    Sanjalica žao mi je jako, drži se! ❤️

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    24. Prosinac 2020. 09:44

Stormy

Dobro jutro cure, nije me bilo neko vrijeme, nisam stizala…previše ekrana i posla, morala sam malo na off. Dragi pozitivan na covid. Zatvoreni smo do daljnjeg…
    Žao mi je zbog vještica i snjegovića 😥
    Cure kojima pada tempica, ništa još nije gotovo 🤞
    Iskreno svima želim da što prije dođe to malo čudo u bušicu ❤

paa već sam pitala za tebe! nema te ko ni snijega za Božić :) nadam se da ćete lako pregurati situaciju s covidom, bar ćete biti zajedno :) kaj se događa kod tebe? ima kaj od simptoma?

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    24. Prosinac 2020. 09:47

maša25

Sanjalicejako mi je zao sto je M dosla :( isplacise i onda hrabro dalje ❤️❤️
    Jutro zene kako ste mi? Meni je danas 1DPO mogu piskit? 😂😂😂

pišaaaaaj Mašo hehehehe
    budeš i ovaj mj radila trakice svaki dan do m?

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    24. Prosinac 2020. 09:50

Sarita_00

Jutro ☕
    Sanjalicežao mi je što je tako ispalo ma kraju ☹️ Ipak stiže novi mjesec, nova godina i nadam se da će opet ubrzo biti ➕.
    Moja curka sinoć dobila temperaturu 😥😥 Sirup je povratila. Cijelu noć sam morala biti u jednom položaju, sve me boli. I jutros isto sve, neće jesti ni piti… Tako da će mi Božić očito biti vesel.
    😘😘

ojoj, nadam se da je jednodnevna viroza i da će brzo proći..
    kak si ti, kaj ima od simptoma?

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    24. Prosinac 2020. 10:16

Hvala cure na rijecima podrske . tako moralo bili...idemo dalje sve ispocetka 🙃🙃🙃🤦🤦

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

anabelaaaa
    24. Prosinac 2020. 10:28

sanjalica5

Hvala cure na rijecima podrske . tako moralo bili…idemo dalje sve ispocetka 🙃🙃🙃🤦🤦

Bravo za hrabrost ❤Ubrzo ces uspjeti opet I bice sve ok.❤

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Lisa27 👶🧸🎀
    24. Prosinac 2020. 10:29

Cure kad sam gledala test kasnije pod jačim svjetlom vidim kao neku crticu ali toliko je svjetla da se ne moze ni uslikat, možda to nešto znači a možda i ne, neznam 🙄 svakako cuvponovit za dva tri dana

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

watson009
    24. Prosinac 2020. 10:35

Stormy pa gdje si mi ? Ajme znaci blagdani su u izolaciji 😭 drzi se! Siriti cemo slavlje virtualno!
    Sanjalice ne mogu si zamisliti kako ti je ali ti si mlada i hrabra zena, iduci ciklus je vec tvoj ❤🙏
    Ancioo kako su cicke ?😂
    Lindsay jesi se oporavila od operacije ? Nadam se da si dobro ❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

24. Prosinac 2020. 10:37

Sanjalica, Bella, ostale cure (nikad ne zapamtim sve🤦‍♀️) žao mi je... Idemo hrabro dalje... 💕
    Kod mene ovaj mjesec opci potoop od vještice 😩😩 ne pamtim kad je tako obilna bila...

lovely
    24. Prosinac 2020. 10:40

Hvala svima❤🙏

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.