My companion is making $77 hourly at the PC. He has been laid off from work 5 months prior, yet a month ago he rounded up $10258 by simply telecommuting with program he uncovered on the web. This is the thing that he does... Give it a shot yourself... Visit Now... earn75.com
My companion is making $77 hourly at the PC. He has been laid off from work 5 months prior, yet a month ago he rounded up $10258 by simply telecommuting with program he uncovered on the web. This is the thing that he does... Give it a shot yourself... Visit Now... earn75.com
Mrvica prekrasno je kada se dobro zavrsi ❤🙏 imala si srece ja bih rekla, neka tvoja mala mrvica samo raste i veseli buducu mamu 😇
Ancioo jel u jesenskima sama sebi postavljas pitanja?
Umirem 👆😂😂😂😂
Ti i Masa ste od pocetka prirasle mome srcu, ludace jedne 😘 niste normalne s tim piskenjem…
Ja si kontam da se sada maksimalno moram cuvati do postupka…mm me pazi kao kap vode na dlanu.
Mislim si kako bi nam 1.mjesec mogao biti top…
Mislim da je to vise vjera nego sreca, jer svaka majka ima prirodan osjecaj za svoje dijete makar ono jos bilo jako jako malo, eto moja mrvica se igrala malo skrivaca ali sad je tu sto mi je najbitnije❤
Tommy superrr, evo mi smo i upravo sad pokrili moj muz ko da zna da mi je O hhaha 😂😂😂 nadam se da cemo i sutra ali vidit cemo ako da ok ako ne svejedno :) tako da mi smo pokrili ko nikad do sad :P
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
I mi smo pokrili, 6dc. Jel se to racuna? 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
MalaRita zao mi je zbog tvoga iskustva 😔😔😔
Prezivili smo,istrazili sve,a otkrili nista...
Hvala...
Tommysuperrr, evo mi smo i upravo sad pokrili moj muz ko da zna da mi je O hhaha 😂😂😂 nadam se da cemo i sutra ali vidit cemo ako da ok ako ne svejedno :) tako da mi smo pokrili ko nikad do sad :P
Woohooo 💦💦🍆🤣🤣🤣
Kod mene ja nisam znala do danas a kamoli on..jadnicka sam izvozala ovaj ciklus hhaha krenuli pregovori za ses i lik zaspe hahaha zivote robijo
Drzim nam fige 🤞🤞 nadam se da cu i ja ko ti pod Koronom ostat trudna 🙈💪
Sanjarka ako je bilo dobro onda se racuna 🤣
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
I mi smo pokrili, 6dc. Jel se to racuna? 😂
Ma sve se računa, bolje da je nego da nije🤣🤣
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Samoja a ako prođe 40 dana napravi ti lijepo test pa možda je i nešto drugo u pitanju 🤗🤞🤞🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sanjarka 😂😂 naravno da se racuna hahaha
Ma jaaaa sam tolikoo uzbudena da jedva cekam opet ugledat taj plusic i osjecat se onako divnoooo i blazeno 😍😍😍 najrade mi odmah piskila test 😂😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji