Ja sam 4 DC, jos 4 dana i pocinjem piskiti Lh trakice ponovo🤗 Jedva cekam...
Sanjarko hocemo skupa?
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Ja sam 4 DC, jos 4 dana i pocinjem piskiti Lh trakice ponovo🤗 Jedva cekam…
Sanjarko hocemo skupa?
Ja sam planirala na Bozic pisnut prvu
Tako da, pratimo se 😁🤞🏻🤞🏻🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarko hocemo skupa?
Ma i ja cu sta ima veze sto je prerano🤣 Ionako ih ima dovoljno za 6 mjeseci 🤪 Mada su moje ovulacije uvijek tacne skoro u dan ali hajde...magija cekanja crtice...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sanjarko hocemo skupa?
Ma i ja cu sta ima veze sto je prerano🤣 Ionako ih ima dovoljno za 6 mjeseci 🤪 Mada su moje ovulacije uvijek tacne skoro u dan ali hajde…magija cekanja crtice…
Da. Tko to moze platit? 😂
Moje o šetaju
11-17dc pa ja krenem od 8dc lovit 😁
Bok trudilice ❤🥰 kod mene nis za prijavit, samo sam se dosla pohvalit da idem doma za blagadane i da cu jesti maminu klopu 😁😂
Anci ajme koji divan rasplet dogadaja 🥰.
Mi smo opet fulali ovulaciju 🙄 ko bi reko da je tako tesko napravit bebu 😂 a u skoli te uceaaa nemoooj pogledas muske gacee evo trudnocaa🤣
Sto se tice poklona za Bozic, ja sam svog dragog pitala sta ce mi darovat, njegov odgovor, darivam te cijeli mjesec 🤣🤣 jer moja jedina zelja za bozic je bila beba 🥰😂
Hahaha to i meni postaje sve manje jasno. Znam "slučajnih" trudnoća, al što dalje ide manje su mi jasne.
A neka. Mi smo uzeli godišnji malo kasnije, tamo iza 3 kralja, taman kad bi trebali biti novi plodni dani- pa nek me dariva za pravoslavni Božić 😁
Nisam nikad misla da ce nam pravljenje bebe bit znanstvena fantastika😂 jer nam se prva trudnoća dogodila sa 20 g bez da smo ju planirali a sad planiramo stalno i nista se ne događa😅.
A ovu ako Bog da da uspijemo budemo saznali oko pravoslavnog Božića. 😄
Majica hahah i pravoslavni Bozic je okej 😄 Bozicno cudo koje je malo zakasnilo 🤣🥰
Ja sam molila za Bozicno cudo ali ocito nisam bila jasna pa mozda dobim to čudo na pravoslavni Božić😄😄😂😂
taman ce O oko naseg Bozica pa se to racuna 😄😂😄😂
Sanjarko moje ce trakice garant kasniti zbog Bozica ali uglavnom sam danas u posti poslije posla
Ma ok je, kad stigne 🥰
Mrvice drago mi je da je dobro završilo, svu sreću dalje zelim ❤❤❤
Vidim bit će puno hopsanja oko Božića 😁💝💝
Sanjarko nažalost da. Takav pritisak imam tako rano i inace. Nisu menstrualni grcevi nego bas onaj pritisak. I to mi je najčešće znak da dolazi. Meni Inače svi simptomi dolaska počnu bas puno ranije i onda zato više ni ne radim testove jer znam da dolazi. No sad je božić pa ću unatoč svim tim dolaznim simptomima imati nadu, pa se možda dogodi cudo😁💖 ako ne nema veze idemo dalje. Novi mjesec nova nada.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Bok trudilice ❤🥰 kod mene nis za prijavit, samo sam se dosla pohvalit da idem doma za blagadane i da cu jesti maminu klopu 😁😂
Anci ajme koji divan rasplet dogadaja 🥰.
Mi smo opet fulali ovulaciju 🙄 ko bi reko da je tako tesko napravit bebu 😂 a u skoli te uceaaa nemoooj pogledas muske gacee evo trudnocaa🤣
Sto se tice poklona za Bozic, ja sam svog dragog pitala sta ce mi darovat, njegov odgovor, darivam te cijeli mjesec 🤣🤣 jer moja jedina zelja za bozic je bila beba 🥰😂
Hahaha to i meni postaje sve manje jasno. Znam "slučajnih" trudnoća, al što dalje ide manje su mi jasne.
A neka. Mi smo uzeli godišnji malo kasnije, tamo iza 3 kralja, taman kad bi trebali biti novi plodni dani- pa nek me dariva za pravoslavni Božić 😁
Nisam nikad misla da ce nam pravljenje bebe bit znanstvena fantastika😂 jer nam se prva trudnoća dogodila sa 20 g bez da smo ju planirali a sad planiramo stalno i nista se ne događa😅.
A ovu ako Bog da da uspijemo budemo saznali oko pravoslavnog Božića. 😄
Majica hahah i pravoslavni Bozic je okej 😄 Bozicno cudo koje je malo zakasnilo 🤣🥰
Ja sam molila za Bozicno cudo ali ocito nisam bila jasna pa mozda dobim to čudo na pravoslavni Božić😄😄😂😂
Hahahahah i moja mama uvijek govori da se mora biti specifičan za šta se moli 😂
Sretno nam svima! 😁
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Mrvice drago mi je da je dobro završilo, svu sreću dalje zelim ❤❤❤
Vidim bit će puno hopsanja oko Božića 😁💝💝
Sanjarko nažalost da. Takav pritisak imam tako rano i inace. Nisu menstrualni grcevi nego bas onaj pritisak. I to mi je najčešće znak da dolazi. Meni Inače svi simptomi dolaska počnu bas puno ranije i onda zato više ni ne radim testove jer znam da dolazi. No sad je božić pa ću unatoč svim tim dolaznim simptomima imati nadu, pa se možda dogodi cudo😁💖 ako ne nema veze idemo dalje. Novi mjesec nova nada.
Bella ma rano je to! Sad je pritisak oko Božićnog iščekivanja, bit će to ok 🤞🤗
👩🏻🤝🧑🏻29g
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
Mrvice predivne vijesti nakon šoka- sad će sve biti u redu. Uvijek po druga mišljenja. Baš je lijepo čuti tako sretan ishod 🥰
👩🏻🤝🧑🏻29g
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
Mrvica ajmee koja priča 😢 jako jako jako mi je drago da je sa tvojom bebicom sve uredu ❤️ I 100% se slažem sa tobom da treba potražit drugo mišljenje 😌( ako je nesto takvo u pitanju)
Evo cure ja mislim da sam svoju PIKČINU ulovila je toto sa ovim trakicama/testicima ?? 😍😍😍😍
https://ibb.co/jJbJDxJ
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji