Evo curke da se javim, u subotu sam zavrsila na hitnoj zbog bolova u stomaku, otkrili su "vanmaternicnu trudnocu", rekli da moram ostat u bolnici sve nalaze izvaditi, sutradan hitna operacija (laparoskopija)… ujutro vizita, kaze nalazi okej ali beba nije dobro, necemo laparoskopiju nego cemo PROBATI kiretazom, ja sva u soku, strah, tuga, molim Boga dragog da mi da snage… nedugo nakon toga meni u bolnicku sobu ulazi druga doktorica predstavlja se, ona je primarijus i inzistira da me pregleda prije operacije, ja kazem nema problema, i pitam kakvi su nalazi, i tu ona meni odgovara, nalazi su sqvrseni, ali te zelim pregledat jer mislim dq ne moras na operaciju jer nemas krvarenja. I odvela je ona mene na pregled i pregledala i vice ovo j3 super, jako jako dobro, ja u soku govorim sta je dobro moram na kiretazu, kaze ne moras 100% normalna i uredna trudnoca, samo sto odgovara 6. Tjednu, a meni je receno da sqm u 8. Tt
Eto, ima Boga, vjerovala sam da ce mi pomoci…
Zato kazem nikad ne slusajte samo jednog doktora ukolikk nemate povjerenja, uvijek trazite drugo misljenje
Ja sam tri doktora promijenila u 4 danaa… i eto sve je u redu
Ajme Mrvicaaaa 😔 bit ce sve okej, cuvaj see ❤ jesu otkrili cemu ti bolovi u stomaku da si zavrsila na hitnoj?
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Ps. Koliko ti traju ciklusi?
Moze, naci ce se nesto robice 😁
Pa iskreno ovulacije mi setaju. Od 12 do 14 dana ciklusa. Ali svaki put nakon ovulacije, 2 tjedna i dobijem M. Tako da iduca treba doci 2.1. po ovoj ovulaciji. Ali su imedu 26 i 27 dana
Onda je bila o 13dc, to je to 👍🏻👍🏻👍🏻🥰
Ostaje samo cekanje 🤞 hvala ti dr.Sanjarka ❤ dobri duh nase teme 🥰
🥰🥰🥰❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo curke da se javim, u subotu sam zavrsila na hitnoj zbog bolova u stomaku, otkrili su "vanmaternicnu trudnocu", rekli da moram ostat u bolnici sve nalaze izvaditi, sutradan hitna operacija (laparoskopija)… ujutro vizita, kaze nalazi okej ali beba nije dobro, necemo laparoskopiju nego cemo PROBATI kiretazom, ja sva u soku, strah, tuga, molim Boga dragog da mi da snage… nedugo nakon toga meni u bolnicku sobu ulazi druga doktorica predstavlja se, ona je primarijus i inzistira da me pregleda prije operacije, ja kazem nema problema, i pitam kakvi su nalazi, i tu ona meni odgovara, nalazi su sqvrseni, ali te zelim pregledat jer mislim dq ne moras na operaciju jer nemas krvarenja. I odvela je ona mene na pregled i pregledala i vice ovo j3 super, jako jako dobro, ja u soku govorim sta je dobro moram na kiretazu, kaze ne moras 100% normalna i uredna trudnoca, samo sto odgovara 6. Tjednu, a meni je receno da sqm u 8. Tt
Zato kazem nikad ne slusajte samo jednog doktora ukolikk nemate povjerenja, uvijek trazite drugo misljenje
Ajmeee. Kad sam pocela citat suze su mi isle i onda takav sretan zavrsetak. Želim ti svu sreću. Nekad i kad ne vidis vise svijetlo, dogodi se čudo, samo treba vjerovat. ❤️🥰🥰🙏Čestitam ti od srca. ❤️❤️❤️
👶6 g
👶2 g
🙋♀️26 g
🧔31 g
Bok trudilice ❤🥰 kod mene nis za prijavit, samo sam se dosla pohvalit da idem doma za blagadane i da cu jesti maminu klopu 😁😂
Anci ajme koji divan rasplet dogadaja 🥰.
Mi smo opet fulali ovulaciju 🙄 ko bi reko da je tako tesko napravit bebu 😂 a u skoli te uceaaa nemoooj pogledas muske gacee evo trudnocaa🤣
Sto se tice poklona za Bozic, ja sam svog dragog pitala sta ce mi darovat, njegov odgovor, darivam te cijeli mjesec 🤣🤣 jer moja jedina zelja za bozic je bila beba 🥰😂
Hahaha to i meni postaje sve manje jasno. Znam "slučajnih" trudnoća, al što dalje ide manje su mi jasne.
A neka. Mi smo uzeli godišnji malo kasnije, tamo iza 3 kralja, taman kad bi trebali biti novi plodni dani- pa nek me dariva za pravoslavni Božić 😁
Nisam nikad misla da ce nam pravljenje bebe bit znanstvena fantastika😂 jer nam se prva trudnoća dogodila sa 20 g bez da smo ju planirali a sad planiramo stalno i nista se ne događa😅.
A ovu ako Bog da da uspijemo budemo saznali oko pravoslavnog Božića. 😄
Majica hahah i pravoslavni Bozic je okej 😄 Bozicno cudo koje je malo zakasnilo 🤣🥰
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Pisala sam ovdije prije par dana, ali za vas koje niste informirane: znaci ja sam isla na normalnu kontrolu 03. 12 to je bila prva kontorla i tamo je potvrdena trudnoca ali tek pocetak, dva tjedna poslje 2. Kontrola, doktor nije mogao naci plod i rekao je da sam 7+5 jedana trudna, i vadio mi nalaze i nista on meni nije rekao on je na minutu pregledao i kaze nema tu nista vise... ja sam u soku bila jer znam da nisam imala nikakvog krvarenja, dva dana nakon eto u subotu kao sto sam rekla bolovi sa lijeve strane katastrofa, i odma panika strah i da ne ponavljam sad sve.. uglavnom kada mi je ta primarijus rekla da je sa trudnocom sve u redu, da beta se normalno dupla, kaze da je uzrok to sto je ovulacija vjv kasnije dosla pa je zato 6 tjedana a ne 8.... ali ja nju pitam zbog cega sam imala bolove, ona meni kaze ne boj se u svakoj trudnoci su bolovi normlani zbog sirenja maternice, ali tebe je vise bolilo zbog psihe jer nisi znala sta se dogada niti da li je sve u redu
Eto vidis mrvice ako se nikada ne treba zaletiti na prvu, uvijek trazi drugo misljenje ako si nesigurna i osjecas nepovjerenje....drago mi je da je sve ok, uzivaj sada i opusti se. Svakako ostani sa nama i pisi nam😘😘
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Naravno❤ samo cure vjerujte, molite se, imajte nadu i nikad nemojte odustati
Mrvice saljem veliki zagrljaj, drago mi je sto je sve dobro zavrsilo
❤❤❤❤❤
Bok trudilice ❤🥰 kod mene nis za prijavit, samo sam se dosla pohvalit da idem doma za blagadane i da cu jesti maminu klopu 😁😂
Anci ajme koji divan rasplet dogadaja 🥰.
Mi smo opet fulali ovulaciju 🙄 ko bi reko da je tako tesko napravit bebu 😂 a u skoli te uceaaa nemoooj pogledas muske gacee evo trudnocaa🤣
Sto se tice poklona za Bozic, ja sam svog dragog pitala sta ce mi darovat, njegov odgovor, darivam te cijeli mjesec 🤣🤣 jer moja jedina zelja za bozic je bila beba 🥰😂
Hahaha to i meni postaje sve manje jasno. Znam "slučajnih" trudnoća, al što dalje ide manje su mi jasne.
A neka. Mi smo uzeli godišnji malo kasnije, tamo iza 3 kralja, taman kad bi trebali biti novi plodni dani- pa nek me dariva za pravoslavni Božić 😁
Nisam nikad misla da ce nam pravljenje bebe bit znanstvena fantastika😂 jer nam se prva trudnoća dogodila sa 20 g bez da smo ju planirali a sad planiramo stalno i nista se ne događa😅.
A ovu ako Bog da da uspijemo budemo saznali oko pravoslavnog Božića. 😄
Majica hahah i pravoslavni Bozic je okej 😄 Bozicno cudo koje je malo zakasnilo 🤣🥰
Ja sam molila za Bozicno cudo ali ocito nisam bila jasna pa mozda dobim to čudo na pravoslavni Božić😄😄😂😂
👶6 g
👶2 g
🙋♀️26 g
🧔31 g
Sortiraj odgovore
Najstariji