Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    21. Prosinac 2020. 10:29

Da tempica mi je dobra no z am ja imati takve skokove bez nekog razloga. Nisam baš najbolje spavala noćas,puno sam sanjala i kad sam mjerila tempicu ujutro bilo mi je jako vruce pa moguće da je zato tako i visoka. Sutra ćemo znat više, ako će i sutra bi ti visoka onda je to dobar znak 😁 iako osjećam polagano pritisak dolje kao inače pred M.
    Anci draga nasa❤

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

curka93
    21. Prosinac 2020. 10:31

anci000 🔜🤰🏼

imba93, lovely, Inna, belinda 90 i Angeleyes hvala od srca

Cestitam od srca💕💕💕💕💕💕

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Sanjarka88
    21. Prosinac 2020. 10:50

Traveller

Bella🌟

Da tempica mi je dobra no z am ja imati takve skokove bez nekog razloga. Nisam baš najbolje spavala noćas,puno sam sanjala i kad sam mjerila tempicu ujutro bilo mi je jako vruce pa moguće da je zato tako i visoka. Sutra ćemo znat više, ako će i sutra bi ti visoka onda je to dobar znak 😁 iako osjećam polagano pritisak dolje kao inače pred M.
    Anci draga nasa❤

Bella draga, tempica top. Za tebe najviše navijam ovaj Božić, bez uvrede ikome, jer znam da je tvoja beba trebala biti tada rođena pa se nadam da će ti ovo čudo dođi i pružiti bar malo utjehe ❤️

Pridružujem se istom željama ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bella🌟
    21. Prosinac 2020. 10:52

Sanjarka88 🦋

Traveller

Bella🌟

Anci draga nasa❤

Bella draga, tempica top. Za tebe najviše navijam ovaj Božić, bez uvrede ikome, jer znam da je tvoja beba trebala biti tada rođena pa se nadam da će ti ovo čudo dođi i pružiti bar malo utjehe ❤️

Hvala vam od srca, sad ste i mene rasplakale❤❤❤

SAYURI
    21. Prosinac 2020. 10:55

Anciooo draga 🥰🥰 Znala sam. Cestitam i zelim ti skolsku i urednu trudnocu da sve bude u najboljem redu...mazi stomacic i uzivaj. Krasna vijest za vas za praznike, ne moze ljepse 😘😘 Sad jos da se ostvari ono moje da budu duplici🤞🤞 
    Krenuli plusici...hajde sada Bella, pa cemo i mi ostale za vama😁

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Julka92
    21. Prosinac 2020. 10:59

Ajme kako je divno nakon 2 dana doći na forum i vidjeti da ima plusevaaa <3
    Čestitke drage cure!  Želim vam mirnu i sretnu trudnoću!

Ja sam imala negativan test, menstruacija još kasni, ali vjerujem da je to sada dok mi se ne unormalni ciklus nakon pilula.
    Čudno je reći, ali jedva čekam da stigne pa da mogu počet pratit ciklus :)
    Počela sam danas s Evinim kapima, nadam se da će se brzo sve vratiti u normalu.

Bella🌟
    21. Prosinac 2020. 11:00

anci000 🔜🤰🏼

Bella🌟

Sanjarka88 🦋

Traveller

Bella🌟

Anci draga nasa❤

Hvala vam od srca, sad ste i mene rasplakale❤❤❤

pogledaj moj i svoj graf!! ❤️❤️

Ajoj Anci🤩🤩 kako bi to bilo lijepo💝💝hvala na ovome💕

Bella🌟
    21. Prosinac 2020. 11:02

anci000 🔜🤰🏼

SAYURI

Anciooo draga 🥰🥰 Znala sam. Cestitam i zelim ti skolsku i urednu trudnocu da sve bude u najboljem redu…mazi stomacic i uzivaj. Krasna vijest za vas za praznike, ne moze ljepse 😘😘 Sad jos da se ostvari ono moje da budu duplici🤞🤞
    Krenuli plusici…hajde sada Bella, pa cemo i mi ostale za vama😁

heheh vidjet cemo, samo neka sve bude u redu! 🥰🥰

Dragi je budan zacudo od 8, pitam sto se probudio tako rano kaze ne zna, ja se mislim e da znas sto te veceras tek ceka onda tek spavat neces moci

Nego da ja vas priupitam, hopsanje? normalno ili da cekam do pregleda

Hopsanje može normalno osim ako zbog nečeg posebno me dobiješ zabranu. Jedino što bi možda bilo dobro koristiti kondome, čisto jer je sve osjetljivo dolje pa da se ne prisulja neka bakterijica. Iako ne mora biti ništa. Predlažem da nazoveš doktoricu danas,kažeš za pozitivan test i svakako pitaj te neke sitnice koje te interesiraju.
    Jer da uz tu vijest još skočim na muža vjerujem da bi bio presretan😁🤭😘

Julka92
    21. Prosinac 2020. 11:03

Joooj kako uzbudljivo, mislim da sam pogledala milijun youtube videa telling my husband we are pregnant i pregnancy announcement 
    Još jednom čestitke 

Sanjarka88
    21. Prosinac 2020. 11:16

Anci mozes hopsat normalno 👍🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.