Ja se cula sa svojim ginekologija i on mi kaze da krivo racunam plodne dana...dakle što reci...da po njegovom izracunu ovulacija je bila 2.12 i najplodniji dan 6.12...što znaci da smo se pokrili i da mi nikakav test nece pokazati rezultat jer je rano... dakle iskreno luda sam vise od toga...nek stigne vjestica i da krenemo ispocetka...ovo je mucenje😑😑😑😑
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Ja procurila, tocna je u sat😥😥
Uzas, sad sam se malo smirila, puno sam plakala i mm me tjesio, ali bas se glupo osjecam sto se uopce ponadam....
2021 je nasa!
Ja: 25 MM: 32
Pokusavamo od 7/20
Dobro jutro cure!
Žao mi je za minuse 😔 Idemo sve po novogodišnje čudo 🤗
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Uzas, sad sam se malo smirila, puno sam plakala i mm me tjesio, ali bas se glupo osjecam sto se uopce ponadam….
2021 je nasa!
Žao mi je,šaljem zagrljaj💕💕
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Joj cureee, tako mi je zao ubog minusa 😔😫😭
Pa dobro sta se dogada s ovim mjesecom 🥺🙄 drzite mi se 🥰 sljedeca godina je vasa ❤
Ja mislim da je meni ovulacija bila jucer jer me bolio ljevi jajnik a mi nismo pokriliii 😫😫😫 probat cemo jos danas ali skroz sam zakasnila 😔 i samo prkljucer mi je bilo malo egg iscjetka sto inace nije tipicno za mene jer ga bude za izvoz 🙈😅
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Uzas, sad sam se malo smirila, puno sam plakala i mm me tjesio, ali bas se glupo osjecam sto se uopce ponadam….
2021 je nasa!
A bemti sve....
Bas mi je zao 😔😔😔😔
Drzi se 🤗 idemo po čudo novogodisnje sve ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja se cula sa svojim ginekologija i on mi kaze da krivo racunam plodne dana…dakle što reci…da po njegovom izracunu ovulacija je bila 2.12 i najplodniji dan 6.12…što znaci da smo se pokrili i da mi nikakav test nece pokazati rezultat jer je rano… dakle iskreno luda sam vise od toga…nek stigne vjestica i da krenemo ispocetka…ovo je mucenje😑😑😑😑
Sorry Al tvoj gin prica gluposti
Po kojem izracunu je on tebi izracunao da ti je o bila 2.12?
I kojoj logici je najplodniji dan 4 dana nakon o? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
14 dana nakon o da je i u pravu svaki test ce pokazat
Daklem pisni test
Joj cureee, tako mi je zao ubog minusa 😔😫😭
Pa dobro sta se dogada s ovim mjesecom 🥺🙄 drzite mi se 🥰 sljedeca godina je vasa ❤
Ja mislim da je meni ovulacija bila jucer jer me bolio ljevi jajnik a mi nismo pokriliii 😫😫😫 probat cemo jos danas ali skroz sam zakasnila 😔 i samo prkljucer mi je bilo malo egg iscjetka sto inace nije tipicno za mene jer ga bude za izvoz 🙈😅
Ja po temp nebi rekla da je bila o
Daklem samo vi pokrivajte. Da je i bila jucer nije danas kasno 🥰
28.12 piskeeeee
Sarita_00
Lovely
Bella
Sorgi
Sortiraj odgovore