Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    watson009
    07. Prosinac 2020. 21:47

Traveller kako to da ides na konzultacije ? Cisto da vidite treba li jos sto poduzeti ili?
    Prije prohodnosti moras raditi cervikalne briseve-pazi na to...
    Kod koga si narucena ?
    Ja ih moram zvati i ovih dana otici do njih na edukaciju, mozda se i sretnemo tamo 🙌
    Nadam se da ces imati pozitivno iskustvo,meni je dr.Dmitrovic top,neka samo takva i ostane 😊
    Ancioo koja si ti kraljica 😂 eto,ode zeni bozicnica na LH trakice ahhahahah

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    07. Prosinac 2020. 21:49

Amy mozda su samo hormoni u pitanju pa je zato ta razdrazljivost, mij savjet ti je da se isplaces-obrises suze i reci ma jaka sam ja i to mogu! Biti ce ti bolje,meni barem svaki put upali kada se tako osjecam ❤
    Buhtlice pa di si ti ? Skoro sam te zaboravila 😂 salim se🙏 nadam se tvom plusicu,lista nam je bas prazna 😭
    Bella

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    07. Prosinac 2020. 21:50

Lindsay na kojoj temi tipkas ?😂 di si ?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

buhtlica23
    07. Prosinac 2020. 21:54

watson009

Amy mozda su samo hormoni u pitanju pa je zato ta razdrazljivost, mij savjet ti je da se isplaces-obrises suze i reci ma jaka sam ja i to mogu! Biti ce ti bolje,meni barem svaki put upali kada se tako osjecam ❤
    Buhtlice pa di si ti ? Skoro sam te zaboravila 😂 salim se🙏 nadam se tvom plusicu,lista nam je bas prazna 😭
    Bella

Ma tu sam, ludnica na poslu a i M je izostala, ali 3 negativna testa govore svoje. Nemam neku potrebu komentirat ista kad sad cekam vjesticu a i nisam imala sto prijavit do sada . 🤣 Javila sa se gin i dobila nova tablete za piti. Inace sam bila na Duphastonima.
    Sad cekam da M dode 🙄

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Anchyy123
    07. Prosinac 2020. 21:59

Pozdrav svima 😊 evo i ja sam nova ovdje 😄 evo ja i muž radimo već dosta na bebici ali nam baš ne ide 😏 sada smo odradili spermiogram i ja idem vaditi hormone kroz par dana pa ćemo vidjeti 😊 također pijem i folnu..razmišljala sam da krenem sa trakicama jer sve nekako mislim da nam se dogodi da baš promašimo O 🤔 sve u svemu nadam se da ćemo brzo sve doći do ostavarenja svojih želja 🤞🤞👶👶

👩 24
    Papa ✅
    Brisevi ✅
    Hormoni ✅
    🧑 25
    Spermiji nisu nađeni
    👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata

11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞

freya_444
    07. Prosinac 2020. 22:36

Anchyy123

Pozdrav svima 😊 evo i ja sam nova ovdje 😄 evo ja i muž radimo već dosta na bebici ali nam baš ne ide 😏 sada smo odradili spermiogram i ja idem vaditi hormone kroz par dana pa ćemo vidjeti 😊 također pijem i folnu..razmišljala sam da krenem sa trakicama jer sve nekako mislim da nam se dogodi da baš promašimo O 🤔 sve u svemu nadam se da ćemo brzo sve doći do ostavarenja svojih želja 🤞🤞👶👶

Dobrodošla i nadam se da ćeš brzo ugledati plusić 😁
    Uz trakice koje su super za uhvatit ovulaciju i pik, prati si i bazalnu ako vec nisi 😁 drzim fige 😉🤞🤞🤞

Lucija 16.12.2021.💗

Lindsay
    07. Prosinac 2020. 23:07

watson009

Lindsay na kojoj temi tipkas ?😂 di si ?

Hej mila, nema gdje me nema..kao vegeta - u sve se mjesam 😂🤣

curka93
    07. Prosinac 2020. 23:37

Curkice...evo mene prestalo probadati u trbuhu...ko Ce ga znati... mislim da mi ovaj mj ne gine vjestica...iako jos nemam nikakve simptome (osim razdrazljivosti, plačem na gluposti ( plakala sam neki dan na zivot na vagi, i na sam u kuci 🤦🤦🤦 što reći osim da me pms po tom pitanju ocito zbombardirao 🤣🤣🤣

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Jana25
    08. Prosinac 2020. 00:58

Evo, došla glupača. 😫😫 
    Novi ciklus, nova tura, nova avantura 🤣🥳 iduću neću dobit 1.1. 🤞🤭❤
    Baš sam vas loše popratila zadnjih par dana, guzva na poslu, ludnica kod kuce. Obecajem da se aktivno kuljucujem 🤭😅🥰

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Bella🌟
    08. Prosinac 2020. 05:50

Jutro drage moje☕
    Jana žao mi je za M😖 šaljem zagrljaj i sretno u idućem ciklsu💕
    Anchyy123 dobrodošla🤗 super da ste obavili pretrage. Javi rezultate. I trakice su super uz mjerenje bazalne.preporucam😁 i sretno 😘😘
    Anci ma vi ste super pokrili. Neka sad FF obilježi O da možemo službeno u odbrojavanje 😁🤞🤞
    Curka93 ma ti simptomi nam ponekad budu previse😌 ne obraćaj ako možeš previše pažnju na njih osim iz zabave jer naša glava čuda radi😁 za koliko treba stići, planiraš raditi test il čekati dok ne zakasni?
    Watson draga sretno na edukaciji,javi kako će sve ići. Držim 🤞🤞🤞🤞 da se dogodi čudo ovaj mjesec ako ne, čim udjes u postupak mislim da će ti biti dobitni❤❤

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.