Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lindsay
    27. Studeni 2020. 11:19

sve vise od 6 je trudnoca. Svaki 2. dan bi se trebala duplati.

Bella🌟
    27. Studeni 2020. 11:28

Mara Kokosica

Lilly ili Bella. Moja draga virtualna a stvarna prijateljice. I ja sam na tebe cesto mislila. Kako si??

♥️ dobro sam Maro. Još u borbi za bebicu, ali nadam se da uskoro ponovo prelazim u trudnice😁 javi se kako će sve napredovati i svu sreću ti zelim🤗🤗🤗

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Mokosh
    27. Studeni 2020. 11:53

antonela98

Gin.me narucio na prvi pregled pred Badnjak! Tko ce to docekat… nit simptoma,nit stvarnog dokaza, a puno pisanja na temu spontanog po forumima.. a i inace sam sklona negativi 😒

E onda ti je ovo savrsena prilika da vjezbas biti pozitivna! Bolje prestani citati tuda iskustva i prozivljavaj svoja. Zeno draga, pa novi zivot raste u tebi. Probudi se! 😃 Imas li se na osnovu cega brinuti? Ako nemas, budi sretna i zahvalna. Sve ce biti ok! ❤

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Sanjarka88
    27. Studeni 2020. 11:59

Mokosh

antonela98

Gin.me narucio na prvi pregled pred Badnjak! Tko ce to docekat… nit simptoma,nit stvarnog dokaza, a puno pisanja na temu spontanog po forumima.. a i inace sam sklona negativi 😒

E onda ti je ovo savrsena prilika da vjezbas biti pozitivna! Bolje prestani citati tuda iskustva i prozivljavaj svoja. Zeno draga, pa novi zivot raste u tebi. Probudi se! 😃 Imas li se na osnovu cega brinuti? Ako nemas, budi sretna i zahvalna. Sve ce biti ok! ❤

Tako je, potpisujem ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Mara Kokosica
    27. Studeni 2020. 12:13

lindsay

sve vise od 6 je trudnoca. Svaki 2. dan bi se trebala duplati.

Aha aha, u redu. Hvala na odgovoru. 

06/20 blighted ovum 8tt.

Sunny_🐣
    27. Studeni 2020. 12:33

Mara Kokosica vidi seeee  čestitam 🍀🍀
    Mokosh žao mi je za snješka, baš sam po tvojim simptomima mislila da je siguran ➕, ali dok ne dođe ima još nade 
    antonela nemoj čitati o negativnim stvarima. Bolje se onda isključi neko vrijeme sa foruma i uživaj u tim divnim trenucima  bit će sve u redu 🍀
    Sanjarka želim curki da preboli što bezbolnije koronu i da to što prije bude iza vas da možete u miru krenuti na božično čudo 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• Mara Kokosica
    27. Studeni 2020. 12:40

Posto sam i prije bila na forumu  i znam kroz sto prolazite. Evo par sitnica. 
    Ne vjerujem u tu frazu  opusti se i bit ce. Bit ce, doci ce. Treba u sebi u to cvrsto vjerovati i ne posustajati nikad. Ali bas se tesko opustit kad dugo pokusavas. Vjerujem da je lakse puno kad malo maknes misli,nadjes neku zanimaciju,odes na izlet, odes u setnju svaki vik u prirodu,popijes vina sa svojim muzem. 
    Mi smo ovaj mjesec imali odnose svako drugi dan u plodnim danima.  Nista posebno nisam radila sto i inace ne radim. Osim sto vec 2 mj pijem tablete za zeljezo jer mi je bilo nisko. Mozda je to utjecalo. Ne znam. 
    Osjecala sam ovaj tjedan da se puno brze zadisem i da me pika dolje stalno nesto. Žiga. Sise me bole vec 10 dana,nema fizickih promjena na njima. Ali su me sinoc tako probadale i bile nabrekle da sam si svasta umislila i danas planirala narucit na uzv.  Probam se ne previse uzbudjivati zbog proslog loseg iskustva. Nadam se da ce ovaj put bit sve dobro. Inace pokusavamo od 6mj/2019g. 
    Izgleda da se to spoji kad se spoji i kad se poklopi milijun sitnica koje su zapravo ogromne. 
    Vama zelim upravo to spajanje za ove bozicne praznike. Da se svima desi malo cudo.

06/20 blighted ovum 8tt.

anabelaaaa
    27. Studeni 2020. 12:50

Mara Kokosica

Posto sam i prije bila na forumu i znam kroz sto prolazite. Evo par sitnica.
    Ne vjerujem u tu frazu opusti se i bit ce. Bit ce, doci ce. Treba u sebi u to cvrsto vjerovati i ne posustajati nikad. Ali bas se tesko opustit kad dugo pokusavas. Vjerujem da je lakse puno kad malo maknes misli,nadjes neku zanimaciju,odes na izlet, odes u setnju svaki vik u prirodu,popijes vina sa svojim muzem.
    Mi smo ovaj mjesec imali odnose svako drugi dan u plodnim danima. Nista posebno nisam radila sto i inace ne radim. Osim sto vec 2 mj pijem tablete za zeljezo jer mi je bilo nisko. Mozda je to utjecalo. Ne znam.
    Osjecala sam ovaj tjedan da se puno brze zadisem i da me pika dolje stalno nesto. Žiga. Sise me bole vec 10 dana,nema fizickih promjena na njima. Ali su me sinoc tako probadale i bile nabrekle da sam si svasta umislila i danas planirala narucit na uzv. Probam se ne previse uzbudjivati zbog proslog loseg iskustva. Nadam se da ce ovaj put bit sve dobro. Inace pokusavamo od 6mj/2019g.
    Izgleda da se to spoji kad se spoji i kad se poklopi milijun sitnica koje su zapravo ogromne.
    Vama zelim upravo to spajanje za ove bozicne praznike. Da se svima desi malo cudo.

Hvala za info...jesi imala neku dijagnoza,ti ili muz pa se nije ranije primalo osim niskog zeljeza?Jesi radila pretrage,tipa prohodnosti jajovoda I sta vec ide uz to?

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

marija3998
    27. Studeni 2020. 13:09

antonela98

Hvala vam cure! Morati cu naci nesto cime cu zaokupiti misli. Doktor mi ne da uputnicu za betu pa cu ipak cekati prvi pregled.
    Najradje bih svima rekla ali dragi mi ne da jer je prerano i svasta jos moze biti
    A i bit ce im dobar poklon za Bozic svima :)
    Napravila sam 3 testa, 1 clearblue dogitalni i dva obicna i sva 3 pokazuju plus. To mi je toliko nevjerojatno pa sam valjda zato u takvom strahu da nesto ne krene krivo!

Samo opušteno,nemoj misliti o lošim stvarima i bolje da kasnije ideš na pregled a ne odmah sad pa se brineš jer se ništa ne vidi ili takvo što, betu možeš izvaditi i privatno nije skupo cca 200kn 

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

• Toncica24
    27. Studeni 2020. 13:12

marija3998

antonela98

Hvala vam cure! Morati cu naci nesto cime cu zaokupiti misli. Doktor mi ne da uputnicu za betu pa cu ipak cekati prvi pregled.
    Najradje bih svima rekla ali dragi mi ne da jer je prerano i svasta jos moze biti
    Napravila sam 3 testa, 1 clearblue dogitalni i dva obicna i sva 3 pokazuju plus. To mi je toliko nevjerojatno pa sam valjda zato u takvom strahu da nesto ne krene krivo!

Samo opušteno,nemoj misliti o lošim stvarima i bolje da kasnije ideš na pregled a ne odmah sad pa se brineš jer se ništa ne vidi ili takvo što, betu možeš izvaditi i privatno nije skupo cca 200kn

marija3998

antonela98

132 kn beta vadenja

1.8. Curetak stigao 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.