Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinki123
    25. Studeni 2020. 07:22

Lisaa javljaj sve, cekamo. 🙈😊

Pinki123
    25. Studeni 2020. 07:24

Koga nisam povatala nek se ne ljuti 🙈😵
    Cekam vase plusice ovaj tjedan 🙈

Bella🌟
    25. Studeni 2020. 07:26

Nemam druge simptome. Samo taj pritisak😏 ma vidjet ćemo. Ok sam.
    Sretno curkeee♥️♥️♥️
    Lisa jedva čekam tvoj test😍😍

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2.IVF⏳️

Lisa27 👶🧸🎀
    25. Studeni 2020. 07:33

Evo napravila test, izgleda čak dosta slabija sjena od sinoc 😕 tako da vjerovatno se ništa posebno ni nije moglo dogodit preko noći jer je idalje jako rano.
    Nastavljam za dan dva pa ćemo vidjeti 😀 necu stavljati sliku jer se ni ne vidi na slici, možda meni bolje funkcioniraju vecernji testovi 😀

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Pinki123
    25. Studeni 2020. 07:36

Lisa27

Evo napravila test, izgleda čak dosta slabija sjena od sinoc 😕 tako da vjerovatno se ništa posebno ni nije moglo dogodit preko noći jer je idalje jako rano.
    Nastavljam za dan dva pa ćemo vidjeti 😀 necu stavljati sliku jer se ni ne vidi na slici, možda meni bolje funkcioniraju vecernji testovi 😀

Koji si test uzela stavi sliku. 
    Poduplat ce se ona, vidit ces 🙈❤️

Lisa27 👶🧸🎀
    25. Studeni 2020. 07:42

Imam one neke obicne trakice iz ljekarne 5 kom oko 50 kn, evo slika https://ibb.co/ZcLzzhf

Lisa27 👶🧸🎀
    25. Studeni 2020. 07:44

Evo i stražnja strana https://ibb.co/C9GrqF3

Je jos neko koristio te testove? To sam ovako bezveze imala doma, svakako planiram kupiti i neki normalan test

Pinki123
    25. Studeni 2020. 07:45

Lisa27

Imam one neke obicne trakice iz ljekarne 5 kom oko 50 kn, evo slikahttps://ibb.co/ZcLzzhf

Kod nas ne prodaju te testove samo ove skupe, steta sto nema i ovde. Mozda da si uzela clearblue bi bolje pokazalo.🙈

Bella🌟
    25. Studeni 2020. 07:47

Nema veze Lisa. Ponovi sutra opet. 🤞🤞🤞 ne mora još to ništa značiti. Ili na dan kad ne treba doći ponovi s tim i s nekim digitalcem.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2.IVF⏳️

Lullaby
    25. Studeni 2020. 07:50

Jutro cure. Jučer me malo boluckao jajnik tu i tamo. Osim toga ništa. Radila sam onaj jeftini test iz Mullera, onu malu trakicu i negativan je. Jučer popodne kad sam došla s posla. Tješim se da je još rano. Danas bi mi trebalo biti 8 DPO. 
    Zabavila sam se izradom ukrasa za bor. Da ne mislim i ne čitam previše. Sad ne znam očekujem li m 30.11. kako kaže aplikacija ili će zakasniti jer nisam nikad to detaljno pratila, a čini mi se da je o malo kasnije bila nego inače. Kupit ću onaj osjetljivi test za subotu.  Zacrtala sam da ga tad radim i ne odustajem 😂 

👦🏻 37
    👩🏻 36
    👶🏻 4

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.