Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope
    25. Studeni 2020. 00:25

watson009

Hope

Pozdrav svima ☺️
    Došla sam tu kako bih svima vama zaželjela sreću i da čim prije ugledate ono čemu se najviše veselite i priželjkujete..
    A druga stvar je da sam došla pozdraviti svoju watson009 i poslati joj (kao i svima vama ostalima naravno) puno pozitive i vjere i snage..
    Neka se tema čim prije zaključa i da se sve preselite na neke sretnije teme..
    Watson009 kako si mi? Ima’l sta novog? ❤️❤️

Ajme tko je to dosao ovdje ❤ pitala sam prije mjesec dva za tebe ali nisu cure nista znale, u kojoj si grupi? Kolika je vec bebica ?
    Bas si me obradovala da si se javila 🙌
    Mi cekamo potpomognutu u 1.mj ( ako se do tada ne dogodi cudo)
    Putem smo otkrili da m ima smanjen broj spermica a ja neprohodan lijevi jajnik 😩

Watson ajme kako bi to bilo lijepo da vas iznenadi sada a? Ali,ako i ne, ja vjerujem da u 1.mj sigurno slavimo ❤️
    Dolazim tu i tamo skicnuti ovu vasu temu,makar,moram priznati ovaj put me nije dugo bilo..
    Ja ti nisam ni na jednoj drugoj temi,ni nigdje na forumu,znam da zvuci otrcano ali stvarno nemam vremena,umorna sam kao nikada 😂
    Sada sam u 21.tjednu i cekamo još jednog dečkića,bas sam si sretna i vesela,a to isto zelim i tebi i svim ovim lavicama na ovom forumu.
    Držim fige na najjace da kada sljedeći put dođem tu da ću pročitati tvoje lijepe vijesti,a onda ću te tražiti po ostatku formuma i drugim temama da ti čestitam ❤️ 

Bella🌟
    25. Studeni 2020. 05:57

Jutro☕
    Lisa vidi se sjenica🤭 ponovi danas i 🤞🤞🤞🤞🤞 da se bolje vidi. 💖💖💖
    Hope čestitke na dečkiću🤗🤗
    Meni temp. sad zaista jako pala. I imam onakav pritisak pred M. Ako se do 13 dpo ne podigne mislim da je to to od mene za ovaj ciklus.
    Približava nam se vikend i bit će punooo testova,jedva cekam😁😁😁 drzim🤞🤞🤞🤞 svima.
    Imate kakvih simptomčića?
    Hoće netko još danas pišnuti na test ?😁

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2.IVF⏳️

Lisa27 👶🧸🎀
    25. Studeni 2020. 06:49

Jutro 🙂 evo ja se spremam za jutarnje piškenje
    Bella imas kakve simptome? Ništa osim pritiska?

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

lovely
    25. Studeni 2020. 07:10

Dobro jutro cure, 

Simptomčići koji se javljaju su jako bolne siske, ali onako areole su mi nabrekle i crvene jako. I inace me bole siske pred m, ali ovog puta je bas neizdrzivo i kao da je krenulo ranije nego inače... probode me lijeva strana tu i tamo. 
    Jedva čekam 1.12., ne dolazak i test 😆🥰

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

lovely
    25. Studeni 2020. 07:11

Stormy

Jutro svima,
    ajmoo Lisa da ne moram tisucu puta refrešat 🙈🤞
    Bella, to je jos uvijek ok tempica, ako ode down down jos vise onda mozda fkt dolazi gospođa…jel imas ti kakvih simptoma?
    Ja sam jucer bila zesca koma, glava me bolila i bilo mi slabo bas, a o žeđi da ne pricam…i nikako mi nije pasala voda za piti…a cim je ta glava, moguce da ce doc gospođa 🤔
    Marty, Lullaby simptomcice na sunce? 😊

Žeđ je odlična vijest  😉😉 držim fige!

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

lovely
    25. Studeni 2020. 07:12

Bella🍁

Jutro☕
    Lisa vidi se sjenica🤭 ponovi danas i 🤞🤞🤞🤞🤞 da se bolje vidi. 💖💖💖
    Hope čestitke na dečkiću🤗🤗
    Meni temp. sad zaista jako pala. I imam onakav pritisak pred M. Ako se do 13 dpo ne podigne mislim da je to to od mene za ovaj ciklus.
    Približava nam se vikend i bit će punooo testova,jedva cekam😁😁😁 drzim🤞🤞🤞🤞 svima.
    Imate kakvih simptomčića?
    Hoće netko još danas pišnuti na test ?😁

Bella javi nam, a ja se nadam da će se tempica podići😘

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Lindsay
    25. Studeni 2020. 07:15

Jutro cure
    Sta je s mojom tempicom 4dc visoka?! Majko moja hahahaha je li korona 😅😅

Lindsay
    25. Studeni 2020. 07:15

watsoon jesi li prihvatila novi posao?

mara5
    25. Studeni 2020. 07:20

Jutro trudilice 
    Lisa čekamo test 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Pinki123
    25. Studeni 2020. 07:21

Jutroo cure moje, ja se malo odmakla imala temp u pon 38.5 prespavala cijeli dan jucer 37,pa sam odmarala i nisam izlazila iz kuce, bas me neka groznica i virus ufatio.., pomalo sam vas citala. Ako sam vas pofatala, tko je trudan cestitam, nemogu vas po pamtit,. Kako ste mi danas? 🙈 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.