curke čekamo rezultate naravno melly29 jučer mi je baš bio dan za zajebanciju
pa eto sam se malo opustila i ovdje

U ponedeljak se oprostila od jos jedne moje tockice, prestalo kucati srce u 8om tjednu. Izgleda da mi nije sudjeno da budem mama. Pokusavam biti jaka, ali boli, nema vise moje bebice :(
Cure zelim vam svu srecu da dobijete + i da vam trudnoca prodje skolski, valjda i moja jednom hoce.
U ponedeljak se oprostila od jos jedne moje tockice, prestalo kucati srce u 8om tjednu. Izgleda da mi nije sudjeno da budem mama. Pokusavam biti jaka, ali boli, nema vise moje bebice :(
Cure zelim vam svu srecu da dobijete + i da vam trudnoca prodje skolski, valjda i moja jednom hoce.
Drzi se Ineskica! Zao mi je :((( Postoji li neko objasnjenje, jesu ti neki nalazi bili losi, zbog cega se to desava??
😛😛
💑💑
Draga zao mi strasno :( :( .....Budi mi jaka, isplaci se nemoj drzat to u sebi.....Ja ti zelim svu srecu ovoga svijeta!!!!! Drzi mi se draga moja.....
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Ineskica, vjerujem da je tesko. Bas kao sto kaze Marincica, isplaci se, pomiri se i ne odustaj. Sretno
Veliki pozdrav svima,i ja odlucih malo cirnut ovdje
Ponosna sam mama predivne curice,i naravno muzic i ja smo pozeljali jos jedno... ne nadam se vjestici 20.9
Veliki pozdrav svima,i ja odlucih malo cirnut ovdje
Ponosna sam mama predivne curice,i naravno muzic i ja smo pozeljali jos jedno… ne nadam se vjestici 20.9
Jube05 drzim fige da vjestica ne dode 20.9.
ineksica jako mi je žao,prestrašno... želim ti da što prije ugledaš ponovno plusić i da dva srca odjednom zakucaju....pusaaaa velika

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji