Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    27. Studeni 2015. 22:49

Ma ne znam Majo kaj da to velim. Ovaj mi je ciklus jako čudan. Trbuh je tvrd ko kamen..prije sam se keksala, baš mi došla volja, poza: ja lezim na trbuhu i toliko me tiskalo da sam mu rekla nek prestane koliko me boli trbuh. Napuhana sam ko balon. Prijava me muči. Svašta...

Tina0110
    28. Studeni 2015. 06:12

zabica25

Ma ne znam Majo kaj da to velim. Ovaj mi je ciklus jako čudan. Trbuh je tvrd ko kamen..prije sam se keksala, baš mi došla volja, poza: ja lezim na trbuhu i toliko me tiskalo da sam mu rekla nek prestane koliko me boli trbuh. Napuhana sam ko balon. Prijava me muči. Svašta…

A ja pak nikakvih simptoma osim te boli u donjem dijelu leđa, koja sad već traje 4. dan. I prije me je znalo kad trebam dobiti boliti, ali nikad ovako dugo nije trajalo...

Tina0110

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Mallla
    27. Studeni 2015. 23:03

Kakva ti je temperatura, jel i dalje visoka! Mnoge trudnice su se zalile na napuhanost i bolickanja, bol u donjem djelu leđa dok nisu znale da su T! Ja ti drzim velike fige da to bude to...da ne dođe M.
    Meni je prosli ciklus bio jako cudan stalno me stipkalo ispod pupka i na kraju dobila kad sam i trebala....a sada nista nista (Mozda je vrkuta sve ublazila) jedino eto sto me sise bas bole, cijele...nema mjesta na njima koji ne boli i bez grudnjaka su kao da sam u grudnjaku! Al svaki ciklus mi bude nesto novo pa ne polazem bas nade u to!

url=https://lilypie.com]

miska
    27. Studeni 2015. 23:18

Ja jos nemam sluzbene svekrve i svekra haha, ali dolazim vec 5-6 godina kod njih i kako nismo u hr, kad stignemo na godisnji ili vikend smo s njima. Odnosi s njom su super, cujemo se skoro svaki dan i divna je zena. Iako me stvarno koji put zivcira jer toliko trci oko svih nas (a pogotovo oko svekra) da bi je ja koji put prolila hladnom vodom da dode k sebi, i plus toga jos ima i dva sina (srecom pa ovaj moj nije od malena cesto bio doma pa nije pokupio te gluposti o zenskim i muskim poslovima, al zato brat!?!) Svekar je onako, ok.. nit smrdi ni mirise sto bi se reklo. U nekom svom svijetu, meni ponekad ne shvatljivom, ali ne mjesam se. Njegov brat prica za sebe. To je najcudnija osoba koju sam vidjela i upoznala i evo vec se 7 godina trudim shvatit ga ali mi ne ide. Njegova cura je ok, ali totalno osoba bez karaktera, ono dalje bis je bacio nego poslao. Flegmaticna skroz. Oni su stariji od nas, imaju 30 god, ali ja im nebi dala nacrtanu ovcu cuvat (a kamo li dijete) koliko imam povjerenja u njih haha. 
    Sve u svemu sretna sam da su okolnosti takve pa ne zivi nitko s nikim, jer da je tako tesko da bi ja izdrzala. Ali svatko je drugaciji i prihvatis ga takvog, kazem opet iz onog kuta da ne zivimo skupa i stvarno se divim osobama koje to mogu, jer kako god da okrenes razlike postoje i navike su drugacije i kad tad se ti odnosi poljuljaju, jer kad me vlastiti roditelji nazivciraju posvadam se i kazem im svasta i oni meni pa zaboravimo, a s svekrvom i svekrom to tako sigurno nebi islo.

miska
    27. Studeni 2015. 23:22

O boze koji post je ispao... oprostite 

Mallla
    28. Studeni 2015. 01:29

Miska post ti je takav da zakljucak ubpotpunosti potpisujem. Ne prolazi kod mene prica o savrsenstvu i sl....pa pobogu i s muzem se pocackam oko navika koje su nam potpuno razlicite!
    Ali onako globalno se svi super slazemo kakvih sve ima!

url=https://lilypie.com]

• orhideja
    28. Studeni 2015. 08:21

Jutro, ja iradih test. Pozitivan. Placem i od srece i straha. Tresem se sva. Muz danas dolazi pa cu mu tad pokazati. Sad smo telefonirali i sva sam drhtala.

• orhideja
    28. Studeni 2015. 08:33

Tamno u sobi bilo a dva dana pred ne ocekivanu. Po meni se bas dobro vodi (uzivo).

Rozica2810
    28. Studeni 2015. 11:31

Jutro drage mojeeee !! 
    Kod mene je neki bas suncan i pozitivan dan !  Kako je kod Vas ??
    Eh sto se tice svekrve, svekra i jetrve, jetrvu nemam ... AA SVEKRVA MI JE NAJBOLJA NA SVIJETU, cak sam bliza s njom nego s mojom mamom i nebi ju mijenjala za sve na svitu  svekar je takoder dobar, ponekad mi ne pase njegovo ponasanje, a deckov brat je uf nemam rici !!! Razmazen, pati od centra paznje, nepristojan ... ali dobro jos je mali, pa ce se valjda promjeniti 

Rozica2810
    28. Studeni 2015. 11:32

orhideja

Tamno u sobi bilo a dva dana pred ne ocekivanu. Po meni se bas dobro vodi (uzivo).

Aaaaaaaaaaaaaaa evo nam jos jednog plusicaa !!! Da, daaaaaaaa crtica se jakooo dobro vidiii !! III CESTITAM TI OD SRCAAAAA !! neka bude skolska trudnoca  (i nemoj nas zaboravit )

Tina220210
    28. Studeni 2015. 11:50

Orhideja cestitam, neka bude sve dobro dalje

Veja
    28. Studeni 2015. 10:00

Orhideja, cestitaaam, naravno da je pozitivan, super se vidi druga crtica  zelim ti skolsku trudnocu i da sve lijepo i bez mucnina prodje  bas si mi lijepo uljepsala jutro 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI