Pozdrav, imam neredovite cikluse i policisticne jajnike. 3.,4. I 5. Mjesec sam imala ciklus svakih 28 dana jer sam od 14. Dana pila Duphaston. Ovaj mjesec je vještica izostala i u nedjelju(40.dan ciklusa) sam ujutro napravila test i bio je pozitivan, ali jako svijetla crta. Ponovila sam test jucer i danas i negativan je. Jeste imale takvih iskustava? Pritom nemam simptome ni pmsa ni trudnoce. Gin na godisnjem do iduceg tjedna 🤷♀️
Evo slike testova:
https://ibb.co/p6V4t3D9
I ja također imam PCOS i neredovite cikluse. Danas sam pravila test i izgleda isto kao i vas ovaj drugi na slici..nadam se da je rana trudnoca u pitanju,pa da se zato slabije vidi. Drzim fige da su nam pozitivni 🤞😊
Meni su dva nakon tog negativna 🤷♀️
Ako je u pitanju baš rana trudnoća i prvi put pokazalo jako svijetlu crticu, onda bi drugi put bilo najbolje ponovit za dan ili dva, na prvi jutarnji urin. I da niste mokrili 4,5 sati prije. Jer su tad jos uvijek niske razine hormona i zavisi koje je osjetljivosti test. Ja sam se npr prvi put testirala nakon dana kašnjenja, svijetla crta / CB test. Ponovim za dva dana i jest opet crtica, ali također ne tamna koliko sam očekivala 🙈 I evo me danas, 16+5. Dosad sve u najboljem redu. Tako da držim 🤞 da ste malo požurile s ovim ponovljenim testovima 😊
Ako je u pitanju baš rana trudnoća i prvi put pokazalo jako svijetlu crticu, onda bi drugi put bilo najbolje ponovit za dan ili dva, na prvi jutarnji urin. I da niste mokrili 4,5 sati prije. Jer su tad jos uvijek niske razine hormona i zavisi koje je osjetljivosti test. Ja sam se npr prvi put testirala nakon dana kašnjenja, svijetla crta / CB test. Ponovim za dva dana i jest opet crtica, ali također ne tamna koliko sam očekivala 🙈 I evo me danas, 16+5. Dosad sve u najboljem redu. Tako da držim 🤞 da ste malo požurile s ovim ponovljenim testovima 😊
Ja sam radila dan nakon i dva dana nakon sa prvim jutarnjim urinom
Sortiraj odgovore
Najstariji