Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sunny12465
    30. Listopad 2022. 08:08

I da znam da ćete pitati dali je radim ranije,i ako kažem da je reći ćete da sačekamo,odmah da kažem da hoću sačekati zanima me ovo sada

SAYuRI
    30. Listopad 2022. 08:18

Ma jel nas zajebavas majke ti? 🥴
    Ne znam sta je tacno tvoje pitanje jer si svega nadrobila i nabacala tonu slika, ali ja ovdje nigdje ne vidim pozitivan test …

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• sunny12465
    30. Listopad 2022. 08:30

SAYuRI

Ma jel nas zajebavas majke ti? 🥴
    Ne znam sta je tacno tvoje pitanje jer si svega nadrobila i nabacala tonu slika, ali ja ovdje nigdje ne vidim pozitivan test …

Eto hvala znala sam da će biti takvih komentara.ja vam se ispričavam evo

• sunny12465
    30. Listopad 2022. 08:32

Bubamaza

Ne vidim pozitivan test. A na koje god pitanje da imas,sama si si dala sve odgovore 😅 ne kasne ti jos,radit ces jos neki,vadit betu…

Ajd dobro da budem točnija evo 
    https://ibb.co/Tr4YsKB

• sunny12465
    30. Listopad 2022. 08:47

Bubamaza

sunny12465

Bubamaza

Ne vidim pozitivan test. A na koje god pitanje da imas,sama si si dala sve odgovore 😅 ne kasne ti jos,radit ces jos neki,vadit betu…

Na ovakav test,ja Vam samo mogu rec da sacekate da M zakasni i ponovite. Zao mi je ,al nitko vam ne moze rec sa sigurnoscu da bi ovo moglo bit pozitivno. Kad trebate (ne)dobit?

Imala sam biokemijsku prošli mj pa trebala bi za nekih 7dana ali očito neću izgleda 

• sunny12465
    30. Listopad 2022. 08:54

Bubamaza

Bubamaza

Ovo je test nakon biokemijske?

Koju ste imali prije ovog ciklusa? 20ak dana?

Ma biokemijska bila prije skoro mj dana znam jer sam odma vadila tad betu i tad je pala.a sad sam dobila nanovo ovaj pozitivan test valjda pozitivan ustvari zato pitam pa sam poslala sto slika 

• sunny12465
    30. Listopad 2022. 08:58

Bubamaza

Sretno

Hvala i vama sa vašom trudnoćom,nek nam ovaj puta bude sve super ❤️

Garawa¤
    30. Listopad 2022. 09:03

sunny12465

I da znam da ćete pitati dali je radim ranije,i ako kažem da je reći ćete da sačekamo,odmah da kažem da hoću sačekati zanima me ovo sada

Ovo su negativni testovi..
    Ta crta koja se pojavila.. to urin nije prosao do kraja.. pa je tako ostao trag.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

SAYuRI
    30. Listopad 2022. 09:03

sunny12465

Bubamaza

sunny12465

Bubamaza

Na ovakav test,ja Vam samo mogu rec da sacekate da M zakasni i ponovite. Zao mi je ,al nitko vam ne moze rec sa sigurnoscu da bi ovo moglo bit pozitivno. Kad trebate (ne)dobit?

Imala sam biokemijsku prošli mj pa trebala bi za nekih 7dana ali očito neću izgleda

Ovo nije pozitivan test, tim vise sto je radjen 7dpo, hcg-a vjerovatno nije ni nema u sistemu…pogotovo ovakva linija na 7dpo, s ovim testom nesto nije u redu….

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• sunny12465
    30. Listopad 2022. 09:09

SAYuRI

sunny12465

Bubamaza

sunny12465

Bubamaza

Ovo nije pozitivan test, tim vise sto je radjen 7dpo, hcg-a vjerovatno nije ni nema u sistemu…pogotovo ovakva linija na 7dpo, s ovim testom nesto nije u redu….

Nije radjen 7dpo nego imam 7 dana do menstruacije i imam sliku testa identičnog evo tu di je negativan bio i nije tad ništa pokazao,radjen je isto kao i ovaj 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.