Je je clear blue
Nakon koliko se pojavio plus? Vremena?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Uradila sam sad ponovo test ista marka i pokaza je negativan? Sta da radim…
Ajd ti nama daj sliku tog “pozitivnog” Clear Blue-a 😎
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Prvi test nakon 10-min a ovaj sad drugi nezn nakon ssat vremena sam pogledala i pojavila se crta +
Prvi test nakon 10-min a ovaj sad drugi nezn nakon ssat vremena sam pogledala i pojavila se
Slika😜
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Prvi test nakon 10-min a ovaj sad drugi nezn nakon ssat vremena sam pogledala i pojavila se crta +
Da se ne razočaraš ponovi sutra test..ali neki sa crvenim crtama.. ako je ovo pravi plus i sutra će biti na crvenom.. čak možeš i večeras.. da trpiš makar 4 sata pa ponoviš test..
Ti testovi znaju kada odstoje malo duže pokazati lažni plus.. kako se urin osusi..
Ili sacekaj da vidiš hoće M doći.
Držim fige da je pravi plusic.. a ovo ti pišem da budeš oprezna i ne rastužiš se.. Sretno!!
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Da se ne razočaraš ponovi sutra test..ali neki sa crvenim crtama.. ako je ovo pravi plus i sutra će biti na crvenom.. čak možeš i večeras.. da trpiš makar 4 sata pa ponoviš test..
Ti testovi znaju kada odstoje malo duže pokazati lažni plus.. kako se urin osusi..
Ili sacekaj da vidiš hoće M doći.
Držim fige da je pravi plusic.. a ovo ti pišem da budeš oprezna i ne rastužiš se.. Sretno!!
Ohhh okej... Hvala puno ❤️ pokusat cu drugi onda
Uradila sam sad ponovo test ista marka i pokaza je negativan? Sta da radim…
Clear Blue daje lazno pozitivne testove, pogotovo kad odstoji duze od 15 min. Ako sam te dobro shvatila jutros si imala negativan test a sada blijedo pozitivan ali je odstajao sat vremena, taj negativni 2 dva dana pred M mi se cini realniji. Svakako ponovi test sa nekim drugim brendom, 2 dana do M manje vise svaki moze ocitati… Sretno…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
A nekako sumnjam da bi 2 bila lazno pozitivna, tako da... Nekako mislim da je puuno veca sansa sa se ipak radi o trudnoci.
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
A nekako sumnjam da bi 2 bila lazno pozitivna, tako da… Nekako mislim da je puuno veca sansa sa se ipak radi o trudnoci.
Test prije ovog pozitivnog je bio negativan isti dan radjeni..
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji