Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tajchyy
    21. Siječanj 2022. 11:48

natalie19

Tajchyy u istoj situaciji se nalazimp. Napravila sam test jucer navecer i vidi se sjena i sad me strah da se ne ponovi prica iz 11 mj. Moramo razmisljati pozitivno i sigurna sam da bu ovaj put sve bp. ❤️❤️

Drzim ti fige najjace sto mogu! ❤️❤️ Ja se zbilja nadam da je to to za obje 🥰

❤️ 03.06.2021 ❤️
    33 👫 30.
    12/21 - biokem 😶
    21.01. ➕❤️

• malicvjetak
    21. Siječanj 2022. 14:02

Tajchyy

natalie19

Tajchyy u istoj situaciji se nalazimp. Napravila sam test jucer navecer i vidi se sjena i sad me strah da se ne ponovi prica iz 11 mj. Moramo razmisljati pozitivno i sigurna sam da bu ovaj put sve bp. ❤️❤️

Drzim ti fige najjace sto mogu! ❤️❤️ Ja se zbilja nadam da je to to za obje 🥰

Cure držim Vam fige da bude sve ok i da ste trudne. Želim Vam školsku trudnoću.

P.S ja sam procurila, ali u ovom trenu to sam i htjela. Imam 2 prekrasna anđela.

• Tajchyy
    21. Siječanj 2022. 14:22

Hvalaa ti! ❤️

Ako si tako zeljela onda mi je drago! ❤️

❤️ 03.06.2021 ❤️
    33 👫 30.
    12/21 - biokem 😶
    21.01. ➕❤️

• Tajchyy
    21. Siječanj 2022. 14:50

Kejsy

Tajchyy

Book svima!
    Radila sam test, danas ujutro, ne sa prvim urinom i dobila ovo ttps://ibb.co/HCJCgxZ ☺️
    E sad, peti dan mi memga kasni, a po proracunu bi to bila novogodisnja beba 🤣 zanima me Base mišljenje - postoji li sansa da je lazno pozitivan, odnosno da je to biokemijska? 😏
    Prošli mjesec je bila skroz jedva vidljiva crtica, i nakon nekoliko dana nestala te sam dobila bila mengu, tako da pretpostavljam da je bila biokemijska.
    Sad se bojim uopce razmišljati jel ovo stvarno ili opet nista 😏

Hvala! ❤️❤️

Ovo je bas pozitivan test. Neka je sa srecom da bude skolska trudnoca. Javi kakva je situacija, ali vjerujem da bude sve ok.I sretno ❤️

Hvalaaa ti! ❤️
    Javljam novosti! ❤️❤️

❤️ 03.06.2021 ❤️
    33 👫 30.
    12/21 - biokem 😶
    21.01. ➕❤️

• nina3107
    21. Siječanj 2022. 22:25

Bokić, nova sam ovdje i bila bih zahvalna ako bi mi mogle pomoći... zadnja m je bila 29.12., odnose mm i ja imamo malo malo pa i za vrijeme plodnih dana i bas u to vrijeme smo imali s ejakulacijom.. radila sam test jucer 20.1. I bio je pozitivan sa malo blijeđom ali upečatljivom crtom, test sam ponovila opet jutros kad ono nema ničega.. da li je moguće da je bio lažno pozitivan ili. Radi se o clearblue 6 dana ranije testu.. molim za pomoć.. hvalaaa ^^

• Tajchyy
    21. Siječanj 2022. 23:47

nina3107

Bokić, nova sam ovdje i bila bih zahvalna ako bi mi mogle pomoći… zadnja m je bila 29.12., odnose mm i ja imamo malo malo pa i za vrijeme plodnih dana i bas u to vrijeme smo imali s ejakulacijom.. radila sam test jucer 20.1. I bio je pozitivan sa malo blijeđom ali upečatljivom crtom, test sam ponovila opet jutros kad ono nema ničega.. da li je moguće da je bio lažno pozitivan ili. Radi se o clearblue 6 dana ranije testu.. molim za pomoć.. hvalaaa ^^

Book,
    Meni je tako bilo prosli mjesec.
    Clearblue mi je pokazao jedva nesto, nakon par dana sam radila trakice iz Mullera, prvo su bile blijede ( nije se moglo poslikat da da bi se vidjela druga crtica) a nakon pet dana je nestala. Menga mi je dosla par dana kasnije ( kasnila je ukupno desetak dana) tako da sam pretpostavila da je bila biokemijska.
    Najbolje  pricekaj do prvog dana kasnjenja pa napravi opet normalni test. 😌

❤️ 03.06.2021 ❤️
    33 👫 30.
    12/21 - biokem 😶
    21.01. ➕❤️

natalie19
    22. Siječanj 2022. 10:22

Tajchyy si radila test danas ujutro? Je crta kod tebe jača? Kad bi ti trebala (ne) dobiti mengu? Sori ak si to vec napisala. Ja sam napravila test, i crta je tu, mozda mrvicu jaca nego u cetvrtak navecer. https://ibb.co/mv3sky9

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

• mari23
    22. Siječanj 2022. 10:34

Pozdrav,
    Moze li se test provoditi i navecer ukoliko mi je zadnje mokrenje bilo oko 14 sati te opet navecer za test?

natalie19
    22. Siječanj 2022. 10:36

Mari23 ja sam u cetvrtak napravila navecer. Nekoliko sati sam zadrzavala urin. Kad bi trebala (ne)dobiti vjesticu?

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

• mari23
    22. Siječanj 2022. 10:53

natalie19

Mari23 ja sam u cetvrtak napravila navecer. Nekoliko sati sam zadrzavala urin. Kad bi trebala (ne)dobiti vjesticu?

Malo komplicirano, vec sam bila pisala,
    U vrijeme plodnih dana imala sam svaki dan spolni odnos, zasticen(kondom). Menzis mi je dosao uredno kako je trebao. Inace imam jako obilnu mensturuaciju i jake bolove. Ovog mjeseca prvi dan je bio jako obilan i imala sam sve normalne bolove, drugi dan mi je bilo jako malo krvi, treci dan gotovo pa mali dio sluzi koji je bio nekako roze boje. Cetvrti dan nista specijalno ali krv je bila nekako smeckasta takoder i peti tako. Sesti i sedmi dan jako malo sluzi koja je nekako roze boje. Napomenula bi kako mi je  prije dolazska menstruacije krulio drob, a takoder i za vrijeme menstuacije. Svih dana osim prvog menstruacija je isla tako da npr ujutro se pojavi ta mala krv, a ostatak dana nista prazan ulozak. Takoder otkriven mi je i Hasimmoto i nalazi su mi se drasticno pogorsali od proslog puta. Zanima me jesan trudna?

Zadnji odnos bio je 31.12, jcr sam napravila test nvcr i bio je negativan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.