Pozdrav svima drage ženice.
Zadnju mjesečnicu sam imala 12. srudenog, a sljedeću trebam dobiti 13. prosinca, u nedjelju.
Počeli smo raditi na bebici. 😊
Imam neke neobične simptome unazad 2-3 dana, poput vrtoglavica, laganih mučnina, probadanja u donjem dijelu trbuha, one "napetosti" kao u pmsu (ali puno izraženije). Danas sam, dakle 4 dana prije očekivane mjesečnice, uradila clearblue test. Kontrolna crta mi se nije odmah pojavila, prvo mi se pojavila ona vodoravna crta u prozorčiću iz kojeg se očitava rezultat, zatim nakom nekih 3 minute, kontrolna. Test sam radila poslijepodne.
Je li moguća lažna negativnost?
Pojest će me ova silna želja. 😑😑
P. S. prije mjesec i pol sam bila na pregledu, sve je savrseno u redu.
Ja bi ga svakako ponovila jer se u pravilu prvo treba pojavit kontrolna crta, to znaci da je test ispravno napravljen. Ali ako se pojavila i ova druga, to isto moze biti dobar znak 😊 Ponovi svakako sa jutarnjim urinom! Naravno da je moguce da je lazno negativan. Sretno!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Nadam se da ću ipak vidjeti plusić.
Sljedeći test ću raditi tek ako će menstruacija kasniti barem 3 dana i s jutarnjim urinom.
Velika je želja pa je teško čekati. 😍🤩
Hvala na podršci! 😘
Nadam se da ću ipak vidjeti plusić.
Sljedeći test ću raditi tek ako će menstruacija kasniti barem 3 dana i s jutarnjim urinom.
Velika je želja pa je teško čekati. 😍🤩
Hvala na podršci! 😘
Ja sam radila clearblue, i ne znam sto da mislim tako da i ne vjerujem u njih.
Mama djevojčice od 6 godina ❤.
Radimo na bebi, od 6 mjeseca ove godine, PCOS.
https://ibb.co/VCSxKgd
Mama djevojčice od 6 godina ❤.
Radimo na bebi, od 6 mjeseca ove godine, PCOS.
Takve svijetle crte su i meni bile...
I kontrolna, koja se nije prva niti odmah pojavila, i ova vodoravna, a plusicu ni traga... 😑😑
Nadam se da vjestica u nedjelju nece stici pa cu tamo negdje u srijedu raditi ponovno test, ali definitivno ne clearblue, razocarana sam s njime totalno...
Ali draga Ankica, ja ovdje, kod vas vidim +!!!
Cestitam Vam!!!
Javite kad napravite ponovno test 😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji