Da, tvoj Agaresmi se čini pozitivan..
Uh sada me je strah i meni tako bilo nakon nekoliko sati
Jesi vodila betu ili bila doktoru?
Ma ne ovo sam danas tek radila 😁 već ja imam djece radila sam ja ove,ako je negativan ili nema ništa ili je sivo a ako je pozitivan onda pokaže plavo,ako je rana t bude svjetlija plava a ako je kasna tamnija plava
Jel bilo plavo?baš da ima boju mora imati boju
A test sam bacila ali tek je nakon nekoliko sati pokazalo skriz svjetlu tanku liniju puno tanju od tvoje,ali svaki drugi test mi je negativan,a poslje tog testa sam uzelq i onaj digitalni za tjedne i on mi stavio negativno
A test sam bacila ali tek je nakon nekoliko sati pokazalo skriz svjetlu tanku liniju puno tanju od tvoje,ali svaki drugi test mi je negativan,a poslje tog testa sam uzelq i onaj digitalni za tjedne i on mi stavio negativno
Joj sori onda je negativno to tanka linija je ona evaporacijska što zna biti nekad ona je više siva i tanka
Joj sori onda je negativno to tanka linija je ona evaporacijska što zna biti nekad ona je više siva i tanka
A znas li mozda zaszo bi imala bolove nekako u ljevoj bradavici hah znam da sam dosadna ali me prepada malo sve
Ne sekiraj se stvarno…tako ti samo tek m neće doći od stresa. Dojke bole i prije m i iz puno drugih razloga. Da si trudna već bi ti test odma pokazivao plus a ne tek nakon nekoliko sati…digitalni test ti je uostalom negativan. Meni je on uvijek bio ispravan. Kad sam trudna bila pokazao je plus odma, a kad nisam minus.. ne brini se i u svakom slučaju idi kod ginekologinje zbog prečestog krvarenja i bolova

23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
https://ibb.co/bmqcyMG
Evo testa koji je pokazao ovo nakon nekoliko sati
https://ibb.co/bmqcyMG
Evo testa koji je pokazao ovo nakon nekoliko sati
Pa to je plavo ali tanje sada ni ja ne razumijem
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji