Suh zrak zbog grijanja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Švrćo

Broj poruka: 86

Prijavi adminu

paris

Švrćo

paris

Mi smo prošle zime imali puno problema s time - inače imamo centralno - stavljali posudice s vodom, mokre ručnike na radijatore… Na kraju smo kupili ovlaživač i preporodili se svi. Tako da ako ne upale ova sva rješenja toplo preporučam.
    A kojji imaš ovlaživač? Gledala sam nešto, ima više vrsta i ovisi o kvadraturi…

Mi imamo Air-O-Swiss - naš je i ovlaživač i perač zraka. Sad kak to točno što se kvadrature tiče funkcionira nisam baš sigurna, to je muž naravno proučavao 

Škicneš mi model?

• paris

Broj poruka: 398

Prijavi adminu

Švrćo

paris

Švrćo

paris

Mi smo prošle zime imali puno problema s time - inače imamo centralno - stavljali posudice s vodom, mokre ručnike na radijatore… Na kraju smo kupili ovlaživač i preporodili se svi. Tako da ako ne upale ova sva rješenja toplo preporučam.
    A kojji imaš ovlaživač? Gledala sam nešto, ima više vrsta i ovisi o kvadraturi…

Mi imamo Air-O-Swiss - naš je i ovlaživač i perač zraka. Sad kak to točno što se kvadrature tiče funkcionira nisam baš sigurna, to je muž naravno proučavao 
    Škicneš mi model?

Mislila sam da sam ti odgovorila  sorry na čekanju na odgovor 
    Ovakav je naš http://klimacentar.com/index.php/mikroklima/ovlazivaci-zraka/air-o-swiss-2055d-ovlazivac-i-perac-zraka.html

beag

Broj poruka: 988

Prijavi adminu

DarijaZ

sovica

koji ste kupili i gdje? pls javi jos dojmove kroz neko vrijeme 

http://www.elipso.hr/mali-kucanski/ovlazivaci/GORENJE-H17B/Evo, ovaj…za sad mi se cini ok, javim kak je kroz neko dulje vrijeme ;)
    nije proslo bog zna kolko vremena, ali mi jos uvijek muku mucimo s nosicem pa me zanima ima li kod vas pomaka u ovih 7 dana? ako ima sutra picim po ovlazivac jer cu izludit … iako ovih dana nismo ni grijali jer je vani bilo toplo pa je temp.u stanu i sama bila oko 20, 21..ali nosic se i dalje stopa dok spava 

DarijaZ

Broj poruka: 1432

Prijavi adminu

sovica

DarijaZ

sovica

koji ste kupili i gdje? pls javi jos dojmove kroz neko vrijeme 

http://www.elipso.hr/mali-kucanski/ovlazivaci/GORENJE-H17B/Evo, ovaj…za sad mi se cini ok, javim kak je kroz neko dulje vrijeme ;)
    nije proslo bog zna kolko vremena, ali mi jos uvijek muku mucimo s nosicem pa me zanima ima li kod vas pomaka u ovih 7 dana? ako ima sutra picim po ovlazivac jer cu izludit … iako ovih dana nismo ni grijali jer je vani bilo toplo pa je temp.u stanu i sama bila oko 20, 21..ali nosic se i dalje stopa dok spava 

Bolje je  bas sam danas komentirala kako ga sinoc nismo upalili jer smo zaboravili, i odmah smo se svo troje probudili zastopanog nosa...nije da mu vise ne trebam cistiti nosic, ali definitivno je bolje  

sunday morning mommy

Broj poruka: 43

Prijavi adminu

Nama je pomogao (barem malo) dječji sprej za nosić

beag

Broj poruka: 988

Prijavi adminu

super, za vk u shopping 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.