uhh, mi se borimo s time.. imamo centralno, po noci na 20°C, posudice s vodom na radijatorima, po danu setnja na zraku, ali svejedno po noci borba sa zacepljenim nosicem.. borba sa ukapavanjem fizioloske i apiriranjem.. i sama se pitam kako to sprijeciti, isplati li se kupiti one elektricne ovlazivace zraka???
imam bebu staru 14 dana i od kad smo dosli iz bolnice grijemo sobu u kojoj boravi/spava, i preko dana i preko noci, jednom dnevno (najcesce navecer) ju prenesem u drugu sobu na pola sata sat da se spavaca provjetri. kupili smo one posudice sta idu na radijatore i ulje eukaliptusa i kad se soba provjetrava promjenim vodu i nakapam frisko ulje (po dvije kapi u obe posudice). ujutro kad cistimo nosic vidim da joj "sadrzaj" u nosu nije krut tako da ocito pali ta kombinacija...a sto se tice peci na drva, kad sam bila mala, moja baka je uvijek po peci stavljala korice narance i limuna i u blizini peci je bila posuda s vodom i nikad nismo imali problema sa zastopanim nosicima...
Misica je stigla 17.10. 2014. :)
Frajer je stigao 30.12. 2016. :)
Iako je kod nas u stanu zrak dosta suh,nemamo priblema sa time, barem ne za sada...u spavacoj sobi zatvaram radijator na vecer da ne bude prevruce, cistimo nosic svaki dan u jutro, i imamo difuzor/ovlazivac zraka...za sad funkcionira ovako , vidjet cemo kako ce bit kasnije...iako, razmisljala sam da kupim neki ovlazivac ...neke sugestije?
Mi smo prošle zime imali puno problema s time - inače imamo centralno - stavljali posudice s vodom, mokre ručnike na radijatore… Na kraju smo kupili ovlaživač i preporodili se svi. Tako da ako ne upale ova sva rješenja toplo preporučam.
A kojji imaš ovlaživač? Gledala sam nešto, ima više vrsta i ovisi o kvadraturi...
Mi smo prošle zime imali puno problema s time - inače imamo centralno - stavljali posudice s vodom, mokre ručnike na radijatore… Na kraju smo kupili ovlaživač i preporodili se svi. Tako da ako ne upale ova sva rješenja toplo preporučam.A kojji imaš ovlaživač? Gledala sam nešto, ima više vrsta i ovisi o kvadraturi…
Mi imamo Air-O-Swiss - naš je i ovlaživač i perač zraka. Sad kak to točno što se kvadrature tiče funkcionira nisam baš sigurna, to je muž naravno proučavao
Sortiraj odgovore
Najstariji