Suh zrak zbog grijanja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Švrćo

Broj poruka: 86

Prijavi adminu

Imam peć na drva i užasno je suh zrak doma. Kak se vi borite protiv toga? Ima netko iskustva s el. ovlaživačima? Trebam preporuku..

LuKi5

Broj poruka: 2550

Prijavi adminu

Znam da kod centralnog I termo peci pomaze posuda s vodom. Sad ne znam za grijanje na drva ako pomaze isto. Za ovlazivace te bas I ne znam jer ih bas ne koristimo. Mi se grijemo preko klime koja ima sama po sebi neku opciju da se ne susi zrak u prostoriji. :)

14.06.2014. L ♥

beag

Broj poruka: 988

Prijavi adminu

uhh, mi se borimo s time.. imamo centralno, po noci na 20°C, posudice s vodom na radijatorima, po danu setnja na zraku, ali svejedno  po noci borba sa zacepljenim nosicem.. borba sa ukapavanjem fizioloske i apiriranjem.. i sama se pitam kako to sprijeciti, isplati li se kupiti one elektricne ovlazivace zraka???

beag

Broj poruka: 988

Prijavi adminu

*aspiriranjem...

bigica

Broj poruka: 173

Prijavi adminu

imam bebu staru 14 dana i od kad smo dosli iz bolnice grijemo sobu u kojoj boravi/spava, i preko dana i preko noci, jednom dnevno (najcesce navecer) ju prenesem u drugu sobu na pola sata sat da se spavaca provjetri. kupili smo one posudice sta idu na radijatore i ulje eukaliptusa i kad se soba provjetrava promjenim vodu i nakapam frisko ulje (po dvije kapi u obe posudice). ujutro kad cistimo nosic vidim da joj "sadrzaj" u nosu nije krut tako da ocito pali ta kombinacija...a sto se tice peci na drva, kad sam bila mala, moja baka je uvijek po peci stavljala korice narance i limuna i u blizini peci je bila posuda s vodom i nikad nismo imali problema sa zastopanim nosicima...

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

• paris

Broj poruka: 398

Prijavi adminu

Mi smo prošle zime imali puno problema s time - inače imamo centralno - stavljali posudice s vodom, mokre ručnike na radijatore... Na kraju smo kupili ovlaživač i preporodili se svi. Tako da ako ne upale ova sva rješenja toplo preporučam.

DarijaZ

Broj poruka: 1432

Prijavi adminu

Iako je kod nas u stanu zrak dosta suh,nemamo priblema sa time, barem ne za sada...u spavacoj sobi zatvaram radijator na vecer da ne bude prevruce, cistimo nosic svaki dan u jutro, i imamo difuzor/ovlazivac zraka...za sad funkcionira ovako , vidjet cemo kako ce bit kasnije...iako, razmisljala sam da kupim neki ovlazivac ...neke sugestije?

Švrćo

Broj poruka: 86

Prijavi adminu

paris

Mi smo prošle zime imali puno problema s time - inače imamo centralno - stavljali posudice s vodom, mokre ručnike na radijatore… Na kraju smo kupili ovlaživač i preporodili se svi. Tako da ako ne upale ova sva rješenja toplo preporučam.

A kojji imaš ovlaživač? Gledala sam nešto, ima više vrsta i ovisi o kvadraturi...

Tejuska♡

Broj poruka: 3521

Prijavi adminu

Bitno je na radijator staviti posude sa vodom da nije jako suh zrak i da svakako se isplati kupiti ovlazivac zraka ja ga imam godinama i prezadovoljna sam njime ;)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• paris

Broj poruka: 398

Prijavi adminu

Švrćo

paris

Mi smo prošle zime imali puno problema s time - inače imamo centralno - stavljali posudice s vodom, mokre ručnike na radijatore… Na kraju smo kupili ovlaživač i preporodili se svi. Tako da ako ne upale ova sva rješenja toplo preporučam.
    A kojji imaš ovlaživač? Gledala sam nešto, ima više vrsta i ovisi o kvadraturi…

Mi imamo Air-O-Swiss - naš je i ovlaživač i perač zraka. Sad kak to točno što se kvadrature tiče funkcionira nisam baš sigurna, to je muž naravno proučavao 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.