Suh zrak zbog grijanja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

DarijaZ

Broj poruka: 1432

Prijavi adminu

Tea2803

Bitno je na radijator staviti posude sa vodom da nije jako suh zrak i da svakako se isplati kupiti ovlazivac zraka ja ga imam godinama i prezadovoljna sam njime ;)

Meni te posude s vodom nista nisu pomogle... Imala sam i one posudice za radijator, ali meni se na neku foru voda u njima uglavnom usmrdila,a ne isparila ....
    Uglavnom, danas idemo po ovlazivac pa se nadam da ce nam biti lakse kad pocnu one prave zime i grijanje...

Tejuska♡

Broj poruka: 3521

Prijavi adminu

DarijaZ

Tea2803

Bitno je na radijator staviti posude sa vodom da nije jako suh zrak i da svakako se isplati kupiti ovlazivac zraka ja ga imam godinama i prezadovoljna sam njime ;)
    Meni te posude s vodom nista nisu pomogle… Imala sam i one posudice za radijator, ali meni se na neku foru voda u njima uglavnom usmrdila,a ne isparila ….
    Uglavnom, danas idemo po ovlazivac pa se nadam da ce nam biti lakse kad pocnu one prave zime i grijanje…

MM je vodoinstalater pa za to znam   Ajde draga drzim fige da pomogne nama je super ovlazivac 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

DarijaZ

Prijavi adminu

Tea2803

DarijaZ

Tea2803

Meni te posude s vodom nista nisu pomogle… Imala sam i one posudice za radijator, ali meni se na neku foru voda u njima uglavnom usmrdila,a ne isparila ….
    Uglavnom, danas idemo po ovlazivac pa se nadam da ce nam biti lakse kad pocnu one prave zime i grijanje…
    MM je vodoinstalater pa za to znam   Ajde draga drzim fige da pomogne nama je super ovlazivac 

Evo kupili mi jucer ovlazivac, imali ga upaljenog cijelu noc , vec mi se cini da je V-u manje pun nos...
    Ocito funkcionira a i fora izgleda i ti " oblacici"( kako to moja necakinja kaze) koje ispusta su fora iako imam feeling da mi je cijeli stan zamagljen od njih.. 

beag

Broj poruka: 988

Prijavi adminu

koji ste kupili i gdje? pls javi jos dojmove kroz neko vrijeme 

DarijaZ

Prijavi adminu

sovica

koji ste kupili i gdje? pls javi jos dojmove kroz neko vrijeme 

http://www.elipso.hr/mali-kucanski/ovlazivaci/GORENJE-H17B/Evo, ovaj...za sad mi se cini ok, javim kak je kroz neko dulje vrijeme ;)

Lilica

Broj poruka: 1031

Prijavi adminu

i mene zanima 

MalaMuca

Broj poruka: 851

Prijavi adminu

E cure, a jel znate di ima za kupiti tih posudica za radijatore?

Tejuska♡

Broj poruka: 3521

Prijavi adminu

DarijaZ

Tea2803

DarijaZ

Tea2803

Evo kupili mi jucer ovlazivac, imali ga upaljenog cijelu noc , vec mi se cini da je V-u manje pun nos…
    Ocito funkcionira a i fora izgleda i ti " oblacici"( kako to moja necakinja kaze) koje ispusta su fora iako imam feeling da mi je cijeli stan zamagljen od njih.. 

Odlicnoo draga =) bitno da pomaze 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Jojo5

Broj poruka: 564

Prijavi adminu

Mala Muca posudice sam kupila prošle godine u Offertisimi, ima i u Nami. Možda još koji dućan s takvim kućanskim sitnicama, ili u kineskom dućanu.

MarijaŠ

Broj poruka: 1925

Prijavi adminu

Ja sam svoje posudice kupila u Ofertisimi, a mislim da ih ima i u trgovinama sa vodoinstaterskim materijalom, cini mi se da je frendica u jednoj takvoj kupila svoje...

Krešimir 19.08.2014. <3

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.