Bitno je na radijator staviti posude sa vodom da nije jako suh zrak i da svakako se isplati kupiti ovlazivac zraka ja ga imam godinama i prezadovoljna sam njime ;)
Meni te posude s vodom nista nisu pomogle... Imala sam i one posudice za radijator, ali meni se na neku foru voda u njima uglavnom usmrdila,a ne isparila ....
Uglavnom, danas idemo po ovlazivac pa se nadam da ce nam biti lakse kad pocnu one prave zime i grijanje...
Bitno je na radijator staviti posude sa vodom da nije jako suh zrak i da svakako se isplati kupiti ovlazivac zraka ja ga imam godinama i prezadovoljna sam njime ;)Meni te posude s vodom nista nisu pomogle… Imala sam i one posudice za radijator, ali meni se na neku foru voda u njima uglavnom usmrdila,a ne isparila ….
Uglavnom, danas idemo po ovlazivac pa se nadam da ce nam biti lakse kad pocnu one prave zime i grijanje…
MM je vodoinstalater pa za to znam Ajde draga drzim fige da pomogne nama je super ovlazivac
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Bitno je na radijator staviti posude sa vodom da nije jako suh zrak i da svakako se isplati kupiti ovlazivac zraka ja ga imam godinama i prezadovoljna sam njime ;)Meni te posude s vodom nista nisu pomogle… Imala sam i one posudice za radijator, ali meni se na neku foru voda u njima uglavnom usmrdila,a ne isparila ….
Uglavnom, danas idemo po ovlazivac pa se nadam da ce nam biti lakse kad pocnu one prave zime i grijanje…MM je vodoinstalater pa za to znam Ajde draga drzim fige da pomogne nama je super ovlazivac
Evo kupili mi jucer ovlazivac, imali ga upaljenog cijelu noc , vec mi se cini da je V-u manje pun nos...
Ocito funkcionira a i fora izgleda i ti " oblacici"( kako to moja necakinja kaze) koje ispusta su fora iako imam feeling da mi je cijeli stan zamagljen od njih..
Uglavnom, danas idemo po ovlazivac pa se nadam da ce nam biti lakse kad pocnu one prave zime i grijanje…MM je vodoinstalater pa za to znam Ajde draga drzim fige da pomogne nama je super ovlazivac
Evo kupili mi jucer ovlazivac, imali ga upaljenog cijelu noc , vec mi se cini da je V-u manje pun nos…
Ocito funkcionira a i fora izgleda i ti " oblacici"( kako to moja necakinja kaze) koje ispusta su fora iako imam feeling da mi je cijeli stan zamagljen od njih..
Odlicnoo draga =) bitno da pomaze
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji