Nadam se sta duze..volila bi negdi do sredine 8mj. Pa cemo vidit kako cu podnosit vrucine i uru vrimena voznje u busu(u jednom pravcu).
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Nadam se sta duze..volila bi negdi do sredine 8mj. Pa cemo vidit kako cu podnosit vrucine i uru vrimena voznje u busu(u jednom pravcu).
Hm... da... Bolje je vidjeti kako se budeš osjećala, a i pitati ginekologa što on mislim...
Cure zna netko ulazi li stručno u staž za komplikacije i porodiljni? Naime završila sam SO i nastavila raditi u istoj firmi. Sad me zanima hoće li mi se ta 1 godina brojati kao da sam radila kad budem htjela na komplikacije?
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Lemon, nisam sigurna, ali mislim da ti se ne broji jer za SOR potpisuješ ugovor bez zasnivanja radnog odnosa.
Cure zna netko ulazi li stručno u staž za komplikacije i porodiljni? Naime završila sam SO i nastavila raditi u istoj firmi. Sad me zanima hoće li mi se ta 1 godina brojati kao da sam radila kad budem htjela na komplikacije?
Za porodiljni ulazi, pitala san na hzzo...za komplikacije iskreno ne virujen
Pozdrav cure, zanima me kakve su bile procedure s povratkom na stručno, ako ste se vratile? Lp
Sortiraj odgovore
Najstariji