Pa da, pojavi se, popricaj..pa sta se dogovorite. Ja sam danas punih 14.tjedana.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jeee radim. :) ne smeta im nista sta san trudna! :)
Barbs, jel se dogada sta kod tebe?
UUUUUUU
Super! Baš mi je drago za tebe!
Jutros pogledala status. Još uvijek nema promijene... A eto, već 4. mjesec trudnoće je tu
Sada mi je javila kolegica koja stažira u istom vrtiču kako su imali sastanak i kako svi pričaju o tome da još jedna (ja) trebam doći i da svi na mene računaju, pa mislim da ću i prije nego mi bude išta potvrđeno otići tamo i obavijestiti ih. Nema smisla... Pitanje je koliko će se uopće sve odužiti...
Evo, vidjela sam na hzzu da mi je status pozitivno ocjenjen..... Danas... Tako me straaaaaaah kad budem sutra išla...
Ajme znan kako ti je. Ja noc prije nisan mogla spavat koliko me trta bila.. Pa mos radit i mj dana i prikinit. Mozda je sigurnije da si u tome, nego da otkazes..savjetuj se. Nadan se da ce u svakom slucaju se rjesit sve najbolje za tebe.
Hej, pričala sam s ravnateljicom koja mi je čestitala na trudnoći, ali smo obje zaključile da je bolje da krenem nakon porodiljnog jer bih radila u vrtiću gdje nije baš pametno raditi ako si trudna....
Eto, ali je sve prošlo u redu...
A tebi želim svu sreću!
P.S. I s poslom i sa trudnoćom ;)
Pridruži nam se u JESENJSKE BEBE grupi
Ajde bas mi je drago da je dobro ispalo. Sad gustaj u trudnoci i miru, i naspavaj se jos 5 mj :)
Pridruzit cu se :D
Sortiraj odgovore
Najstariji