Stručno osposobljavanje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aleksandra2
    08. Travanj 2017. 15:54

Pa da, pojavi se, popricaj..pa sta se dogovorite. Ja sam danas punih 14.tjedana. 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Aleksandra2
    10. Travanj 2017. 15:43

Jeee radim. :) ne smeta im nista sta san trudna! :)

Aleksandra2
    10. Travanj 2017. 15:43

Barbs, jel se dogada sta kod tebe?

barbs
    10. Travanj 2017. 17:44

UUUUUUU
    Super! Baš mi je drago za tebe! 
    Jutros pogledala status. Još uvijek nema promijene... A eto, već 4. mjesec trudnoće je tu

barbs
    10. Travanj 2017. 19:03

Sada mi je javila kolegica koja stažira u istom vrtiču kako su imali sastanak i kako svi pričaju o tome da još jedna (ja) trebam doći i da svi na mene računaju, pa mislim da ću i prije nego mi bude išta potvrđeno otići tamo i obavijestiti ih. Nema smisla... Pitanje je koliko će se uopće sve odužiti... 

barbs
    11. Travanj 2017. 14:49

Evo, vidjela sam na hzzu da mi je status pozitivno ocjenjen.....  Danas... Tako me straaaaaaah kad budem sutra išla... 

Aleksandra2
    12. Travanj 2017. 14:33

Ajme znan kako ti je. Ja noc prije nisan mogla spavat koliko me trta bila.. Pa mos radit i mj dana i prikinit. Mozda je sigurnije da si u tome, nego da otkazes..savjetuj se. Nadan se da ce u svakom slucaju se rjesit sve najbolje za tebe.

barbs
    12. Travanj 2017. 15:32

Hej, pričala sam s ravnateljicom koja mi je čestitala na trudnoći, ali smo obje zaključile da je bolje da krenem nakon porodiljnog jer bih radila u vrtiću gdje nije baš pametno raditi ako si trudna.... 
    Eto, ali je sve prošlo u redu...
    A tebi želim svu sreću! 

barbs
    12. Travanj 2017. 15:32

P.S. I s poslom i sa trudnoćom ;)
    Pridruži nam se u JESENJSKE BEBE grupi

Aleksandra2
    12. Travanj 2017. 21:06

Ajde bas mi je drago da je dobro ispalo. Sad gustaj u trudnoci i miru, i naspavaj se jos 5 mj :)
    Pridruzit cu se :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.