Strije

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    03. Rujan 2017. 23:40

Ugolina

Joooj,ja prije poroda gledam kako mi je trbuh lijep savsen,niti jedna strije nigdje,niti linea negra ma nis, rodim, drugi dan vidim si trbuh a trbuh ono 😵😵😵😱😱😱😱😱😱😭😭😭😭😭😭 od linee do strija…muz mi reko da izgledam ko da imam jaegermeisterov znak prek citavog trbuha 😂😂😂😂😂😂😂

Ha ha ha...I ja ih skuzila kad sam doma dosla!A dok sam bila trudna nije ih bilo!Ali sad su nekako posvjetlile pa nisu odvratne nego malo manje odvratne!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Barkleys
    04. Rujan 2017. 23:26

Hahaha, znači cure, cijelu trudnoću se maziš i paziš, a kad ono i na porodu mogu nastati. Prekrasno!
    Ja se mažem biobazom mama i babylove uljem. Do sad nisam baš redovito, ali sad mi se pojavila linea negra pa se trudim svaki dan... ta linea negra se  povuče jel da? 

Ugolina
    05. Rujan 2017. 20:51

Hahajaha, meni se povukla nekih mjesec,mjesec i pol od poroda recimo

Ugolina
    05. Rujan 2017. 20:51

mamika3

Ugolina

Joooj,ja prije poroda gledam kako mi je trbuh lijep savsen,niti jedna strije nigdje,niti linea negra ma nis, rodim, drugi dan vidim si trbuh a trbuh ono 😵😵😵😱😱😱😱😱😱😭😭😭😭😭😭 od linee do strija…muz mi reko da izgledam ko da imam jaegermeisterov znak prek citavog trbuha 😂😂😂😂😂😂😂

Ha ha ha…I ja ih skuzila kad sam doma dosla!A dok sam bila trudna nije ih bilo!Ali sad su nekako posvjetlile pa nisu odvratne nego malo manje odvratne!

Aaaahahaha

• KungfuMaca
    06. Rujan 2017. 12:21

Pozdrav svima,

Novopecena sam trudnica i pocinjem razmisljati o koristenju kreme za strije. Vucem ih puno vec  iz doba puberteta na nogama i straznjici, pa bih, s obzirom da sam im dosta sklona, zeljela pokusati bar prevenirati nastavak novih u trudnoci.

Znaci, preporucate Biobazu? Koliko rano je potrebno poceti mazati se kremom i koliko cesto ste se mazale?

AmelieM
    06. Rujan 2017. 15:39

Kungfunaca-i ja sam sklona strijama,isto iz puberteta,i bilo.me strah da cu ih i u trudnoci dobit.. ja sam isto dobila preporuku za biobazu mama,pocela sam se mazat negdje 13,14tt,navecer poslije tusiranja sam ja,1x dnevno 🙂 i ni jednu striju nemam 😁

• KungfuMaca
    07. Rujan 2017. 11:29

Odlicno, kupit cu onda Biobazu, hvala na savjetu! 😊

• Ariana246
    06. Studeni 2017. 11:12

Bok :) 
    Muz i ja imamo plantazu ljesnjaka i razmisljamo o proizvodnji ljesnjakova ulja. Napravili smo kratku anketu da vidimo isplati li se. Pisem vam ovdje jer je ljesnjakovo ulje odlicno u borbi protiv strija. Vise pise u anketi. Unaprijed hvala onima koji ispune :)
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScUJePHqKOWKBGoV3NO_Dr-wxhBVHbVhuBWUnlvaEAYtPfDMw/viewform?usp=sf_link

Klikerica
    15. Listopad 2018. 17:49

evo jedan članak na tu temu
    Top 10 najboljih proizvoda protiv strija u trudnoći 
    http://bit.ly/strije-top10-krema 

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• ian1910
    29. Listopad 2018. 03:41

Ima jedna dobra krema od Justa ne znam joj točno ime!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.