e pa to mi je koma. što neke ne razmišljaju uopće. ja sam rekla na kratko mogu moji starci, pa njegovi (ili obrnuto) i onda samo mužić. pa da mi još beba nešto pobere a bzvz. ali 6?????
Vjeruj mi ljudi ti opce ne razmisljaju o tome da prostis je*e se njima.. Ti tako razmisljas ali ne i neko drugi pa znas i sama sad kak si bila po bolnicama na kakve si sve pametne naletavala..
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
još kužim da ljudi okolo ne kuže, ali te žene koje su rodile???? mislim imam i ja puno rodbine i dobri smo si i sve ali će sačekati. i prijatelji isto tako. mislim briga me ako su tako blesave neka ih bude i sto oko tih beba, ali ne dok je moje dijete u toj sobi. bit će zima, prozori zatvoreni ma užas...
Mislim da je to joj čisto ok, ono poklončići i to, al brate mili svaki dan, pa kako joj se da
Sto se tice dojenja ja sam sva sreca bila do prozora i mogla sam se okrenut i normalno nahranit Jana bez da svi zure u moje cice ..
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Meni isto nebi bilo ugodno da sad ta tri dana ili nedajbože više dana moram trpiti još hrpetinu ljudi, ja nisam htjela posjete niti dok sam sad ležala u bolnici tjedan dana jer mi nije ugodno da me ljudi dolaze "gledati". Sva sam bila ukomirana i žblj i nije mi se dalo trpiti ljude, a pogotovo mi se ne bude dalo nakon kaj rodim. Mislim da je oke da prva tri dana žena bude na miru s bebom. Naravno, oke mi je da dođe muž/dečko i to je to. Bez susjeda, prijatelja, prabaka i pradjeda itd.
Meni su to teške gluposti...što mi ima itko više osim dragog dolazit?!? Starci i moji i njegovi će moći doći jednom u bolnicu i onda nikog ne želim vidjeti dok nisam doma i dok ih ne zovem...tih prvih dana želim biti sama s bebom i dragim,da se naviknemo a ne slušat tuđa pametovanja što i kako (pa čak i moje mame)..svi drugi će se strpiti minimum 2-3 tjedna uža familija i mjesec svi ostali...ako će se tko ljutiti ja mu ne mogu pomoći...ne želim neku boleštinu da mi odmah na bebu prenesu...pod cijenu poklona i budućih druženja...
Imam dijete od dvije godine, tako da sam i ja bila suočena sa porodom.. Kad se pojavio plusić, pojavio se i određeni strah od poroda, jer naravno da je to neizbježno
U 4-om mjesecu trudnoće sam išla na predavanje Porod bez straha, sa hrpom dobrih savjeta.. I od tada kao da se strah rasplinuo..
Na jednom pregledu nalaz mi je bio da imam streptokok, dobila sam antibiotike. I ja pregledala cijeli internet. Pitala sam čak i ginekologa online da li je terapija ok, a on mi odgovori da vjerujem svom ginekologu, jer me on poznaje, bolje nego ovaj drugi, i da budem uvjerena da mi je terapija dobra, od tada nisam nikada više gledala po netu, i sve sam vjerovala svom ginekologu.
A što se poroda tiče, nisam ga mogla bolje zamisliti. Htjeli bismo i drugo dijete, i veselim se i drugom porodu!
Sortiraj odgovore
Najstariji