Meni su ta tri dana brzoo preletila stvarno jer si stalno sa bebicom i mazite se ;) eh..meni je bilo grozno sljedeca dva dana kad mi je mali bio na suncanju zbog zutice eh tad sam se htjela pojest od muke i zalosti.. :(
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
ja kao i većina vas nikada nisam bila u bolnici, niti sam kad što slomila ili imala nekih problema. ali opet se poroda daleko više bojim nego ostanka u bolnici zato što mislim kada konačno primim svoju curicu u ruke da je neću moći prestat gledat, mazit i ljubit. E sad poroda me nebi bilo strah kada bi znala da će proći brzo i savršeno kako rjetke žene imaju sreću. Neznam dali je koja od vas upućena u porođaj samohipnozom. čitala sam par iskustava žena, ima čak na you tubu dva tri videa, jedan je čak od beby bonusa. uglavnom na prvu mi je zvučalo "hipnoza" dali se to netko šali, a sad na kraju razmišljam zašto nebi pokušala jer i to je priprema za porođaj pa koliko može nasteti. ima li koja od vas iskustva s tim? jer ne čini se uopće loše kako zvuči na prvu...
pa zar ovdje nitko nije bio u bolnici nikad do sad??? e pa nisam ni ja....
ali ne bojim se ostanka jer znam da cu neprestano imat posjete (imam jeb.... veliku familiju) ... mislim da ce teze bit mom muzu bez mene doma... jadan...
kod nas su 3 rodilje u sobi...nadam se da nece bit bas oba dvije za nista...
Laura 21.08.2014 :-*
Na Sv DUhu je vec par godina da posjete ulaze u sobu ;( Meni ni to bas nije nekaj, al eto koliko sam ja bila vidjela da su fala bogu dolazili samo uza familija.
Em nas je 3, pa jos i bebe al bar ti nije vrijeme ograniceno na 5 min ako ti dijete place.
U Kc je prije bilo: dođeš u zgradu, popneš se liftom na kat di je rodilište, tam su staklena vrata kroz koja mama pokaže bebu, otrči u sobu, ostavi ju, vrati se nazad, izađe kroz vrata i možete u tom hodničiću (3x4) popričati. Što je užas dok SVI dođu u posjete u isto vrijeme.
A sad, kako mi kažu: prvi dio procedure isti. A onda rodbina ide nazad u lift, okolo zgrade, na neki drugi ulaz (teretni??) dok mama trči kroz cijeli hodnik na drugi kraj zgrade i tam može izaći da si vidi muža ili koga god.
Ne znam zašto je to tako, ali oba slučaja su glupa da gluplja ne mogu biti.
MalaMuca, jel znaš ti što o tome??
e pa bar tu imas malu foru prednosti naspram mene.... moja familija je cijela 10-tak minute voznje do bolnice... a svekrva mi zivi 2 minute pjeske od Bračaka... al ne mislim da ce me ona bas jako posjecivati.... ne ocvekujem to od nje jer je sva nekakva cudna po pitanju toga...
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji