Meni je mama rekla da će doć al ako ja neću da dođe da nema problema...ma nema se ko šta ljutit...iskreno,zaboli me tko se ljutio tko ne...tak i tak smo i na posjete doma prvih mj dana udarili zabranu osim za one fakat najbliže...kakvi stričevi i strine i ekipa...ima vremena vidjet će bebu...a obzirom da mj je termin u 1 mj samo da vidim da netko kiše,šmrca i slično...zabrana približavanja samo takva
Meni su u posjetu dosli moji jedan dan,sestra i muz drugi dan,muz i svekrva treci da i ostala tri dana samo muz :)) Ni ja nisam htjela hrpu posjeta a mojoj jednoj cimerici su svaki dan njih 5-6 dolazili i to razliciti ljudi,mislim da je to pretjerano..
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Kad smo kod toga, moja susjeda došla doma u petak i već je isti dan imala goste i tako svaki dan, mislim da je stvarno to much!
Tea a jesu li poštivali da samo jedan može u sobu? ili je to bilo švercanje? meni se isto ne sviđa to puno ljudi u jednoj sobi, još od drugih žena.. ne znam nije mi to baš wow
Slazem se Renata to je previse ja ni blizoj rodbini nisam dala da 10-tak dana dolaze jer je i mene bolilo i htjela sam se priviknut i ja i mm na bebicu i on na nas :)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ninika kao smije jedna osoba ali svii su svercali ali bas svi u svim sobama.. Ma ne ljute se sestre ako je svakome po 2 u sobi ali u jednoj situaciji je kod mene njih 2 bilo kod druge isto 2 i kod te trece 6 njih i ude sestra i sok na njezinom licu ne nije nikog potjerala bila je postena i rekla toj trecoj nemojte nas krivit ako vam se dijete razboli a jos je i medu njih 6 bilo 2 male djece a djeci je strogo zabranjeno uci .. A moze izac vani i biti kolko oce jer mi pazimo na vebe jedi drugima
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji