strah od poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    16. Kolovoz 2014. 17:42

Meni je mama rekla da će doć al ako ja neću da dođe da nema problema...ma nema se ko šta ljutit...iskreno,zaboli me tko se ljutio tko ne...tak i tak smo i na posjete doma prvih mj dana udarili zabranu osim za one fakat najbliže...kakvi stričevi i strine i ekipa...ima vremena vidjet će bebu...a obzirom da mj je termin u 1 mj samo da vidim da netko kiše,šmrca i slično...zabrana približavanja samo takva

renata6
    16. Kolovoz 2014. 19:15

cloudy

Meni je mama rekla da će doć al ako ja neću da dođe da nema problema…ma nema se ko šta ljutit…iskreno,zaboli me tko se ljutio tko ne…tak i tak smo i na posjete doma prvih mj dana udarili zabranu osim za one fakat najbliže…kakvi stričevi i strine i ekipa…ima vremena vidjet će bebu…a obzirom da mj je termin u 1 mj samo da vidim da netko kiše,šmrca i slično…zabrana približavanja samo takva

Tako je, stignu vidjeti bebu, bolje nego da ona nešto pokupi, iako takvi se prave da oni nikada nisu krivi, al još gore je što ti neće ni reći da su bolesni nego tek skužiš kad ti već u kuću dođu, nažalost ima i takvih

Tejuska♡
    16. Kolovoz 2014. 19:28

Meni su u posjetu dosli moji jedan dan,sestra i muz drugi dan,muz i svekrva treci da i ostala tri dana samo muz :)) Ni ja nisam htjela hrpu posjeta a mojoj jednoj cimerici su svaki dan njih 5-6 dolazili i to razliciti ljudi,mislim da je to pretjerano..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

renata6
    16. Kolovoz 2014. 19:30

Kad smo kod toga, moja susjeda došla doma u petak i već je isti dan imala goste i tako svaki dan, mislim da je stvarno to much!

ninika11
    16. Kolovoz 2014. 19:31

Tea a jesu li poštivali da samo jedan može u sobu? ili je to bilo švercanje? meni se isto ne sviđa to puno ljudi u jednoj sobi, još od drugih žena.. ne znam nije mi to baš wow

Dada32
    16. Kolovoz 2014. 19:51

ninika11

Tea a jesu li poštivali da samo jedan može u sobu? ili je to bilo švercanje? meni se isto ne sviđa to puno ljudi u jednoj sobi, još od drugih žena.. ne znam nije mi to baš wow

Ja mislim da bi ja šiznula i sve ih potjerala van. 
    Još osobito dok se doji (da se razumijemo: ja podržavam dojenje u javnosti!) Ali ne budem si još u bolnicu nosila i maramu, a baš mi se i neće da mi 15 ljudi bulji u grudi dok se taman pokušavam naučiti dojiti....

Renata ja se toj ženi divim, ja bi zaključala vrata i ne bi se javljala.

Tejuska♡
    16. Kolovoz 2014. 19:32

Slazem se Renata to je previse ja ni blizoj rodbini nisam dala da 10-tak dana dolaze jer je i mene bolilo i htjela sam se priviknut i ja i mm na bebicu i on na nas :)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    16. Kolovoz 2014. 19:37

Ninika kao smije jedna osoba ali svii su svercali ali bas svi u svim sobama.. Ma ne ljute se sestre ako je svakome po 2 u sobi ali u jednoj situaciji je kod mene njih 2 bilo kod druge isto 2 i kod te trece 6 njih i ude sestra i sok na njezinom licu ne nije nikog potjerala bila je postena i rekla toj trecoj nemojte nas krivit ako vam se dijete razboli a jos je i medu njih 6 bilo 2 male djece a djeci je strogo zabranjeno uci .. A moze izac vani i biti kolko oce jer mi pazimo na vebe jedi drugima

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    16. Kolovoz 2014. 19:37

Bebe jedni drugima*

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI