Beag cestitam ti od na bebici i sto brzi oporavak ti zelim!!!
Svim novonastalim mamama koje sam preskocila isto tako moje najiskrenije cestitke!!!!!!
(sad cu po noci sustizati sve propustene vijesti,jer uz moju bebolinu nema spavanja)!
drage moje, hvala vam od srca na cestitkama i podrsci!!! nazalost moj porod nije bio nimalo lagan, stovise vrlo traumatican, i zato vam se nisam javljala prethodnih dana! no, na kraju krajeva proslo je i najbitnije nas sincic je zdrav i predivan, roden s punih 3, 860 kg i 52 cm i sretna sam zbog toga! jucer smo dosli kuci i sada se upoznajemo, ali i mucimo s dojenjem i ostalim slatkim brigama
kada se uhodamo, odmorimo i uhvatim vise vremena svakako cu vam se javiti sa svojom pricom s poroda! do tada saljemo puse i pratimo vas kad god stignemo!!!
Beag...uživajte sad doma...žao mi je što nisi imala lagan porod,ali najvažnije je da ste vas dvoje skupa...dojenje će isto tako krenuti,sigurna sam...šaljem vam puno pusa i zagrljaja
Da se i ja pohvalim. 8.7.stigao Bruno. 3940g i 53cm. Jos malo pa cemo 3 mjeseca. Pravi sam decko!
Beag žao mi je što nisi imala lagan porod,ali sada je tvoj andelak tu kraj tebe .... Brz oporavak ti zelim i jos jednom cestitam
Mamita2005 čestitam ti na princu
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Sortiraj odgovore
Najstariji