draga, baš tako... vas dvije ste zaslužile biti napokon doma... držim fige da malena puno papa i dobije na težini pa da bježite doma :D bude to prošlo brzo, brzo... drži se i još malo pa ćete kući, na uživanciju... ono najgore je iza vas jer ste napokon, kolko-tolko, skupa
Bravo curke - brzo će ona dobiti na težini. Još samo malo i kući ste.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
joj super..super... drzim fige da cim prije izadete iz tih zidina... pusa tebi i princezici...
Laura 21.08.2014 :-*
Bravoo vas dvije jos jakoo malo i idete domeka uzivati svi troje :) puse princezi :*
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
danas je dosla na porodajnu tezinu pa su ju premjestili u krevetic i pokusavamo dojiti, nadam se da nece padati sad kad je skinuta s infuzije pa da idemo napokon domekaa
Bravo Lilice za bebicu, dobivat će ona malo po malo i vidjet ćeš da će napredovati. Probaj ju dojiti što više tako da dobije što više hranjivih tvari. Ako zapne ili nešto trebaš javi se!
zovu me svakih 3 sata da ju dojim nije u mojoj sobi nego gore na odjelu u kreveticu no puno se vise druzimo otkad je izasla iz zlog inkubatora
Odlično, dobro je i svaka tri sata, kad će ona moći pokušaj čim više tako, da potakneš laktaciju, malo sam oftopic ali javi se na bebama! SRETNO draga i uživaj u svakom trenutku!
Sortiraj odgovore
Najstariji