Stigla je roda!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    21. Kolovoz 2014. 20:42

Jeja čestitam i daj piši u priče sa poroda da se buduće mame napune pozitivom ako je porod veliš kao od šale bio..

url=https://lilypie.com]

mmama2
    21. Kolovoz 2014. 21:35

ma jesam ali evo prije sam vidjela ovo pa tek onda ono heheh, hvala Jeja

url=https://lilypie.com]

Hope
    23. Kolovoz 2014. 22:10

Moja je roda pozurila,sa 33+4!
    21.8. rodilo se moje zlato, moja lavica, prava mala hrabrica!!!

Hvala bogu na dobrom doktoru koji nas je slao na injekcije dexametazona i bebuska je SUPER napredna!
    2270g i 44cm!!

Cak smo danas i cikili po prave  !!!!
    U inkubatoru je,ali ju dobijem na kratko na mazenje,a danas smo cikili uz pomoc babica!!

pčelica9
    23. Kolovoz 2014. 22:25

Čestitam Hope od srca, nakon sve te muke i iščekivanja napokon si primila u ruke svoju malu princezicu. I baš kao što smo i rekle sve će biti dobro. Obje ste borci, a malena posebno. Uživajte i mazite se, sad će sve biti lakše.

Tejuska♡
    23. Kolovoz 2014. 22:25

Juuuu i ovdje cestitkee !! Bravoo za dvije lavice <3
    puse puse

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Masha2
    23. Kolovoz 2014. 22:30

Draga naša Hope, baš smo se bile zabrinule! PREKRASNE VIJESTI  
    Čestitam vam od srca na svemu što ste izdržale, mazite se, malena nek fino papa i napreduje i uživa u maženju s mamom! Baš si me obradovala 

MarijaŠ
    23. Kolovoz 2014. 22:32

Iskrene čestitke Hope, ne možeš ni zamisliti koliko sam sretna zbog takvoga razvoja situacije! Bas mi je jako jako drago zbog vas. Puse vam šaljem!

Krešimir 19.08.2014. <3

• lusilu
    23. Kolovoz 2014. 23:10

Cestitam Hope od srca!

Lusilu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.