Drage mame,
Evo ovak, ja naime u 17 tjednu trudnoće. Imala sam hematom u 13. koji se jako brzo povukao, tj. nije bio vidljiv ni na jednom UZVu, ali od tada stalna krvarenja. Bila sam od tad na jedno 7 UZVa i 2 privatna i nigdje se ne vidi ništa negativno. Ja zatvorena, dečec se super razvija i živahan je. Ali ubijaju ta krvarenja koja ugl nisu ništa opasno ali su sve prisutna. Bolova nema osim blagih probadanja u rodnici, i ovih blagih za koje mislim da su normalna, ipak sam trudna :)... Uglavnom, ujutro me strah dići se iz kreveta jer znam da će kad tad procurit iako je par sati nakon budjenja mir evo ponovo. Neki dan sam bila pol sata na UZV-u opet nisu ništa vidli ni doktorica koja me pregledavala niti ona koju je zvala da pogleda jer nije bila sigurna. Jedina sumnja je da je možda ostao mali dio hematoma na UZVu nevidljiv i da je to. Pijem duphastone i magnezij, ali mi se čini da ništa od toga ;/, uz mirovanje iako ga nitko od doktora nije preporučo, ja se ne usudim previše mrdat.
Vaše mišljenje, da li je moguće da to malo što je ostalo toliko curi, da li je koja imala slična iskustva. Već sam luda od trčanja na hitnu svaki put i brige.
TIna
Bok,
Odakle si? Da ti dam preporuku kome da se javis, ja ti preporucam ako si u Zg dr Zekan ima strucno oko i njemu bi verovala- i sama isla da sam jos u Zg, a nisam nego sam se u Splitu udala :).
Samo slusaj doktore, ja sam isto imala na pocetku hematom, koji se povukao nakon Duphastone i strogog mirovana, jos ga pijem sad radi drugih komplikacija tj kontrakcija maternice u 22 tjednu trudnoce.
Samo miruj puno, svati to ko rizicnu trudnocu( iako vjerujem da i nije toliko rizicno) i bit ce sve dobro.
Tako i ja, odmaram da sprijecim kontrakcije. Ja cekam curicu
puno pozz

Bok cure, već sam poslala u drugu grupu poruku, ali nisam nažalost nikakav odgovor dobila. Vidim da se ovdje piše o krvarenjima pa eto da i ja napišem nešto.
Ja nisam još u drugom tromjesecju, tek u prvom, skoro 8 tt.
Priie par dana sam dobila neki smeđi iscjedak, smeđi je bio, kao neke točkice i postepeno je prešlo kao u nekakvu tamnu sukrvicu, ( moram biti tako izravna ) kao nekakva tamno smeđa sluz, neke niti ??
Jako sam se prestrašila, otišla na pregled na hitnu ( jer sam već imala spontani ) i rekli mi da mirujem. Pogledali su samo da li je srcana aktivnost aktivna, nisu gledali ima li kakvih hematoma ili sl.
To već traje 4 dana, nema sviježe krvi, nego samo ta stara, tamna.
Kakav je vama bio taj iscjedak i koliko je dugo trajao, ili još uvijek traje?
Pijem duphastone preventivno od početka trudnoće.
Dajte neki savjet, jako sam zabrinuta :( Hvalaaa

Mono, nije bitno kome je kakav iscjedak, samo slusaj dr i ja sam pila i dalje pijem Duphastone 3x po 2 tablete,,, smirit ce se ali ponekad treba mirovati i kretat se samo krevet-wc,, da se to sta prije smiri. Ne brini, znaju oni kod jakog krvarenja i u bolnicu poslati. Za sad si ok, za doma, sama se moras pazit

Pozdrav ja krvarim ima desetak dana.Dali su mi krive dijagnoze dok nisu rekli da mi posteljica rubno prelazi i krvarenje se dešava.Jako čudno krvarim a najviše ponoći.Terapija je šest duphastona dnevno ali ne vidim da to toliko pomaže.Krvarenje je stalno prisutno. Strah me da će to trajati cijelu trudnoću.Molim za slična iskustva,hvala puno.
Trudna sam 16tj i nisu mi rekli što još uzimati osim duphastona s obzirom da stalno krvarim,manje ili jače.Ležim kolko god mogu al stanje je slično.
Pozdrav ja krvarim ima desetak dana.Dali su mi krive dijagnoze dok nisu rekli da mi posteljica rubno prelazi i krvarenje se dešava.Jako čudno krvarim a najviše ponoći.Terapija je šest duphastona dnevno ali ne vidim da to toliko pomaže.Krvarenje je stalno prisutno. Strah me da će to trajati cijelu trudnoću.Molim za slična iskustva,hvala puno.
Ja osobno nisam nikad u trudnoci krvarila, ali sam bila hospitalizirana u prosloj zbog drugih problema. Samnom u sobi je bila zena koja je imala dijagnozu placente previe i stvarno je jako krvarila. Ja sam bila par dana u bolnici i u tih par dana ona je 2 puta zavrsila na transfuziji kolko je krvi izgubila. U zivotu nisam to vidjela 🥺 Na kraju je rodila bebicu dosta ranije al sve je bilo oke (iako je nekoliko mjeseci strogo mirovala i bila na tokolizi), jednostavno joj se stvarao hematom jer je posteljica bila jako jako nisko i skupljala joj se krv na jednom mjestu.
Ne zelim te plasit, al ja bi na tvom mjestu mirovala, pratilasituaciju i ako se pojaca ili ne smanji krvarenje otisla bi na hitnu
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Ja sam bila u bolnici tjedan dana i nisu mi rekli da je ista nisko spušteno samo to što sam napisala da moram mirovati.Prvo su rekli da je polip pa kao i hematom.Ne znaju ni oni točno .Na kraju da ta posteljica prelazi rubno i otud krvarenja. .Najgore šta se to pojača ponoći unatoč ležanju.Rekli su da se placenta uspostavlja kasnije tek.I kao da se to još dole namješta do 27tj.Ništa puno utješno s obzirom da mi je ovo druga trudnoća.Sa malenom imala hematom i nakon pet dana stala krv.Zahvaljujem na savjetu
Ja sam bila u bolnici tjedan dana i nisu mi rekli da je ista nisko spušteno samo to što sam napisala da moram mirovati.Prvo su rekli da je polip pa kao i hematom.Ne znaju ni oni točno .Na kraju da ta posteljica prelazi rubno i otud krvarenja. .Najgore šta se to pojača ponoći unatoč ležanju.Rekli su da se placenta uspostavlja kasnije tek.I kao da se to još dole namješta do 27tj.Ništa puno utješno s obzirom da mi je ovo druga trudnoća.Sa malenom imala hematom i nakon pet dana stala krv.Zahvaljujem na savjetu
Bok! Imam sličan problem kao što si ti imala, pa me zanima, ako mi možeš reći jesu li krvarenja stala i koji je na kraju bio uzrok? Hvala

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji