Oko godinu ipo dana, ali ta cijela godina je za nas oboje bila prestresna i nije ni čudo što se nije događalo ništa… I sad kad se donekle sve primirilo, dogodi se to…
Odi, prekontroliraj ono što možeš tražiti sama, dobro je i bez obzira na to… A i možeš poduzeti nešto u slučaju da nešto možda nije kako treba, mada ne vjerujem… Očito najčešće prve završavaju tako, nažalost…
Onda držim fige da iduća godina bude vaša i da se sve posloži kako treba 😁
Nikada nisam imala problema (hvala Bogu) sa zdravljem. Prošle godine, baš nekad u ovo vrijeme, sam isla čisto preventivno na kompletni sistematski i krv i urin i hormoni i ginekološki i sve je bilo ok. Sad, ne znam, možda se nešto u međuvremenu promjenilo, a možda sam eto samo dio te neslavne statistike prvih trudnoća...
Ne znam kako je bilo vama cure, ali mene je strah od kuće se igdje maknuti. U par navrata kad sam mislila da je krvarenje napokon stalo, jer je bilo samo u tragovima, a to traje već danima i danima, imala sam takve kontrakcije da mi se zacrnilo pred očima i izbacila ogromne ugruške 🤮
Oko godinu ipo dana, ali ta cijela godina je za nas oboje bila prestresna i nije ni čudo što se nije događalo ništa… I sad kad se donekle sve primirilo, dogodi se to…
Odi, prekontroliraj ono što možeš tražiti sama, dobro je i bez obzira na to… A i možeš poduzeti nešto u slučaju da nešto možda nije kako treba, mada ne vjerujem… Očito najčešće prve završavaju tako, nažalost…
Onda držim fige da iduća godina bude vaša i da se sve posloži kako treba 😁
Nikada nisam imala problema (hvala Bogu) sa zdravljem. Prošle godine, baš nekad u ovo vrijeme, sam isla čisto preventivno na kompletni sistematski i krv i urin i hormoni i ginekološki i sve je bilo ok. Sad, ne znam, možda se nešto u međuvremenu promjenilo, a možda sam eto samo dio te neslavne statistike prvih trudnoća…
Ne znam kako je bilo vama cure, ali mene je strah od kuće se igdje maknuti. U par navrata kad sam mislila da je krvarenje napokon stalo, jer je bilo samo u tragovima, a to traje već danima i danima, imala sam takve kontrakcije da mi se zacrnilo pred očima i izbacila ogromne ugruške 🤮
Ne boj se, to tako mora biti... Bolje i to nego kiretaža... Proći će... Meni već preko 20 dana traje, jedan dan ništa pa sutradan opet par kapi i tako u nedogled... Ide na živce i jedva čekam da više prestane jer te ovako samo podsjeća na to...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Mara Kokosica ne javljaš se nikako, jeli sve u redu?
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Baš sam sada i ja pomislila na nju 🤔
Kakvo je stanje kod tebe? Jesi možda radila kakve pretrage? Raspitala se?
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Nisam radila nikakve pretrage a ni neću. Pričala sam sa ginekologom i rekao mi je da ovo šta se meni sad desilo da se to desi 90 % žena i da to nije nešto šta govori da nije uredu. Nadam se da će iduća trudnoća biti ok, nedaj bože baš spontanom onda ću tražit kompletno sve. Ti?
Nisam radila nikakve pretrage a ni neću. Pričala sam sa ginekologom i rekao mi je da ovo šta se meni sad desilo da se to desi 90 % žena i da to nije nešto šta govori da nije uredu. Nadam se da će iduća trudnoća biti ok, nedaj bože baš spontanom onda ću tražit kompletno sve. Ti?
U utorak mi je pregled nakon cijele ove torture, pa ću je baš pitati, mada ne vjerujem da će me slati na neke pretrage jer praktički nema ni zašto... Papa je u redu, jajnici u redu, maternica u redu, nije bilo hematoma, cista, ničega... Bar dosad! Sad neka prođe taj kontrolni pregled pa ćemo vidjeti... A u petak idem vaditi krv, da vidimo dali se po tom pitanju možda nešto poremetilo... I to je to uglavnom! Idem, jer ću ja biti mirnija... Jer u slučaju da se možda tijekom trudnoće nešto poremetilo mogu idući put djelovati na vrijeme. Krvarim još malo, u tragovima, dovoljno da mi ide na živce jer imam osjećaj da ovo sve traje već mjesecima!
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
U utorak mi je pregled nakon cijele ove torture, pa ću je baš pitati, mada ne vjerujem da će me slati na neke pretrage jer praktički nema ni zašto… Papa je u redu, jajnici u redu, maternica u redu, nije bilo hematoma, cista, ničega… Bar dosad! Sad neka prođe taj kontrolni pregled pa ćemo vidjeti… A u petak idem vaditi krv, da vidimo dali se po tom pitanju možda nešto poremetilo… I to je to uglavnom! Idem, jer ću ja biti mirnija… Jer u slučaju da se možda tijekom trudnoće nešto poremetilo mogu idući put djelovati na vrijeme. Krvarim još malo, u tragovima, dovoljno da mi ide na živce jer imam osjećaj da ovo sve traje već mjesecima!
A vjerujem da ti tako izgleda. Sad kad ti sve prođe resetiram se i probaj zaboravit i krenut dalje.
Meni je veća tlaka bila cijela procedura kad se desio spontani (pregled, vađenje krvi, bolnica) nego to šta se desilo. To odlaženje u bolnicu po tabletu pa za 2 dana opet to me ubilo...
U utorak mi je pregled nakon cijele ove torture, pa ću je baš pitati, mada ne vjerujem da će me slati na neke pretrage jer praktički nema ni zašto… Papa je u redu, jajnici u redu, maternica u redu, nije bilo hematoma, cista, ničega… Bar dosad! Sad neka prođe taj kontrolni pregled pa ćemo vidjeti… A u petak idem vaditi krv, da vidimo dali se po tom pitanju možda nešto poremetilo… I to je to uglavnom! Idem, jer ću ja biti mirnija… Jer u slučaju da se možda tijekom trudnoće nešto poremetilo mogu idući put djelovati na vrijeme. Krvarim još malo, u tragovima, dovoljno da mi ide na živce jer imam osjećaj da ovo sve traje već mjesecima!
A vjerujem da ti tako izgleda. Sad kad ti sve prođe resetiram se i probaj zaboravit i krenut dalje.
Meni je veća tlaka bila cijela procedura kad se desio spontani (pregled, vađenje krvi, bolnica) nego to šta se desilo. To odlaženje u bolnicu po tabletu pa za 2 dana opet to me ubilo…
Pa daaaa! Nikad kraja! Po meni bi to sve trebalo isti dan napraviti i ne otezati s tim mučenjem! Ali tko smo mi da nas se išta pita... Zdravstvo = 0!! Po meni! I s tom koronom više... Užasno mi je to što se možeš nalaziti u samoizolaciji ili je čak i imati i ne možeš ništa! Na pregled, ako ti ne daj Bože zatreba... Bože sačuvaj! Koliko njih je sad u takvoj situaciji, da možda prokrvare i nikom ništa...
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Meni je veća tlaka bila cijela procedura kad se desio spontani (pregled, vađenje krvi, bolnica) nego to šta se desilo. To odlaženje u bolnicu po tabletu pa za 2 dana opet to me ubilo…
Pa daaaa! Nikad kraja! Po meni bi to sve trebalo isti dan napraviti i ne otezati s tim mučenjem! Ali tko smo mi da nas se išta pita… Zdravstvo = 0!! Po meni! I s tom koronom više… Užasno mi je to što se možeš nalaziti u samoizolaciji ili je čak i imati i ne možeš ništa! Na pregled, ako ti ne daj Bože zatreba… Bože sačuvaj! Koliko njih je sad u takvoj situaciji, da možda prokrvare i nikom ništa…
Pa baš me zanima šta se događa ako si pozitivan a prokrvarils ili se jednostavno plod ne razvije?
Pa to su hitne intervencije to bi morali i sa coronom riješit, bar po meni
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji