Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aneta
    06. Prosinac 2020. 09:42

Samoja6

Oko godinu ipo dana, ali ta cijela godina je za nas oboje bila prestresna i nije ni čudo što se nije događalo ništa… I sad kad se donekle sve primirilo, dogodi se to…
    Odi, prekontroliraj ono što možeš tražiti sama, dobro je i bez obzira na to… A i možeš poduzeti nešto u slučaju da nešto možda nije kako treba, mada ne vjerujem… Očito najčešće prve završavaju tako, nažalost…

Onda držim fige da iduća godina bude vaša i da se sve posloži kako treba 😁 
    Nikada nisam imala problema (hvala Bogu) sa zdravljem. Prošle godine, baš nekad u ovo vrijeme, sam isla čisto preventivno na kompletni sistematski i  krv i urin i hormoni i ginekološki i sve je bilo ok. Sad, ne znam, možda se nešto u međuvremenu promjenilo, a možda sam eto samo dio te neslavne statistike prvih trudnoća...

Ne znam kako je bilo vama cure, ali mene je strah od kuće se igdje maknuti. U par navrata kad sam mislila da je krvarenje napokon stalo, jer je bilo samo u tragovima, a  to traje već danima i danima, imala sam takve kontrakcije da mi se zacrnilo pred očima i izbacila ogromne ugruške 🤮

Samoja6
    06. Prosinac 2020. 13:05

Aneta

Samoja6

Oko godinu ipo dana, ali ta cijela godina je za nas oboje bila prestresna i nije ni čudo što se nije događalo ništa… I sad kad se donekle sve primirilo, dogodi se to…
    Odi, prekontroliraj ono što možeš tražiti sama, dobro je i bez obzira na to… A i možeš poduzeti nešto u slučaju da nešto možda nije kako treba, mada ne vjerujem… Očito najčešće prve završavaju tako, nažalost…

Onda držim fige da iduća godina bude vaša i da se sve posloži kako treba 😁
    Nikada nisam imala problema (hvala Bogu) sa zdravljem. Prošle godine, baš nekad u ovo vrijeme, sam isla čisto preventivno na kompletni sistematski i krv i urin i hormoni i ginekološki i sve je bilo ok. Sad, ne znam, možda se nešto u međuvremenu promjenilo, a možda sam eto samo dio te neslavne statistike prvih trudnoća…

Ne znam kako je bilo vama cure, ali mene je strah od kuće se igdje maknuti. U par navrata kad sam mislila da je krvarenje napokon stalo, jer je bilo samo u tragovima, a to traje već danima i danima, imala sam takve kontrakcije da mi se zacrnilo pred očima i izbacila ogromne ugruške 🤮

Ne boj se, to tako mora biti... Bolje i to nego kiretaža... Proći će... Meni već preko 20 dana traje, jedan dan ništa pa sutradan opet par kapi i tako u nedogled... Ide na živce i jedva čekam da više prestane jer te ovako samo podsjeća na to... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Samoja6
    06. Prosinac 2020. 17:01

Mara Kokosica ne javljaš se nikako, jeli sve u redu?

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Malena3
    06. Prosinac 2020. 17:21

Samoja6

Baš sam sada i ja pomislila na nju 🤔

Samoja6
    06. Prosinac 2020. 17:45

Malena3

Samoja6

Kakvo je stanje kod tebe? Jesi možda radila kakve pretrage? Raspitala se? 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Malena3
    06. Prosinac 2020. 18:12

Samoja6

Malena3

Samoja6

Nisam radila nikakve pretrage a ni neću. Pričala sam sa ginekologom i rekao mi je da ovo šta se meni sad desilo da se to desi 90 % žena i da to nije nešto šta govori da nije uredu. Nadam se da će iduća trudnoća biti ok, nedaj bože baš spontanom onda ću tražit kompletno sve. Ti? 

Samoja6
    06. Prosinac 2020. 18:30

Malena3

Samoja6

Malena3

Samoja6

Nisam radila nikakve pretrage a ni neću. Pričala sam sa ginekologom i rekao mi je da ovo šta se meni sad desilo da se to desi 90 % žena i da to nije nešto šta govori da nije uredu. Nadam se da će iduća trudnoća biti ok, nedaj bože baš spontanom onda ću tražit kompletno sve. Ti?

U utorak mi je pregled nakon cijele ove torture, pa ću je baš pitati, mada ne vjerujem da će me slati na neke pretrage jer praktički nema ni zašto... Papa je u redu, jajnici u redu, maternica u redu, nije bilo hematoma, cista, ničega... Bar dosad! Sad neka prođe taj kontrolni pregled pa ćemo vidjeti... A u petak idem vaditi krv, da vidimo dali se po tom pitanju možda nešto poremetilo... I to je to uglavnom! Idem, jer ću ja biti mirnija... Jer u slučaju da se možda tijekom trudnoće nešto poremetilo mogu idući put djelovati na vrijeme. Krvarim još malo, u tragovima, dovoljno da mi ide na živce jer imam osjećaj da ovo sve traje već mjesecima! 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Malena3
    06. Prosinac 2020. 19:02

Samoja6

Malena3

Samoja6

Malena3

Samoja6

U utorak mi je pregled nakon cijele ove torture, pa ću je baš pitati, mada ne vjerujem da će me slati na neke pretrage jer praktički nema ni zašto… Papa je u redu, jajnici u redu, maternica u redu, nije bilo hematoma, cista, ničega… Bar dosad! Sad neka prođe taj kontrolni pregled pa ćemo vidjeti… A u petak idem vaditi krv, da vidimo dali se po tom pitanju možda nešto poremetilo… I to je to uglavnom! Idem, jer ću ja biti mirnija… Jer u slučaju da se možda tijekom trudnoće nešto poremetilo mogu idući put djelovati na vrijeme. Krvarim još malo, u tragovima, dovoljno da mi ide na živce jer imam osjećaj da ovo sve traje već mjesecima!

A vjerujem da ti tako izgleda. Sad kad ti sve prođe resetiram se i probaj zaboravit i krenut dalje. 
    Meni je veća tlaka bila cijela procedura kad se desio spontani (pregled, vađenje krvi, bolnica) nego to šta se desilo. To odlaženje u bolnicu po tabletu pa za 2 dana opet to me ubilo... 

Samoja6
    06. Prosinac 2020. 19:08

Malena3

Samoja6

Malena3

Samoja6

Malena3

Samoja6

U utorak mi je pregled nakon cijele ove torture, pa ću je baš pitati, mada ne vjerujem da će me slati na neke pretrage jer praktički nema ni zašto… Papa je u redu, jajnici u redu, maternica u redu, nije bilo hematoma, cista, ničega… Bar dosad! Sad neka prođe taj kontrolni pregled pa ćemo vidjeti… A u petak idem vaditi krv, da vidimo dali se po tom pitanju možda nešto poremetilo… I to je to uglavnom! Idem, jer ću ja biti mirnija… Jer u slučaju da se možda tijekom trudnoće nešto poremetilo mogu idući put djelovati na vrijeme. Krvarim još malo, u tragovima, dovoljno da mi ide na živce jer imam osjećaj da ovo sve traje već mjesecima!

A vjerujem da ti tako izgleda. Sad kad ti sve prođe resetiram se i probaj zaboravit i krenut dalje.
    Meni je veća tlaka bila cijela procedura kad se desio spontani (pregled, vađenje krvi, bolnica) nego to šta se desilo. To odlaženje u bolnicu po tabletu pa za 2 dana opet to me ubilo…

Pa daaaa! Nikad kraja! Po meni bi to sve trebalo isti dan napraviti i ne otezati s tim mučenjem! Ali tko smo mi da nas se išta pita... Zdravstvo = 0!! Po meni! I s tom koronom više... Užasno mi je to što se možeš nalaziti u samoizolaciji ili je čak i imati i ne možeš ništa! Na pregled, ako ti ne daj Bože zatreba... Bože sačuvaj! Koliko njih je sad u takvoj situaciji, da možda prokrvare i nikom ništa... 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Malena3
    06. Prosinac 2020. 19:21

Samoja6

Malena3

Samoja6

Malena3

Samoja6

Malena3

Samoja6

Meni je veća tlaka bila cijela procedura kad se desio spontani (pregled, vađenje krvi, bolnica) nego to šta se desilo. To odlaženje u bolnicu po tabletu pa za 2 dana opet to me ubilo…

Pa daaaa! Nikad kraja! Po meni bi to sve trebalo isti dan napraviti i ne otezati s tim mučenjem! Ali tko smo mi da nas se išta pita… Zdravstvo = 0!! Po meni! I s tom koronom više… Užasno mi je to što se možeš nalaziti u samoizolaciji ili je čak i imati i ne možeš ništa! Na pregled, ako ti ne daj Bože zatreba… Bože sačuvaj! Koliko njih je sad u takvoj situaciji, da možda prokrvare i nikom ništa…

Pa baš me zanima šta se događa ako si pozitivan a prokrvarils ili se jednostavno plod ne razvije?
    Pa to su hitne intervencije to bi morali i sa coronom riješit, bar po meni 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani