Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samoja6
    03. Prosinac 2020. 12:53

Malena3

Samoja6

Malena3

Samoja6 jesi se naručila na koje pretrage?

Trenutno sam zatražila da mi se ponovi krvna slika, tj. stanje željeza, hormone štitnjače i sve što ide uz to… U biti kompletna krva slika, ali to idem tek za tjedan dana jer su mi u bolnici izmasakrirale žile i napravili su se podljevi krvi i modrice, tako da moram pričekati dok to malo ne splasne… Što se tiče drugih stvari, Rh faktor mi je izvađen, papa napravljen. Idući tjedan idem na kontrolni pregled kog gin da vidimo jeli nakon spontanog sve u redu pa ću još jednom vidjeti s njom, mada mi je već rekla da je sve u redu…
    E sad, za ove "kompliciranije" pretrage sam već i sama svjesna da teško da će me poslati… Em je prvi put, a i u ovakvoj situaciji u kakvoj smo svi, izbjegava se sve… Al ću se svakako posavjetovati!

Samoja6

Malena3

Samoja6 jesi se naručila na koje pretrage?

Trenutno sam zatražila da mi se ponovi krvna slika, tj. stanje željeza, hormone štitnjače i sve što ide uz to… U biti kompletna krva slika, ali to idem tek za tjedan dana jer su mi u bolnici izmasakrirale žile i napravili su se podljevi krvi i modrice, tako da moram pričekati dok to malo ne splasne… Što se tiče drugih stvari, Rh faktor mi je izvađen, papa napravljen. Idući tjedan idem na kontrolni pregled kog gin da vidimo jeli nakon spontanog sve u redu pa ću još jednom vidjeti s njom, mada mi je već rekla da je sve u redu…
    E sad, za ove "kompliciranije" pretrage sam već i sama svjesna da teško da će me poslati… Em je prvi put, a i u ovakvoj situaciji u kakvoj smo svi, izbjegava se sve… Al ću se svakako posavjetovati!

Mene nigdje nisu slali nakon 1.spontanog, objašnjenje je bilo nema potrebe

Pa da, njima nikad nema potrebe... Zato sam ja na svoju ruku odlučila bar to što mogu i ima da to naprave... To je moje pravo, zato plaćamo zdravstveno i dopunsko i neka izvole... Sreća ova moja se ne buni na te stvari, i sama je rekla da ćemo opet provjeriti... 
    A na betu me nitko nije slao, a iskreno mislim da nema ni potrebe... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Samoja6
    03. Prosinac 2020. 13:00

I još jedno pitanje... Koliko ste vi krvarile nakon spontanog? Meni je već puna kapa... Jedan dan ništa, ponadam se ajde gotovo napokon i onda opet... Stvarno mi živce ide! 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• avica
    03. Prosinac 2020. 13:11

Samoja6

I još jedno pitanje… Koliko ste vi krvarile nakon spontanog? Meni je već puna kapa… Jedan dan ništa, ponadam se ajde gotovo napokon i onda opet… Stvarno mi živce ide!

Meni evo tjedan dana traje, jučer sam mislila da je gotovo i onda navečer opet krenulo. Zadnji put mi je bilo tako oko tjedan dana, nešto više.

33👨32👩
    03/2020 blighted ovum
    11/2020 missed 9 tt
    https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
    ➕04/2021
    Novalac, Duphaston, Aspirin100

Samoja6
    03. Prosinac 2020. 13:19

avica

Samoja6

I još jedno pitanje… Koliko ste vi krvarile nakon spontanog? Meni je već puna kapa… Jedan dan ništa, ponadam se ajde gotovo napokon i onda opet… Stvarno mi živce ide!

Meni evo tjedan dana traje, jučer sam mislila da je gotovo i onda navečer opet krenulo. Zadnji put mi je bilo tako oko tjedan dana, nešto više.

Ja sam imala spontani prije skoro 2 tjedna, s tim da je sve zapravo krenulo prije tjedan dana, kad sam popila prvu tabletu... Valjda će uskoro završiti... Već vidim da ludim! 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Erdina
    03. Prosinac 2020. 15:37

Ja sam juce uradila digitalni test za trudnocu i bio je pozitivan. Kasnilo mi je par dana. Zakazala sam termin kod doktorice. Od jutros imam krvarenje, obilno, cak i vise nego u toku menstruacije. Zvala sam doktoricu ona mi je rekla da dodjem tek u pon. jer sam pozitivna na Coronu i do pon moram biti u izolaciji. Ne znam sta da radim 😥😥

Pokusavamo od 9/20
    Biokemijska 12/20 😔
    👩‍⚕️ 33
    👨‍⚕️36

+ 09.08.21
    25.08.21 nas prvi pregled 🥰
    24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
    22.04.2022 ❤️ E ❤️

• Mara Kokosica
    03. Prosinac 2020. 16:17

Erdina

Ja sam juce uradila digitalni test za trudnocu i bio je pozitivan. Kasnilo mi je par dana. Zakazala sam termin kod doktorice. Od jutros imam krvarenje, obilno, cak i vise nego u toku menstruacije. Zvala sam doktoricu ona mi je rekla da dodjem tek u pon. jer sam pozitivna na Coronu i do pon moram biti u izolaciji. Ne znam sta da radim 😥😥

Ajoj. Moguce da je biokem.trudnoca.  meni je jedan test bio pozitivan, drugi negativan. Nisam krvarila. Sutra bi trebala ponovit test. I isto sam pozitivna na koronu.

Sretno.

06/20 blighted ovum 8tt.

Samoja6
    03. Prosinac 2020. 17:08

Erdina

Bože dragi, neznam što bi rekla... Sve se baziralo na tu koronu, i da umireš ništa bez testa... Prestrašno! 
    A da probaš opet napraviti test ako imaš? 
    I koji su vam bili simptomi na koronu? Mene je danas lagani pritisak u glavi, izmjerila sam temp, bila je 37... Ali ja stvarno otkad mi se to dogodilo nisam bila biti u dućanu, nego samo kod doktorice... 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Evana
    03. Prosinac 2020. 17:10

Erdina

ponovi test za trudnoću, ako je i dalje pozitivan, a u bolovima si i krvaris nazovi hitnu i objasni im situaciju 

• Evana
    03. Prosinac 2020. 17:10

Evana

Erdina

ponovi test za trudnoću, ako je i dalje pozitivan, a u bolovima si i krvaris nazovi hitnu i objasni im situaciju

možeš nazvati i petrovu bolnicu hitan prijem ako živiš u zagrebu

• Evana
    03. Prosinac 2020. 17:17

Samoja6

krvarila puno previše u subotu, u nedjelju gotovo ništa, u ponedjeljak došla na hitnu i rekli mi da ima još malo za izbacit, krvarila par dana oskudno i to je to, ali ja kad sam imala spontani sam sama prokrvarila. mislim da je to stvarno individualno i ovisi o puno stvari. tek nakon 2 mjeseca mi se beta vratila na 0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.