Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samoja6
    02. Prosinac 2020. 14:06

avica

Drage cure koje nažalost imate iskustva u ovome, jeste li išle na nekakve posebne preglede maternice? Čitala sam po internetu da može problem biti u nekakvim pregradama maternice. Bi li se to vidjelo na uzv?

Da, mislim da bi se vidjelo... Nemoj svašta čitati... To je i mene ubediralo. Baš sam neki dan komentirala što god googlam ispada da sam umrla jučer... 
    Kad god odeš na uzv oni ti pogledaju i maternicu, i jajnike... Mislim da se sve vidi... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Lindsay
    02. Prosinac 2020. 14:39

Samoja zelim ti puno srece dalje i vjeruj bit ce sve u redu <3 <3 <3
    Ovo je slucajnost. Glavu gore i ne boj se toliko <3

• Arivle
    02. Prosinac 2020. 16:17

Zdravo! U 18. sam nedjelji trudnoće i zbunjena sam, sve je do sada bilo uredu, ali sad ne osjećam da sam trudna. Ne osjećam ni fizički ni emotivno, da li je uredu to? Prva mi je beba, nisam još osjetila ni pokrete, ali sam preplašena. Nikakve tegobe nisam imala, osim ponekad bolove po dnu stomaka, blaže nego kod menstruacije da li je moguće da je missed ab, ili je jednostavno uredu sto se osjećam
    Ovako?. Pozdrav

Samoja6
    02. Prosinac 2020. 18:03

Lindsay 💞💞 ne odustajem... Danas sam bila kod doktorice opće prakse i naručila me na kompletnu krvnu sliku, tako da ćemo opet kontrolirati štitnjaču, željezo, itd. Prije je bilo sve u redu, ali je i sama rekla sad ćemo opet da vidimo dali se tijekom trudnoće nešto promijenilo... I baš mi je drago da je takva!
    Arivle može biti da je sve u redu, nemoj se odmah strašiti... Neki nemaju nikakvih simptoma uopće... Ali ukoliko sumnjaš, naruči se na pregled, tek onda ćeš biti mirnija, a svakako je bolje i za tebe i za bebu da si mirna. 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• avica
    02. Prosinac 2020. 19:17

Arivle

Zdravo! U 18. sam nedjelji trudnoće i zbunjena sam, sve je do sada bilo uredu, ali sad ne osjećam da sam trudna. Ne osjećam ni fizički ni emotivno, da li je uredu to? Prva mi je beba, nisam još osjetila ni pokrete, ali sam preplašena. Nikakve tegobe nisam imala, osim ponekad bolove po dnu stomaka, blaže nego kod menstruacije da li je mogućda je missed ab, ili je jednostavno uredu sto se osjećam
    Ovako?. Pozdrav

Draga Arivle, vjerojatno su ti se simptomi smanjili s obzirom da je proslo prvo tromjesecje, ali ako se brines odi na uzv cisto da se smiris.

33👨32👩
    03/2020 blighted ovum
    11/2020 missed 9 tt
    https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
    ➕04/2021
    Novalac, Duphaston, Aspirin100

• mrkaaa
    02. Prosinac 2020. 19:19

Cao djevojke nova sam😊 vase iskustvo sa mucninama u ranoj trudnoci?

• avica
    02. Prosinac 2020. 19:20

Samoja6

avica

Drage cure koje nažalost imate iskustva u ovome, jeste li išle na nekakve posebne preglede maternice? Čitala sam po internetu da može problem biti u nekakvim pregradama maternice. Bi li se to vidjelo na uzv?

Da, mislim da bi se vidjelo… Nemoj svašta čitati… To je i mene ubediralo. Baš sam neki dan komentirala što god googlam ispada da sam umrla jučer…
    Kad god odeš na uzv oni ti pogledaju i maternicu, i jajnike… Mislim da se sve vidi…

Meni je drugi put tako da sam sad u potpuno drugacijoj fazi nego nakon prvog puta i bas mi je tesko ne googlati u nedogled. Znam da bolje ne pretjerivati ali cesto ispadne da mi moramo doktorima govoriti sto bi od pretraga htjele napraviti, nazalost.

33👨32👩
    03/2020 blighted ovum
    11/2020 missed 9 tt
    ➕04/2021

• avica
    02. Prosinac 2020. 19:22

mrkaaa

Cao djevojke nova sam😊 vase iskustvo sa mucninama u ranoj trudnoci?

Pozdrav! Ja sam imala mucnine u navratima kroz cijeli dan, vise navecer nego ujutro ali koliko sam vidjela to je sve jako individualno

33👨32👩
    03/2020 blighted ovum
    11/2020 missed 9 tt
    ➕04/2021

Samoja6
    02. Prosinac 2020. 19:29

Ja neznam kako bi drugi put preživila... Meni je ovo tako teško palo, još se nisam pomirila s tim, ali znam da moram dalje... Istina je da same moramo tražiti pretrage, zato sam ja danas i išla dogovoriti vađenje krvi, pa tko zna, možda se stvarno tijekom trudnoće nešto promijenilo... Ili je ovaj put ipak bila loša sreća... Neznam, uzrok mora postojati, ali mislim da ćemo teško doći do njega.... 
    Ja nisam imala apsolutno nikakve simptome osim "menstrualnih" grčeva, i što sam morala na wc svako malo... Da nisam napravila test, nema šanse da bi znala... 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Arivle
    02. Prosinac 2020. 19:30

Samoja6 
    Hvala na odgovoru, zakazala sam pregled, najraniji termin je iduće sedmice, valjda mi iščekivanje neće biti preteško

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.