Moja kad kenjka zabavim ju s igrackom ili s nekom nasom igrom za koju znam da je uvijek nasmije.. Rijetko place, a to je obicno kad je umorna i spava joj se, tad ju obavezno smirim uza sebe jer bi plakala samo jace pa bi ju teze umirila. Mi se borimo s placem u snu.. i to ju uvijek dignem, pokusavam umirit, ako ne uspijem moram ju probudit pa ponovno uspavat.
MalaMuca, moja bas uziva u voznji kolicima i gledanjem u zrak, najzanimljivija su joj drveca, a igracke koje vise oko nje isto obozava!
Nalah, mislim da dizanjem iz kolica cim malo zakenjka se stvarno moze naviknut na to, a to onda nema smisla..tako moja mama, cim joj pruzi rukice iz kolica ona ju hoce dignut, a ja naravno poludim
He super tema
Koliko puta su mi i mama i svekriva govorile pa ostavi nek malo plače... a što odmah skačeš razmazit ćeš
Ne mogu ni ja izdržati da sam tu i ne reagiram a dijete plače. Nastojim na bilo koji način umirit je i oraspložiti
Baš je moja danas nekako kenjkava ništa joj nije pasalo ali nisam je ostavljala na miru.. hehe sad kad pišem možda je baš tražila da je malo ostavim 😁
Da se ne ponavljam...
www.roditelji.hr/obitelj/zdravlje/grlite-svoje-dijete-ne-mozete-ga-razmaziti/
Prvih par mjeseci ih definitivno treba tješit, umirivat, i mazit najviše na svijetu, a onda polako odgađat svoje prilaženje, svaki dan po par sekundi, jer je jako korisno razvijat djetetovu toleranciju na frustraciju. Ali teško je tu bit pametan, teško je povuć tu tanku granicu, a i činjenica je da postoje preosjetljive bebe, kojima treba više tješenja, ljuljuškanja, dodira, nego drugim bebama. Tu je na mami da prosudi
Sortiraj odgovore
Najstariji