Učlanjeni smo također u gradsku knjižnicu a i mala u školsku
i dan danas joj naomiljenija Palčica.
Voli listati i knjige 1. i 2. razreda gdje ima puno slika iako ima samo 3 godine. Prije spavanja traži da joj pričam priče. Obožava gledati Peppu pig i Mašenku,
Mi čitamo samo sličice :heheVoli ponavljati ili samo imitirati riječ pa se malo smijemo i naučimo nešto.
mi obožavamo slikovnice samo da ima puno slika i da je na slikama puno različitih stvari da cura može ispitivati šta je to? šta je to?. Nema neke najdraže sve su joj jednako drage.
Naš Gabriel voli slikovnice, ima četiri godine i jako je živ.
Svu tu energiju usredotoči na priče i to ga smiruje, ali i jako puno u tom trenu razmišlja jer svu tu energiju usredotoči na slike i tekst priče.
Eto ja sam nekako više da mi djete voli knjige nego nogomet, možda sam u krivu, vidjet čemo
Obožavamo slikovnice, ali nemamo strpljenja slušati tekst jer imamo 16 mjeseci. Ja sam si zamišljala kak ću u toj dobi ja već čitati uz njen kinderbet, a ona će lagano otnuti u san...šipak!
Volimo slikovnice tipa tweety - moj prvi rječnik s puno pojmova i usper slikama, to joj je jedna od najdražih
Evo nama je sad omiljena slikovnica "Crvenkapica".Tu je zločesti vuk kojeg uvijek pokazuje prstom kad ga vidi vauvau:D
Jako puno čitamo i redovito u knjižnici biramo nove knjige...
Najviše smo dizali slikovnicu "Ja" koja i mene oduševljava, a mala ju zna napamet.
Nedavno smo počeli lagano i sa klasičnim bajkama. Za početak biram ublažene verzije.jako joj se sviđa priča o ivici i marici, te pinokio koji ju fascinira nosom koji raste :D
nas L.ima 20 mj.i trudimo se stalno mu citati,najvise predvecer prije spavanja...ponekad i sam uzme slikovnicu pa ju lista ili donese nama da ju citamo.imamo puno slikovnica,a najdraža nam je Ružno pače,jer obožava patkice i stalno viče kva,kva (a i najdraža pjesma nam je pačji ples,tako da...)
Sortiraj odgovore
Najstariji