Slavonski Brod rodilište-iskustvo

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar MarinaMery

    MarinaMery

    Broj poruka: 42

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima! Kakvo je vaše iskustvo sa rodilištem i osobljem? 
    Što je dopušteno nositi u torbi za rađaonicu i u sobu?

  • mama@

    Broj poruka: 1365

    Prijavi adminu

    Pozdrav marina.. ja ti bas nisam mjerodavna jer sam zadnji puta bila prije 8 god u rodilistu ali mislim Da se nije puno toga mijenjalo. Kad sam ja bila nosile su se osnovne stvari za tebe ulosci, puno gacica, pidama i higijena. A za bebu se nista nije nosilo, sve je bilo njihovo

    [lilypie.com]

  • Avatar Ana76

    Ana76

    Broj poruka: 741

    Prijavi adminu

    Ja sam bila prije 4,5 godine i isto je kao sto je mama2  rekla,nevjerujem da ima puno promjena!Ja sam bila zadovoljna rodilistem(novouredjeno)osobljem tako tako,bila sam u sobi sa jos 4 rodilje,imale svoj relativno cist wc sa tusem,imas negdje popis sto ti sve treba za u bolnicu ili guglaj,svagdje je skoro isto,tu u vizitama pregledavaju “gospoju”zbog krvarenja pa moras ujutro imati spavacicu,ja imala jednu spavacicu,jednu pidjamu,bilo mi dosta,dosta su ti 2-3 paketa vir ulozaka,lako ti donesu naknadno,jedan veliki rucnik,dva mala,fen sam nosila,nepotrebno,jer ce ti pranje kose biti znas kako bitno tih dana,operi ju dan pred kad ces kuci i posudi fen od cimerica ili nek ti ga donesu dan prije ,u sobama je jako toplo,ogrtac isto potpuno nepotreban,osim za posjete,jel…sad sam preselila u Zadar,ovdje sam cula da se“gospoja”ne pregledava ujutro al opet sam ponijela po jedno od oboje,za bebe moram nositi i pelene i maramice i kremu sto u Brodu nisam uopce trebala i sestre su bebe presvlacile pred nama!Osoblje u radjaoni mi je bilo skroz ok,sestre normalne kako koja,doktori vise suzdrzani,dok sestre za bebe mlade skroz ok,starije nadrndane na cijeli svijet…ako planiras dojiti pobrini se kako znas za sebe jer ja sam imala uzasno iskustvo jedino oko toga s njima,beba nije htjela prihvatiti cicu,ja sva izgrizena,bradavice uvucene,puna mlijeka,sve govore da neradim dobro a nijedna nece da pokaze kako,izdajala se sama nekom malom rucnom pumpicom po noci u wc-u dok svi spavaju da ne dobijem upalu,jedino tome imam zamjerku!Trazi da ti se pomogne kako god ak neide a imas i elektricnu pumpu njihovu za koju meni nitko rekao nije!Eto toliko,nemogu se bas sad sjetit jos neceg bitnog…ak te sta jos zanima samo pitaj!

  • Avatar MarinaMery

    MarinaMery

    Broj poruka: 42

    Prijavi adminu

    hvala vam puno :) ma joj..tek sam prosli tjedan saznala kako je biti u bolnici. jucer me pustili jer imam ureaplasmu.

  • kukukaka

    Broj poruka: 252

    Prijavi adminu

    Ja sam rodila 2013.godine u brodskom rodilištu. Osoblje u rađaoni je bilo ok, sestre u sobama ovako kako je Ana napisala, mlade dobre, starije nabrijane stalno. Mene nisu nista dirale jer mi je bebo prebačen na pedijatriju, ali jednu ženu u sobi su baš maltretirale zbog dojenja, dijete povraća plodnu vodu, a one napadaju da ga doji i čim on malo povuče, opet povraća pa je ona izašla van da ih zove jer je plakao, a one kad vide da žena izađe iz sobe, odmah polude.
    Za dijete ne treba ništa nositi, barem tada nije trebalo, a za tebe ovako kako su cure gore napisale, gaćice, ulošci, wc papir, spavaćice (možeš uzeti i njihove, ali su jako debele i tople, a ja sam rodila u ljetu i odmah sam se presvukla u svoju jer sam umrla od vrućine).
    Ukupan dojam mi je jako loš jer mi je dijete dobilo sepsu i jedva preživjelo, a sve zahvaljujući doktoru. Na pedijatriji doktorica informacije daje na kapaljku, nitko ništa ne zna, ma mogla bih roman napisati.
    Ne želim te plašiti, to je samo moje iskustvo. Što se mene tiče, ja sam dobro prošla, ali s malim je bilo koma pa mi je zato ukupan dojam jako loš.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.