cure molim vas ako ima neko iskustva..iza sebe imam 2spontana u 15 I 16tjednu zbog prolabiranog vodenjaka..tek sad nakon Drugog su ustanovili da je insuficijencija cerviksa I da bi u iducoj trebala preventivna serklaza S navrsenih 12tjedana..ima li koja iskustva ili zna nekoga da mu je uspjelo? jos jedan gubitak nebi podnijela🙁🙁🙁
majax jako, jako mi je zao zbog svega sto si prosla ☹️
Ne mogu ni zamisliti kako je dvaput proci kroz toliku bol...
Nemam vlastito iskustvo s preventivnom serklazom, jer je moja radena samo u ovoj trudnoci zbog pocetnog otvaranja vec u 15.tjednu.
Koliko sam istrazivala, preventivne serklaze u slučajevima slicnim tvome su dokazano povecala sansu iznosenja trudnoce do termina. Tako da se iskreno nadam da ce ti sljedeci put serklažu uciniti na vrijeme i da ces docekati svoju 🌈 bebu.
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
cure molim vas ako ima neko iskustva..iza sebe imam 2spontana u 15 I 16tjednu zbog prolabiranog vodenjaka..tek sad nakon Drugog su ustanovili da je insuficijencija cerviksa I da bi u iducoj trebala preventivna serklaza S navrsenih 12tjedana..ima li koja iskustva ili zna nekoga da mu je uspjelo? jos jedan gubitak nebi podnijela🙁🙁🙁
Draga majax čitajući sam i ja naišla na podatak da kod utvrđivanja insufi.cerviksa, sa serklažom i popratnom terapijom su šanse stvarno velike! Teškoće su kada se ne zna točan uzrok pa bude kasno za serklažu.
Želim ti svu sreću!
Evo da se i ja javim ja sam upravo obavila pregled..kaze da sam zatvorena…cerviks u ovim tjednima ne gledaju ali da je nalaz isti…ali lakse se dise jer smo 33+1 …bebac je super i napreduje😀😀
Bravo pepy06 ❤️ nek lijepo tako i ostane!
Kako nemate trakice tesko pratim koji ste tjedan, pa sad vidim da smo ti i ja samo tjedan razlike 💪🙃
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Evo da se i ja javim ja sam upravo obavila pregled..kaze da sam zatvorena…cerviks u ovim tjednima ne gledaju ali da je nalaz isti…ali lakse se dise jer smo 33+1 …bebac je super i napreduje😀😀Bravo pepy06 ❤️ nek lijepo tako i ostane!
Kako nemate trakice tesko pratim koji ste tjedan, pa sad vidim da smo ti i ja samo tjedan razlike 💪🙃
Kojii si ti tjedan da ne vrtim unatrag.?.mi jos da izdrzimo 2 tjedna i kate doktorica sta se bje tice mogu rodit..ima 2100 i za cca 2 tjedna ce bit na cca 2500-2600🥰
Evo da se i ja javim ja sam upravo obavila pregled..kaze da sam zatvorena…cerviks u ovim tjednima ne gledaju ali da je nalaz isti…ali lakse se dise jer smo 33+1 …bebac je super i napreduje😀😀Bravo pepy06 ❤️ nek lijepo tako i ostane!
Kako nemate trakice tesko pratim koji ste tjedan, pa sad vidim da smo ti i ja samo tjedan razlike 💪🙃Kojii si ti tjedan da ne vrtim unatrag.?.mi jos da izdrzimo 2 tjedna i kate doktorica sta se bje tice mogu rodit..ima 2100 i za cca 2 tjedna ce bit na cca 2500-2600🥰
Tocno 32., Vidis dolje u potpisu kako mi stoji ova trajnica na kojoj pise...
Ma super je to velicina bebuske, taman. Moja je stalno dva tjedna veca, tako da je vec na pregledu s 31.tj imala 2200g 🙈
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji