MGO to je sluzni cep, polako krece. Jel cista krv ili je pomijesana s tom sluzi? Onako kao veliki sluzavi balac iz nosa. Samo krvav 🙈 oprostite na opisu 😁
Nadam se da je to, jer eto ni doktorica mi nije definirala. Ne izgleda mi kao sluzni cep koji se moze naci na internetu, nego eto kao sluzavi krvni iscjedak. I evo 3 put moram na wc kao da se cistim i dosta me zabole leđa pri tome. Nadam se da cu ako krene stici do bolnice😂
Jer sam ja vise toliko zbunjena da ne znam je li ili nije pocelo 🙄
MGO to je sluzni cep, polako krece. Jel cista krv ili je pomijesana s tom sluzi? Onako kao veliki sluzavi balac iz nosa. Samo krvav 🙈 oprostite na opisu 😁Nadam se da je to, jer eto ni doktorica mi nije definirala. Ne izgleda mi kao sluzni cep koji se moze naci na internetu, nego eto kao sluzavi krvni iscjedak. I evo 3 put moram na wc kao da se cistim i dosta me zabole leđa pri tome. Nadam se da cu ako krene stici do bolnice😂
Jer sam ja vise toliko zbunjena da ne znam je li ili nije pocelo 🙄
Vjerojatno je polako krenulo 💪 pogotovo ako jos ides i obavljati nuždu. To je super jer se tijelo samo cisti.
Jel mozes prepoznati trudove?
Ako ti je bilo sto sumnjivo zovi rodilište i sve pitaj, stvarno su ok u tim situacijama i znat ce te savjetovati je li vrijeme za dolazak 🙃🙃🙃
Drzi se i javljaj stanje kad budes mogla ❤️💚💙💛
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
MGO to je sluzni cep, polako krece. Jel cista krv ili je pomijesana s tom sluzi? Onako kao veliki sluzavi balac iz nosa. Samo krvav 🙈 oprostite na opisu 😁Nadam se da je to, jer eto ni doktorica mi nije definirala. Ne izgleda mi kao sluzni cep koji se moze naci na internetu, nego eto kao sluzavi krvni iscjedak. I evo 3 put moram na wc kao da se cistim i dosta me zabole leđa pri tome. Nadam se da cu ako krene stici do bolnice😂
Jer sam ja vise toliko zbunjena da ne znam je li ili nije pocelo 🙄Vjerojatno je polako krenulo 💪 pogotovo ako jos ides i obavljati nuždu. To je super jer se tijelo samo cisti.
Ako ti je bilo sto sumnjivo zovi rodilište i sve pitaj, stvarno su ok u tim situacijama i znat ce te savjetovati je li vrijeme za dolazak 🙃🙃🙃
Drzi se i javljaj stanje kad budes mogla ❤️💚💙💛
I ja pretpostavljam da je, al evo za sad nemam jakih netrpeljivih bolova
Malo me zategne stomak zaboli, ali nije u pravilnim razmacima i izdrzivo je. Prijateljica koja je nedavno rodila mi je rekla kad krene onaj pravi bas, da od boli necu moci pomaknuti se, a dok obavljam sve uz bol da je to jos oke. Pa se evo vodim tim njenim uputama i planiram cim osjetim taj prvi trud da krenem za rodiliste jer imam nekih sat ipo, dva puta 🙈
Jer sam ja vise toliko zbunjena da ne znam je li ili nije pocelo 🙄Vjerojatno je polako krenulo 💪 pogotovo ako jos ides i obavljati nuždu. To je super jer se tijelo samo cisti.
Drzi se i javljaj stanje kad budes mogla ❤️💚💙💛I ja pretpostavljam da je, al evo za sad nemam jakih netrpeljivih bolova
Malo me zategne stomak zaboli, ali nije u pravilnim razmacima i izdrzivo je. Prijateljica koja je nedavno rodila mi je rekla kad krene onaj pravi bas, da od boli necu moci pomaknuti se, a dok obavljam sve uz bol da je to jos oke. Pa se evo vodim tim njenim uputama i planiram cim osjetim taj prvi trud da krenem za rodiliste jer imam nekih sat ipo, dva puta 🙈
O pa ti imas i puta do bolnice. Svakako ces znati kad krene, jer boli 😅
Mislim na tebe ❤️💪
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Drzi se i javljaj stanje kad budes mogla ❤️💚💙💛I ja pretpostavljam da je, al evo za sad nemam jakih netrpeljivih bolova
Malo me zategne stomak zaboli, ali nije u pravilnim razmacima i izdrzivo je. Prijateljica koja je nedavno rodila mi je rekla kad krene onaj pravi bas, da od boli necu moci pomaknuti se, a dok obavljam sve uz bol da je to jos oke. Pa se evo vodim tim njenim uputama i planiram cim osjetim taj prvi trud da krenem za rodiliste jer imam nekih sat ipo, dva puta 🙈O pa ti imas i puta do bolnice. Svakako ces znati kad krene, jer boli 😅
Mislim na tebe ❤️💪
Daa, nalazim se tocno na pola puta između Splita i Dubrovnika 😄
Hvala ti 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji