Pozdrav svima,
jedva sam vas pronašla drage moje na forumu 🙂. Radila sam FET 2 embria 15.07. prvi dan tj. dan transfera sam prelezala simptoma nije bilo. Drugi dan počelo me pomalo probadati u lijevom jajniku nakon kratke šetnje od nekih 150 - 200 metara, jer su mi rekli da moram pomalo šetati jer nisam bolesna da moram ležati non stop. Treći dan sam opet ležala veći dio dana ali je opet počelo probadanje sa desne ili lijeve strane jajnika, ostalo je bilo sve ok možda malo pojačana glad, ali sam jela puno voća, da hladna stopala a temperatura vani i u sobi 35 °C povremeno sam oblacila debele čarape 👀. Navečer sam opet išla prošetati na sladoled pa sam nakon 200 metara sjedila pola sata i onda nazad u sobu 200 metara opet bol ali laganija. Četvrti dan sam prošetala oko podneva malo sjedila pojela salatu u jednom malom restoranu i lagano opet u sobu. Navecer sam izasla prošetati malo sam se bila dotakla sa sestrom u nekoj prepirci pa me tako zaboljelo sa lijeve strane i kao da je nesto ledeno na lijevoj strani morala sam stati na minut dva i onda je pustila bol.Nista od prvog dana ne mogu podici i ponijeti cim uzmem nešto da je teze od salice kafe ili soka osjecam zatezanje u malom stomaku. Petog dana krenuli smo autom kući nazad u nas grad dug je to put bio sa dva prenoćišta odmaranja od po dan i dva dana vozile su sestre ja sam lezala nazad u autu nista mi nije smetalo sve je bilo ok i sad je isto od kad sam dosla kući nemam nikakve simptome osim ako izadem u šetnju nakon 200 metara osjećam umor i moram se vratiti u stan. Od jucer neki strah jer 28.07.trebam raditi BETA kupila bi danas test da pogledam ali i to me strah. Moja borba je trajala 12 godina i ovo je prvi put da sam osjetila nešto nadam se da je sve ok ali opet taj osjećaj straha 🙂oprostite sto sam opsirno pisala prvi put javljam se na forum. Dajte mi savjete i sta i kako vi ste prošle, čega da se pazim, o cemu da vodim računa . Hvala vam od sveg srca vaša Ðina
Dobrodosla i zelim ti da sve bude uredu I da uspije. Ako imas potrebu za odmaranjem odmaraj onda. A ti bolovi u trbuhu su manje vise normalni. Dobro si izdrzala da neuradis test.🤞🙏
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2014 op propuhivanje jajnika
2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
2015 odmor
2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
7 blastocise ❄️
Jaki hiper tjedan dana bolnice
2 mjeseca pauze
2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
2025 3mj 3 kryo
Sutra 12dnt, kupila sa digitalni test. Betu ću vaditi u srijedu. 8 dan nakon transfera (u petak) sam imala očajan pritisak u jajnicima, jedva sam sjedila pa sam vikend mirovala. Sad osjetim malko grčeve kao da ču dobit mengu i sise su mi jako mekane i napunile se. Ne zbam kakvi su simptomi kome, krvarenje nisam imala pa se bojim da nije biko implantacije Nadam se da su to simptomi trudnoće, a ne pms. Moram izdržat do sutrašnjeg testa i nadam se da ću napkon ugledati +
👩🦱 42, 👨🦱44, idiopatska neplodnost
1.IVF 2js, 3.d vraćen 1,
28.7. +, beta 155.5
2.8. beta 1353
Alexandra ljubice moja bas mi je drago to cuti... brzo ces ti nama sa velikim trbuscicem🤗 normalno da strepis... ipak nadam se da ces se sto vrijeme vise prolazi sve vise opustati i samo uzivati🤍
Ne znam kada cu, idem doma na godisnji, treba mi off i sve na mute kako kaze ona pjesma:) pretpostavljam u rujnu, preskocit cu jos jedan ciklus, a i moja klinika je na GO. Pit cu gin tonic i kupat i suncat se danima dok jos mogu🤞🏼
Čekalice sretno, drzim 🤞🏼 za veliki plus! 💞
Sutra 12dnt, kupila sa digitalni test. Betu ću vaditi u srijedu. 8 dan nakon transfera (u petak) sam imala očajan pritisak u jajnicima, jedva sam sjedila pa sam vikend mirovala. Sad osjetim malko grčeve kao da ču dobit mengu i sise su mi jako mekane i napunile se. Ne zbam kakvi su simptomi kome, krvarenje nisam imala pa se bojim da nije biko implantacije Nadam se da su to simptomi trudnoće, a ne pms. Moram izdržat do sutrašnjeg testa i nadam se da ću napkon ugledati +
Svi smo mi razliciti netko ima simptome netko nema. A i jos je rano. Zelim ti da sutra ugledas veliki + i da sve bude uredu i da nam javis lijepe vijesti.🙏🙏🙏
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2015 odmor
7 blastocise ❄️
2 mjeseca pauze
2025 3mj 3 kryo
Svi smo mi razliciti netko ima simptome netko nema. A i jos je rano. Zelim ti da sutra ugledas veliki + i da sve bude uredu i da nam javis lijepe vijesti.🙏🙏🙏
Hvala 😊 😘
1.IVF 2js, 3.d vraćen 1,
28.7. +, beta 155.5
2.8. beta 1353
Nolla77 tako i treba, samo odmori, psihicki i fizicki i onda u nove pobjede. Popij jedan dzin tonik i za mene. 😍 Javi se kad dodjes sa godisnjeg i kad pocnes to sve. ❤❤❤
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Na digitalnom testu jutros +, kaže trudnoća 2-3 tjedna, a meni tek 12 dana od transfera. Nadam se da jr beta visoka pa da zato tako pokazuje jer ima opcija 1-2 tjedna, ali to nije ispisalo. Tresem se od stresa i sreće. Sutra vadim betu, treba to još dočekati.
1.IVF 2js, 3.d vraćen 1,
28.7. +, beta 155.5
2.8. beta 1353
Na digitalnom testu jutros +, kaže trudnoća 2-3 tjedna, a meni tek 12 dana od transfera. Nadam se da jr beta visoka pa da zato tako pokazuje jer ima opcija 1-2 tjedna, ali to nije ispisalo. Tresem se od stresa i sreće. Sutra vadim betu, treba to još dočekati.
Cestitam draga i da beta bude uredu. Kada vadis betu? To je ok sto ti pise 2-3 tjedna jer se trudnoca racuna od zadnje menstruacije a ne od transfera. Jer transfer moze biti od 3 dana osmostanicni a moze biti i Blastociste pa to varira i kod bete. Sve najbolje.
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2015 odmor
7 blastocise ❄️
2 mjeseca pauze
2025 3mj 3 kryo
Cestitam na + 😊 i dobro ti kaze test trudna si toliko jer se racuna od zadnje menstruacije. ❤😍
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Ne, ne, izričito piše na testu da računa od začeća, tj. ovulacije. Znam kako se inače računaju tjedni, ali sam pročitala na testu drugačije. Nadam se da nije lažna nada i da će beta biti ok. Mix emocija, ne mogu vam opisati.
1.IVF 2js, 3.d vraćen 1,
28.7. +, beta 155.5
2.8. beta 1353
Sortiraj odgovore
Najstariji