Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tinika88
    21. Srpanj 2021. 20:31

Pozdrav zene,
    Evo da se i ja konacno javim novostima...radila sam briseve nakon neuspjelog postupka te mi nađena ureoplazma,tako da se vrlo vjerovatno zato i nije primilo...al ne odustajemo,idemo dalje 💪💪💪
    Rijesim se zloceste tete bakterije i idemo u nove pobjede 😁👍🙏💪🥰🥰🥰🥰

• NATALIE0407
    23. Srpanj 2021. 12:59

saja022

Ja sam upravo došla u bolnicu na prvi ultrazvuk i odem na wc piškit, kad imam sta vidjeti.. Roza krv,pretrnula sam.
    Čekam doktoricu da dođe jel je u sali.
    Jel imao tko sličan slučaj?
    Stomak me već dva dana čudno boli, jajnici otkidaju.
    U strahu sam ajme, nemogu dočekat doktoricu.
    Samo se nadam da je sve u redu 🙏

Saja022 sta ima kako si je li krvarenje prestalo je li sve uredu. Ostalim zenicama veliki pozdrav. 

👱‍♀️1986 pco
    👱‍♂️1975 sve ok
    2013 pco Syndrom
    2014 op propuhivanje jajnika
    2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
    2015 odmor
    2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
    7 blastocise ❄️
    Jaki hiper tjedan dana bolnice
    2 mjeseca pauze
    2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
    2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
    2025 3mj 3 kryo

• saja022
    24. Srpanj 2021. 15:41

Hej hej.. Krvarenje je malo prisutno malo stane, za poludjeti..
    Svaki put kad vidim krv skamenim se 😣
    Danas hvala Bogu nista, nadam se da ce tako i ostati.
    Prekjučer je bilo i mali komad  je izasao, pa se tjesim da je hematom pukao.
    U utorak idem na ultrazvuk pa ću znati više. 

chocoloco
    24. Srpanj 2021. 19:09

Drage žene,lijepi pozdrav svima🤗
    Imamo li čekalica bete itko?

Razumna
    25. Srpanj 2021. 09:36

Evo da se prijavim.  I ja sam čekalica. 
    Osim bolova u leđima od lezanja nemam ni jedan simptom.
    Upravo sam si pilula jedan Decapeptyl- znači treći dan od transfera- ne znam čemu to služi 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• NATALIE0407
    25. Srpanj 2021. 11:20

saja022

Hej hej.. Krvarenje je malo prisutno malo stane, za poludjeti..
    Svaki put kad vidim krv skamenim se 😣
    Danas hvala Bogu nista, nadam se da ce tako i ostati.
    Prekjučer je bilo i mali komad je izasao, pa se tjesim da je hematom pukao.
    U utorak idem na ultrazvuk pa ću znati više.

Vjerujem ti uz sav stres od cekanja bete i svega sad jos i to dodatno. Drago mi je da je se sutuacija malo smirila i zelim ti da tako i ostane i da sve bude uredu na pregledu. Cekalicama zelim sve najbolje i jedan veliki + na testu i odlicnu betu i puno strpljenja. 

👱‍♀️1986 pco
    👱‍♂️1975 sve ok
    2013 pco Syndrom
    2014 op propuhivanje jajnika
    2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
    2015 odmor
    2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
    7 blastocise ❄️
    Jaki hiper tjedan dana bolnice
    2 mjeseca pauze
    2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
    2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
    2025 3mj 3 kryo

Nola_
    25. Srpanj 2021. 20:07

Pozdrav svima evo samo da se javim i pitam kako ste mi sve? 
    Alex kako si, kako napreduje bebica, kako si ti, kako podnosis vrucine? Jel sve ok sada sa iscjetkom? 
    Kosuljica kako se ti drzis, kako stvari stoje i ja cu na FET u rujnu pa budemo mozda i skupa cekale.. 
    Tinika88 zao mi je zbog nalaza a s druge strane znas sto moras rjesavati da bi bilo uspjesnije.
    Svim curama saljem zagrljaj i puno dobre vibre i zelim srecu svima koje su u aktualnim postupcima. Ja sam se malo makla sa foruma ali svaki dan mislim na vas svih. 
    Saljem svima 😘😘 i ❤️❤️

Alexandraaa90
    25. Srpanj 2021. 23:45

Nola77 👏👏👏👏 konacno si se javila.  Mislim i ja na tebe.  Sto se tice iscjetka smirio se, mada ja nonstop strepim i provjeravam.  Za par dana ulazimo u 13 tt.  Ja se osjecam dobro.  Ni mucninu, niti povracanje.  
    Sta ima kod tebe?  Kad ti kreces?  😘😍❤

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Djina1975
    26. Srpanj 2021. 13:26

Pozdrav svima,
    jedva sam vas pronašla drage moje na forumu 🙂. Radila sam FET 2 embria 15.07.  prvi dan tj. dan transfera sam prelezala simptoma nije bilo. Drugi dan počelo me pomalo probadati u lijevom jajniku nakon kratke šetnje od nekih 150 - 200 metara, jer su mi rekli da moram pomalo šetati jer nisam bolesna da moram ležati non stop. Treći dan sam opet ležala veći dio dana ali je opet počelo probadanje sa desne ili lijeve strane jajnika, ostalo je bilo sve ok možda malo pojačana glad, ali sam jela puno voća, da hladna stopala a temperatura vani i u sobi 35 °C povremeno sam oblacila debele čarape 👀. Navečer sam opet išla prošetati na sladoled pa sam nakon 200 metara sjedila pola sata i onda nazad u sobu 200 metara opet bol  ali laganija. Četvrti dan sam prošetala oko podneva malo sjedila pojela salatu u jednom malom restoranu i lagano opet u sobu. Navecer sam izasla prošetati malo sam se bila dotakla sa sestrom u nekoj prepirci pa me tako zaboljelo sa lijeve strane i kao da je nesto ledeno na lijevoj strani morala sam stati na minut dva i onda je pustila bol.Nista od prvog dana ne mogu podici i ponijeti cim uzmem nešto da je teze od salice kafe ili soka osjecam zatezanje u malom stomaku. Petog dana krenuli smo autom kući nazad u nas grad dug je to put bio sa dva prenoćišta odmaranja od po dan i dva dana vozile su sestre ja sam lezala nazad u autu nista mi nije smetalo sve je bilo ok i sad je isto od kad sam dosla kući nemam nikakve simptome osim ako izadem u šetnju nakon 200 metara osjećam umor i moram se vratiti u stan. Od jucer neki strah jer 28.07.trebam raditi BETA kupila bi danas test da pogledam ali i to me strah. Moja borba je trajala 12 godina i ovo je prvi put da sam osjetila nešto nadam se da je sve ok ali opet taj osjećaj straha 🙂oprostite sto sam opsirno pisala prvi put javljam se na forum. Dajte mi savjete i sta i kako vi ste prošle, čega da se pazim, o cemu da vodim računa . Hvala vam od sveg srca vaša Ðina 

Alexandraaa90
    26. Srpanj 2021. 13:44

Djina1975 dobrodosla i zelim ti veliku Betu ❤

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.