Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • leptirica4
    16. Srpanj 2021. 12:58

Pozdrav drage žene, 
    dok čekam daljnje upute da ovdje pitam ako mi netko može komentirati-u ponedjeljak 13dpt dvije blastice beta je bila 25,06, rekoše mi da danas izvadim i danas je oko 56... Ja od prije dva dana imam mengu, bas full mengu normalnu nesto jaču. Ne znam što da mislim...valjda je biokemijska, da nije ektopična ili vanmaternična... Taman kad sam se malo posložila u glavi ovih dana...sad ovo...

👩 38 🧔42
    2017. spontana trudnoća, biokemijska na kraju
    👩 Endometriomi na oba jajnika (<3cm), bez smetnji, miom 2.4 cm intramularno, ne dira unutrašnjist maternice, Hashimoto od 2008., TSH pod terapijom 1.7, AMH 22pmol/l, ostali također uredni
    🧔 Normozoospermija 2/2021, u postupku 6/2021 rekli nesto lošiji pa radili ICSI
    1. IVF st. 6/2021, 12 js, 10 zrelih i oplođenih, 2 dosle do 🌻🌻, transfer obje, 13 dpt beta 25.06, 17dpt beta 56

• Sendi2021
    16. Srpanj 2021. 18:26

leptirica4

Pozdrav drage žene,
    dok čekam daljnje upute da ovdje pitam ako mi netko može komentirati-u ponedjeljak 13dpt dvije blastice beta je bila 25,06, rekoše mi da danas izvadim i danas je oko 56… Ja od prije dva dana imam mengu, bas full mengu normalnu nesto jaču. Ne znam što da mislim…valjda je biokemijska, da nije ektopična ili vanmaternična… Taman kad sam se malo posložila u glavi ovih dana…sad ovo…

Leptirice sta kaze doktor, jesi i dalje na terapiji, sigurno ce se neka od cura javiti mozda su cule za slicnu situaciju, cuda su moguca to je sigurno, navijam za to cudo🥰

• Sendi2021
    16. Srpanj 2021. 18:37

Cure, da javim za moju betu danas, koja se od srijede smanjila sa 19,59 na 8,91, tako da nista kod mene ni ovaj put😭😭😭😭htjela sam zamoliti neku od cura kojoj je poznat postupak FET, misljenje i iskustva, ako ne ovdje gdje da vise saznam o tome( osim ovog sto ima na stranicama klinika), uputite me 🙁🙁🙁

Alexandraaa90
    16. Srpanj 2021. 19:30

Sendi2021 jako mi je zao.  
    Ali bit ce samo nemoj odustati.  
    Kazu da zene posle biokemijske uglavnom rode zdrave bebice. Tako ce biti i sa tobom. 
    Sto se tice FETa mogu ti samo reci kako sam ja prosla. 
    Ja sam 3 dan ciklusa isla na prvi uzv, pa mi je dr zbog rijetkih ovulacija uvela Estrofem, pa sam isla 8 dan, pa 12 pa 17. Onda mi je uvela aspirin 100,progesteron, decortin i folnu kiselinu.  21 dan ciklusa mi je bio FET.  I onda 11dnt Beta. Srecno.  🍀💪

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

mirjana32
    16. Srpanj 2021. 21:57

Drage moje zenskice, nemojte zanemariti nikakav ni smedji ni krvavi iscjedak, alo treba kampirajte u hitnoj ili ginekologiji sve dok se ne uvjerite da je sve ok s vama i bebicom koju svi tako zeljno iscekujemo.... Naime ja sam ima spontani pobacaj u 6+2 i jako sam pala psihicki.. Samo hrabro naprijed i zelim vam svu srecu ovog svijeta a za mene nova sansa ide u 9 mjesecu pa sw nadam nekom boljem ishod. Ljubim vas sve i sretno 

• Sendi2021
    16. Srpanj 2021. 22:13

Hvala vam cure nadam se da ce biti uspjesno jednom, moramo se nadati samo najboljem😍😍😍 Alexandra kako sam razumjela FET si imala ovaj put koji je uspjesan hvala Bogu, pitam jer sam citala da nije los postotak uspjesnosti a ne znam puno o tome dok ne budem pricala sa doktorom da vidim kada bi on to preporucio za mene, nadam se da ce mi reci nesto vise o tome, hvala ti 😍😍😍 i hvala svim curama, lakse je nekako kad se ovdje cujemo🤗🤗🤗

Alexandraaa90
    17. Srpanj 2021. 05:42

mirjana32  jako mi je zao... :(
    Drzi se i u nove pobjede, ti to sve mozes.  ❤💪🍀
    Sendi2021 kazu kod nas da je friski transver 38% uspjesnosti a FET 50%.  Javljaj novosti i drzi se. 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• leptirica4
    17. Srpanj 2021. 09:37

Sendi2021

leptirica4

Pozdrav drage žene,
    dok čekam daljnje upute da ovdje pitam ako mi netko može komentirati-u ponedjeljak 13dpt dvije blastice beta je bila 25,06, rekoše mi da danas izvadim i danas je oko 56… Ja od prije dva dana imam mengu, bas full mengu normalnu nesto jaču. Ne znam što da mislim…valjda je biokemijska, da nije ektopična ili vanmaternična… Taman kad sam se malo posložila u glavi ovih dana…sad ovo…

Leptirice sta kaze doktor, jesi i dalje na terapiji, sigurno ce se neka od cura javiti mozda su cule za slicnu situaciju, cuda su moguca to je sigurno, navijam za to cudo🥰

Ma nista da prekinem s terapijom (što već jesam) i da vadim betu ponovno za tjedan dana... Valjda da se uvjere da je pala... Vidim i kod tebe da nista od rasta bete, zao mi je 😔, ali idemo dalje. Meni su pričali da je njima dobar znak da beta raste i da organizam reagira, samo se mora potrefit jos faktora da uspije...Ja nazalost nemam smrzlica pa moram ici u novu stimulaciju, makar ne pada mi to teško, u ovom prošlom je stvarno sve išlo kako treba sto se tičr stimulacije. 

👩 38 🧔42
    👩 Endometriomi na oba jajnika (<3cm), bez smetnji, miom 2.4 cm intramularno, ne dira unutrašnjist maternice, Hashimoto od 2008., TSH pod terapijom 1.7, AMH 22pmol/l, ostali također uredni
    1. IVF st. 6/2021, 12 js, 10 zrelih i oplođenih, 2 dosle do 🌻🌻, transfer obje, 13 dpt beta 25.06, 17dpt beta 56

• Sendi2021
    17. Srpanj 2021. 21:10

leptirica4

Sendi2021

leptirica4

Pozdrav drage žene,

Ma nista da prekinem s terapijom (što već jesam) i da vadim betu ponovno za tjedan dana… Valjda da se uvjere da je pala… Vidim i kod tebe da nista od rasta bete, zao mi je 😔, ali idemo dalje. Meni su pričali da je njima dobar znak da beta raste i da organizam reagira, samo se mora potrefit jos faktora da uspije…Ja nazalost nemam smrzlica pa moram ici u novu stimulaciju, makar ne pada mi to teško, u ovom prošlom je stvarno sve išlo kako treba sto se tičr stimulacije.

Drzim fige, pa makar da se raspolozenje popravi🥰javljaj sta se dalje desava i pokusaj manje brinuti, moramo tako😍

• leptirica4
    18. Srpanj 2021. 10:14

Sendi2021

leptirica4

Sendi2021

leptirica4

Pozdrav drage žene,

Ma nista da prekinem s terapijom (što već jesam) i da vadim betu ponovno za tjedan dana… Valjda da se uvjere da je pala… Vidim i kod tebe da nista od rasta bete, zao mi je 😔, ali idemo dalje. Meni su pričali da je njima dobar znak da beta raste i da organizam reagira, samo se mora potrefit jos faktora da uspije…Ja nazalost nemam smrzlica pa moram ici u novu stimulaciju, makar ne pada mi to teško, u ovom prošlom je stvarno sve išlo kako treba sto se tičr stimulacije.

Drzim fige, pa makar da se raspolozenje popravi🥰javljaj sta se dalje desava i pokusaj manje brinuti, moramo tako😍

Imaš pravo, previse analiziram i tražim grešku u koracima, moram se sabrati i planirati dalje. Uopce ne funkcioniram na poslu niti u društvu, glava totalno negdje drugdje... 

👩 38 🧔42

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.