Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trecasreca
    04. Svibanj 2021. 17:34

Đurda

Ja sam koristim ugrosteron trebam 3.2 a ja sam uzimala 3.1 jel će biti nešto sad od danas sam uzela jel će biti nešto joj

Bitno je da si ga koristila od pocetka,nebi trebalo bit nekih problema,ali sad samo koristi naprijed kao sto moras.Ali mozda je bolje da ti odgovore cure sa vise iskustva-sretno

👱🏻‍♀️ 35 god 👨 30 god
    2 neuspjela postupka (kratka)

3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
    Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
    url=https://lilypie.com]

04. Svibanj 2021. 17:38

Hvala ti draga prvi put idem na oplodnju i radila sam transver u petak sad za 14 dana čekam što će biti od 15 oplodile se 12 od tih 2 su naj kvalitetni i ubacili su mi ko je imo iskustva tako jel će biti nešto od toga 

Trecasreca
    04. Svibanj 2021. 17:51

Đurda

Hvala ti draga prvi put idem na oplodnju i radila sam transver u petak sad za 14 dana čekam što će biti od 15 oplodile se 12 od tih 2 su naj kvalitetni i ubacili su mi ko je imo iskustva tako jel će biti nešto od toga

Ja sam imala 2 neuspješna pokušaja i svaki put su mi vratili 2 (odlična po njihovim rječima) ali evo sad se izgleda primilo,9 dan transfera test pozitivan🥰.Nisam imala nikad više od 8,a ovaj put su mi čak dvije uspjeli zaledit.Moj savjet je da se ne brineš previše,opusti se i uživaj,ako ne uspije iz prve ne gubi nadu,jednom će uspjet sigurno 🥰🥰💞
    Želim da ti uspije i u mislima sam s tobom 😘

👱🏻‍♀️ 35 god 👨 30 god

Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞

04. Svibanj 2021. 17:54

Hvala ti puno srce ❤️🙏

• Mari2020
    04. Svibanj 2021. 20:41

Evo da ja prijavim sad svoje stanje, danas peti dan od transfera, prva tri dana sam grčiće osjećala, sad dva dana ništa 😞 upala sam u neki loš osjecaj, čini mi se nekako da ništa ni od ovog puta..

33 god, AMH 0.4
    12/2020 IVF - gestacijska vrećica se nije razvila
    04/2021 IVF - beta 1.7

• Mari2020
    04. Svibanj 2021. 21:37

Potisnula sam nekako cijelo iskustvo od zadnjeg postupka jer je loše završilo, sve je bilo školski do prvog ultrazvuka tako da sam sada oprezna..ajde lakše mi je da je i tebi slično, pratit ćemo se ☺️ temperatura mi je cijelo vrijeme bila iznad 37, oko desetog dana su mi počeli malo jači grčevi, osmi dan sam bila test napravila, kako je bio pozitivan opušteno sam dočekala betu

33 god, AMH 0.4
    12/2020 IVF - gestacijska vrećica se nije razvila
    04/2021 IVF - beta 1.7

razigrana
    04. Svibanj 2021. 22:57

Cure, i ja imam nizak amh. S vama sam!

Meni su grudi nabrekle i na dodir su jako osjetljive. Vise ne znam je li od progesterona ili od ceg...

30 g. oboje
    OTP 9.11.

razigrana
    04. Svibanj 2021. 23:12

Andela111

Vratili su ti oba? Treci ili peti dan? Koliko stanica😁

Vratili su 1, trodnevni

30 g. oboje
    OTP 9.11.

05. Svibanj 2021. 06:14

Jel se računa od transvera 14 dana za betu hcg vaditi krv

Trecasreca
    05. Svibanj 2021. 07:15

Ja moram na 14/ti dan samo CB test napravit i javit u kliniku.Dan transfera se ne racuna,on je dan 0
    Cure ja i maloprije pišnula jedan test,jer nikako nemogu vjerovat da nam je uspjelo.
    https://ibb.co/j5662ht

👱🏻‍♀️ 35 god 👨 30 god

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.