Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    munja
    30. Listopad 2020. 23:20

Ja imam problema sa zatvorom, muku mucim par dana, i ja mislim da je to sve od tableta. Pa cak i ova napuhnutost, od tableta... malo stresa, pa tableta.
    Ja sam cak prestala piti svoju terapiju za alergiju, da ne pijem jos jednu tabletu, tako da kisem i smrcem po cjele dane, ali nema veze prezivjet cu  sam da bude sve okej...

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

• malla
    31. Listopad 2020. 09:57

munja

Ja imam problema sa zatvorom, muku mucim par dana, i ja mislim da je to sve od tableta. Pa cak i ova napuhnutost, od tableta… malo stresa, pa tableta.
    Ja sam cak prestala piti svoju terapiju za alergiju, da ne pijem jos jednu tabletu, tako da kisem i smrcem po cjele dane, ali nema veze prezivjet cu sam da bude sve okej…

Da, bas je puno tableta... Samo mi nije jasno zasto se odjednom tako promjenilo, sa zatvora na dijareju. Osim ako nije stres, kako se blizi prvi UZ ja ludim...

munja
    31. Listopad 2020. 11:16

malla

munja

Ja imam problema sa zatvorom, muku mucim par dana, i ja mislim da je to sve od tableta. Pa cak i ova napuhnutost, od tableta… malo stresa, pa tableta.
    Ja sam cak prestala piti svoju terapiju za alergiju, da ne pijem jos jednu tabletu, tako da kisem i smrcem po cjele dane, ali nema veze prezivjet cu sam da bude sve okej…

Da, bas je puno tableta… Samo mi nije jasno zasto se odjednom tako promjenilo, sa zatvora na dijareju. Osim ako nije stres, kako se blizi prvi UZ ja ludim…

Moze biti stres, kako ne, mozda da si popijes normabel ako si jako nervozna. Meni pomogne, malo se smirim i opustim...
    Ma sve bi to okej...

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...

Ela 👱🏼‍♀️
    31. Listopad 2020. 15:31

Pozdrav cure ☺️ Da se i ja javim. Čitam vas od 19.10 kada sam imala transfer. Juče sam vadila betu koja iznosi 10,1 
    Iako me sa klinke “tješe” da se još ništa ne zna do ponedjeljka kada ju trebam ponoviti mislim da od ovog pokušaja nema ništa. 
    Prvi nam je IVf , vraćene 2 blastice 5. dan 

🙋🏼‍♀️ 32 🙋🏻‍♂️ 31
    3 godine braka
    03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
    09/2021 missed ab 💔

• malla
    31. Listopad 2020. 15:52

ela1989

Pozdrav cure ☺️ Da se i ja javim. Čitam vas od 19.10 kada sam imala transfer. Juče sam vadila betu koja iznosi 10,1
    Iako me sa klinke “tješe” da se još ništa ne zna do ponedjeljka kada ju trebam ponoviti mislim da od ovog pokušaja nema ništa.

Meni je moja dr rekla dok sam cekala rezultate "sve iznad 5 je pozitivno, ali mirniji smo kad je 12.dan poslije transfera  veca od 100" ... Znaci da je tvoja pozitivna ali pravu istinu ces znati kad ponovis... misli pozitivno 😊

Ela 👱🏼‍♀️
    31. Listopad 2020. 16:08

malla

ela1989

Meni je moja dr rekla dok sam cekala rezultate "sve iznad 5 je pozitivno, ali mirniji smo kad je 12.dan poslije transfera veca od 100" … Znaci da je tvoja pozitivna ali pravu istinu ces znati kad ponovis… misli pozitivno 😊

Upravo tako . Očekivala sam brojku iznad 100, ovo me zakovalo i nisam znala što da mislim. Nadamo se da će beta porasti do ponedjeljka 🤞🏼🙏🏼 Hvala ti ❤️

🙋🏼‍♀️ 32 🙋🏻‍♂️ 31
    3 godine braka
    03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
    09/2021 missed ab 💔

• Ivanica
    31. Listopad 2020. 17:20

Zdravo! Transfer mi je bio 29.10,vracena du mi dva emriona. Od sinoc imam bolove u stomaku i nadutost pa sam se malo uplasila. Onako povremeno se pojavi i posle bude sve ok. 

• malla
    31. Listopad 2020. 19:30

ela1989

malla

ela1989

Meni je moja dr rekla dok sam cekala rezultate "sve iznad 5 je pozitivno, ali mirniji smo kad je 12.dan poslije transfera veca od 100" … Znaci da je tvoja pozitivna ali pravu istinu ces znati kad ponovis… misli pozitivno 😊

Upravo tako . Očekivala sam brojku iznad 100, ovo me zakovalo i nisam znala što da mislim. Nadamo se da će beta porasti do ponedjeljka 🤞🏼🙏🏼 Hvala ti ❤️

Drzimo fige za veliku betu 😊

• malla
    31. Listopad 2020. 19:31

Ivanica

Zdravo! Transfer mi je bio 29.10,vracena du mi dva emriona. Od sinoc imam bolove u stomaku i nadutost pa sam se malo uplasila. Onako povremeno se pojavi i posle bude sve ok.

Nemoj se brinuti, sasvim je normalno, mislim da je svaka od nas imala bolove i ta neka ziganja u jajnicima. Kao i napuhanost. Mora boliti dok se mrvica lijepo namjesti 😊😍

munja
    31. Listopad 2020. 20:44

Ja sam se danas malo raspustila, bili gosti pa malo rostilj  bome sam se nahodala sim tam. Sad sam u pidami i na kutnoj. Bome osjetim da sam se umorila, kao da mi tjelo govori ajmo pod deku...
    Sutra zato samo lezanje.
    Ivancica: ja imam bolove od prvog dana, pogotovo navecer kad legnem ljevi jajnik me probada. Sve je to od osobe do osobe. Samo polako....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.