Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • jannanna123
    04. Studeni 2020. 11:21

Mallaa ? Zanima me kako se osecas s obzirom da smo isti dan radile transfer. Ja ovih dana imam samo bolne grudi nista drugo ne osecam pa se plasim da li je sve ok 🤔

• Amna35
    04. Studeni 2020. 11:25

NATALIE0407

Amna35

Uglavnom u cervrtak u pola 9 ponovo vadjenje bete i termin kod ginekologice

Pitaj za inekciju jer si rh negativna. Pogledaj malo na internetu u vezi rh negativna. Ja cim sam ostala trudna pitali su me koja sam krvna grupa i jesam li rh pozitivna ili negativna. Kad sam pitala razlog objasnili su mi da je kod rh negativni trudnica vazno da Prime inekciju da nebi doslo do spontanog.Sreca pa nisi prestala sa terapijom. Sad si mirnija. Zelim ti sve najbolje.

Pitat cu svakako i da mi ponovo naprave test antitijela da vide dal se pokrenuo taj odbrambeni mehanizam protiv takoreci stranog tijela. Hvala ti 😘

• malla
    04. Studeni 2020. 11:30

jannanna123

Mallaa ? Zanima me kako se osecas s obzirom da smo isti dan radile transfer. Ja ovih dana imam samo bolne grudi nista drugo ne osecam pa se plasim da li je sve ok 🤔

Istooooo...tacno pomislim da nema od toga nista 😣 I ono malo mucnine sto sam imala je prestalo, nistaaaa bas ne osjecam...valjda bi morali simptomi rasti a ne ovako sve nestati potpuno...uzas sam zabrinuta i bojim se UZ koji je u petak. Ne znam, sva ona sreca poslije bete je nestala, sad sam samo preplasena

• jannanna123
    04. Studeni 2020. 11:35

malla

jannanna123

Istooooo…tacno pomislim da nema od toga nista 😣 I ono malo mucnine sto sam imala je prestalo, nistaaaa bas ne osjecam…valjda bi morali simptomi rasti a ne ovako sve nestati potpuno…uzas sam zabrinuta i bojim se UZ koji je u petak. Ne znam, sva ona sreca poslije bete je nestala, sad sam samo preplasena

Isto i ja . Pre sam imala povremeno neka ziganja neke bolove male . Sad tri dana nista sem uzasno bolne grudi  . Hocu danas da izvadim betu da vidim da li je to u nekim granicama . Mislim da bi trebala biti preko 1000, ako ne gresim. 
    Godinama pricam kako jedva cekam trudnocu da se naodmaram, da se edukujem i citam stvari za koje od posla nisam imala vremena , da kuvam i uzivam , a sada sam kao na jajima sva u strahu i negativnim mislima . Osecam se uzasno 🤷🏼‍♀️

munja
    04. Studeni 2020. 12:14

Mene grudi prestale jako bolit 8 dan ja mislim. Sad samo malo. Danas samo pritisak i lagana bol. Nadam se da ce na tome ostati  da sutra mogu ic betu vadit.

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

Ruska1986
    04. Studeni 2020. 13:35

Curke, da vas malo umirim...  Meni su svi ti simptomi nestali drugi, treci dan od transfera i pojavili se opet oko 7 tt, uz mucnine i ostalo.. U ovom dobitnom postupku, nit su me sise boljele nit ista drugo,i osjecaj kao da cu dobit mengu je stalno bio prisutan. Uopce se nemojte oslanjat na te neke simptome jer i mogu bit, a i ne moraju... 10 dnt vec mozete vaditi betu i trebala bi nesto vec pokazat, ako je trudnoca.. Sretno 🤗🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

munja
    04. Studeni 2020. 13:45

Hvala na podrsci, ja sam se pomirila, kako bude bit ce. Ja na to ne mogu nikako utjecati. Sutra mi je 11 dan i idem betu vaditi. Bol je i dalje pristuna kao da cu dobiti, al ne toliko jaka kao jucer. Ako ne dobijem, sutra picim, da vidim...pa kako bog da. Ako nije nista idemo dalje...

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

Ruska1986
    04. Studeni 2020. 13:49

munja

Hvala na podrsci, ja sam se pomirila, kako bude bit ce. Ja na to ne mogu nikako utjecati. Sutra mi je 11 dan i idem betu vaditi. Bol je i dalje pristuna kao da cu dobiti, al ne toliko jaka kao jucer. Ako ne dobijem, sutra picim, da vidim…pa kako bog da. Ako nije nista idemo dalje…

Ma da, sutra mozes otic izvadit! Nadamo se da je to to 🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• jannanna123
    04. Studeni 2020. 15:30

Ruska1986

Curke, da vas malo umirim… Meni su svi ti simptomi nestali drugi, treci dan od transfera i pojavili se opet oko 7 tt, uz mucnine i ostalo.. U ovom dobitnom postupku, nit su me sise boljele nit ista drugo,i osjecaj kao da cu dobit mengu je stalno bio prisutan. Uopce se nemojte oslanjat na te neke simptome jer i mogu bit, a i ne moraju… 10 dnt vec mozete vaditi betu i trebala bi nesto vec pokazat, ako je trudnoca.. Sretno 🤗🤗🤗

Da li znate kako se racuna nedelja trudnoce , da li ja sad racunam od dana transfera ili od poslednje menstruacije kao sto ide inace ? Da bih znala koju betu treba da ocekujem danas 🤔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Studeni 2020. 15:50

jannanna123

Ruska1986

Curke, da vas malo umirim… Meni su svi ti simptomi nestali drugi, treci dan od transfera i pojavili se opet oko 7 tt, uz mucnine i ostalo.. U ovom dobitnom postupku, nit su me sise boljele nit ista drugo,i osjecaj kao da cu dobit mengu je stalno bio prisutan. Uopce se nemojte oslanjat na te neke simptome jer i mogu bit, a i ne moraju… 10 dnt vec mozete vaditi betu i trebala bi nesto vec pokazat, ako je trudnoca.. Sretno 🤗🤗🤗

Da li znate kako se racuna nedelja trudnoce , da li ja sad racunam od dana transfera ili od poslednje menstruacije kao sto ide inace ? Da bih znala koju betu treba da ocekujem danas 🤔

Brojiš dane od aspiracije. Ovdje imaš prosjeke: https://betaplus.hr/trudnoca/tablica-vrijednosti-beta-hcg-ranoj-trudnoci/

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.