Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Amna35
    02. Studeni 2020. 21:34

jannanna123

Amna35

Pa sutra idem svakako kod ginekologa, al eto do tada milion pitanja po glavi. Sve mi je i dalje isto kao da sam trudna, cijelo vrijeme sam imala kao blage menstrualne bolove povremeno i nisko bas grceve u materici pogotovo navecer kad shedim dugo pa ustanem, ukoci me al pusti, al to je sve od pocetka, kada mi je beta super rasla. A grudi su mi od prije 15 dana samo malo otezale a i sada je isto. Iako sam prosle sedmice i imala neki los osjecaj, zato sam i otisla privatno uraditi betu ponovo, jer mi je prvi termin trebao biti tek 5.11. A to bi bilo 6+5. Mozda sam i prerano nakon prvog spontanog ponovo pocela sa stimulacijskim ICSI. Odmah sam drugi ciklus, ali eto oni su mi rekli da moze, ko ce znati 😕

Zene koje su prozivele pobacaj su pod konstantnim pritiskom i strahom od istog. Bar je to moje iskustvo. Sta god mi se desi ja mislim sve je otislo opet.
    Nadam se da je to samo tvoja "luda" glava i da si se samo previse uplasila , javi sutra jel sve ok ♥️

Javim svakako, hvala ti na podrsci ❤

• NATALIE0407
    02. Studeni 2020. 23:39

Amna35

Pa sutra idem svakako kod ginekologa, al eto do tada milion pitanja po glavi. Sve mi je i dalje isto kao da sam trudna, cijelo vrijeme sam imala kao blage menstrualne bolove povremeno i nisko bas grceve u materici pogotovo navecer kad shedim dugo pa ustanem, ukoci me al pusti, al to je sve od pocetka, kada mi je beta super rasla. A grudi su mi od prije 15 dana samo malo otezale a i sada je isto. Iako sam prosle sedmice i imala neki los osjecaj, zato sam i otisla privatno uraditi betu ponovo, jer mi je prvi termin trebao biti tek 5.11. A to bi bilo 6+5. Mozda sam i prerano nakon prvog spontanog ponovo pocela sa stimulacijskim ICSI. Odmah sam drugi ciklus, ali eto oni su mi rekli da moze, ko ce znati 😕

Nastavi sa terapijom kako ti je doktor rekao i cekaj pregled smireno.  Nista neprekidaj na svoju ruku.  Previse se opterecujes betom.  Znas li ti da beta moze rasti a da nema nista od trudnoce. Toga moras biti svjesna.  Nije mjerilo samo beta nego i pregled ultrazvuk. Je li ti imas rh negativan? Uz Boziju pomoc da sve bude uredu. 🙏

sumi09
    03. Studeni 2020. 00:26

munja

O pa to ce biti super, ja imam 41 pa se nadam da ce bit super. I mene je prvih nekoliko dana sve bolilo, to je od punkcije i hormona i svega skupa. I kod nas losi spermici, ista situacija. Meni danas 8 dan i sve se smirilo osim grudi, one me bole i smetaju, najrade bi ih odrezala 😃😃.

Biće to uz Božiju pomoć dobro , ja sam već spremna na drugi transfer 😂😂 necu previsee da se nadam , da ne bi pala u očaj 😂 danas me vec skoro nikako ne žigaa , mozda par putaa u toku dana al ne primjetno  , muka kad žiga muka kad ne žigaa , odmaa mislim a štoo me to danas ne žigaa ko juce . Beta 10.11.  vidjet cemo šta Će biti imaju tri opcije , 1. Blizanci 2. Jedna beba 3. Nijedna beba 
    Neka sam ja meni živa i zdrava a i čovjek pa kako je suđeno. 

sumi09
    03. Studeni 2020. 00:29

Da li i vi googlate šta smijete jesti a šta ne 😂😂😂 
    Ako budee plusić ostadoh bez suhovime ove zime 😭 
    Štaa jedete , a šta ne ? Kako se hranite 

munja
    03. Studeni 2020. 08:54

Ja ne pazim sta jedem, do transfera sam bila na rezimu da poslje 5 sati ne jedem, ali sad ne uspjevam. Jer sam pre nervozna. Mislim da za sada ne treba nesto paziti ma hranu.

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

munja
    03. Studeni 2020. 11:07

Dan 9!! Imam osjecaj da cu se raspast. Boli me kao da cu dobiti svaki cas, znojim se, vruce mi je. Jede mi se  ne jede mi se. Frcu me jajnici, peku me na trenutke. 
    Cini mi se kao da je petak dako daleeekooo.
    Jeste i vi imale simptome kao da cete dobit svaki cas i na kraju bile pozitivne? 

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

sumi09
    03. Studeni 2020. 11:59

munja

Ja ne pazim sta jedem, do transfera sam bila na rezimu da poslje 5 sati ne jedem, ali sad ne uspjevam. Jer sam pre nervozna. Mislim da za sada ne treba nesto paziti ma hranu.

Ja sam malo googlala , ne smiju kao mlijecni proizvodi poput domaceg sira , fete , zbog tih bakterija , mora samo biti pasterizovano , tuna zbog žive , ja čak ne smijem da jedem loše Ugljikohidrate zbog prolaktina , malo mi je povisen insulin ali u dozvoljenom intervalu je pa zbog sigurnosti ne smijem jesti i pijem bromocriptin.  
    Tako da sam bas na nekoj zdravoj prehrani , voce, povrce, jaja, bijelo meso , čorbice . 

• Amna35
    03. Studeni 2020. 12:43

NATALIE0407

Amna35

Nastavi sa terapijom kako ti je doktor rekao i cekaj pregled smireno. Nista neprekidaj na svoju ruku. Previse se opterecujes betom. Znas li ti da beta moze rasti a da nema nista od trudnoce. Toga moras biti svjesna. Nije mjerilo samo beta nego i pregled ultrazvuk. Je li ti imas rh negativan? Uz Boziju pomoc da sve bude uredu. 🙏

Hvala puno, da Rh mi je negativan. 

• Amna35
    03. Studeni 2020. 12:45

Bila sam kod doktorice, ali mi nije radila UVZ, samo su mi ponovo vadili krv, veceras ce javiti rezultate i reci sta dalje. I dalje nemam niti krvarenje niti bolove, i nastavila sam Utrogest.

• NATALIE0407
    03. Studeni 2020. 17:16

Amna35

NATALIE0407

Amna35

Nastavi sa terapijom kako ti je doktor rekao i cekaj pregled smireno. Nista neprekidaj na svoju ruku. Previse se opterecujes betom. Znas li ti da beta moze rasti a da nema nista od trudnoce. Toga moras biti svjesna. Nije mjerilo samo beta nego i pregled ultrazvuk. Je li ti imas rh negativan? Uz Boziju pomoc da sve bude uredu. 🙏

Hvala puno, da Rh mi je negativan.

Jesi primila inekciju zato sto si Rh negativna?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.