Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    06. Listopad 2020. 09:13

Amna35

*.Women_name.*

Amna35

Pozdrav curke,
    Evo da se prijavim ponovo. U 6. mjesecu nakon stimuliranog mi je vracena 1 blastica, nazalost bez uspjeha, zatim u 7. kryo takodjer 1 blastica, test pozitivan, sve bete odlicne, nazalost spontani u 6.sedmici. Sada sam opet odradila stimulirani, danas je bila punkcija, izvadili su 6 jajnih stanica, sutra javljaju koliko ih je oplodjeno. Molim vas koji ste imali ICSI da napisete iskustva, koliko vam je izvadjeno jajnih stanica, koliko ih se uspjelo oploditi i koliko ih se razvilo do blastociste. Hvala unaprijed 😘

Ja sam imala ICSI ali oba puta prirodan postupak bez lijekova, oba puta dvije oplodene osmostanicne vraćen 3.dan. I ja sam prvi put imala pozitivnu betu i spontani u 6 tjednu nažalost. Sretno ovaj put 😘

Hvala, i tebi neka je sretno ovaj put. Kada radis betu?

Hvala ti, doktorica je najranije 14.10

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

zelenooka90
    06. Listopad 2020. 18:23

Pozdrav svima, nova sam na forumu. Svima koje ste dočekale svoje pozitivne betice čestitam, a koje niste želim vam mnogo sreće, hrabrosti i da se što prije iznenadite.
    Naime meni je punkcija bila 21.09., vraćena jedna blastica 5 dan tj. 26.09. dvije zamrznute. Danas mi je već 10 dan i na sbsvo ruku sam otišla uraditi betu... Sada čekam rezultat. Nisam mogla više izdržati, jer mi je u nedelju počelo nešto curkati, svijetlo smeđe, sve sam kontala možda je i od utrića, al danas je onako tamnije. Simptoma imam svakakvih, nema šta mi se ne dešava. Nekada sam prirodno imala dva spontana i jednu vanmateričnu, pa sam u bojazni i od toga.. Ono što me zanima da li je i jedna od vas imala ovako žiganje u donjem dijelu stomaka i 10 dan, i blago curenje a da je na kraju sve bilo OK?

• NATALIE0407
    07. Listopad 2020. 14:13

zelenooka90

Pozdrav svima, nova sam na forumu. Svima koje ste dočekale svoje pozitivne betice čestitam, a koje niste želim vam mnogo sreće, hrabrosti i da se što prije iznenadite.
    Naime meni je punkcija bila 21.09., vraćena jedna blastica 5 dan tj. 26.09. dvije zamrznute. Danas mi je već 10 dan i na sbsvo ruku sam otišla uraditi betu… Sada čekam rezultat. Nisam mogla više izdržati, jer mi je u nedelju počelo nešto curkati, svijetlo smeđe, sve sam kontala možda je i od utrića, al danas je onako tamnije. Simptoma imam svakakvih, nema šta mi se ne dešava. Nekada sam prirodno imala dva spontana i jednu vanmateričnu, pa sam u bojazni i od toga.. Ono što me zanima da li je i jedna od vas imala ovako žiganje u donjem dijelu stomaka i 10 dan, i blago curenje a da je na kraju sve bilo OK?

Dobro dosla u klub.  Nadam se da si vec dobila nalaze bete i da si mirnija.  A to mrljavljenje ti je manje vise normalno i cak 90% zena ga ima. Imala sam i ja i sve je bilo uredu.  Ali strah uvijek postoji to je normalno.  Drzim fige da sve bude uredu. 

• Amna35
    08. Listopad 2020. 13:17

Evo da se prijavim,
    Danas su mi vracena 2 embrija sa 9 stanica dakle 3. dan nakon punkcije, bas mi cudno sto je neparan broj stanica, dal je neko imao slicnu situaciju?. A 8stanicni i 6stostanicni su ostavili da vide hoce li do subote prezivjeti pa da zalede.
    Pozdrav svima

• *.Women_name.*
    08. Listopad 2020. 18:37

Amna35

Evo da se prijavim,
    Danas su mi vracena 2 embrija sa 9 stanica dakle 3. dan nakon punkcije, bas mi cudno sto je neparan broj stanica, dal je neko imao slicnu situaciju?. A 8stanicni i 6stostanicni su ostavili da vide hoce li do subote prezivjeti pa da zalede.
    Pozdrav svima

Dobrodošla 😊 ja osobno nisam imala sličnu situaciju, ali negdje na forumu sam pročitala da je tako netko imao 3.dan 7 stanica. Mislim da ti to nema veze, da  postoji nekakav problem u tome vjerojatno bi ti embriologica objasnila. Sretno! 😘

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Amna35
    09. Listopad 2020. 13:15

*.Women_name.*

Amna35

Evo da se prijavim,
    Pozdrav svima

Dobrodošla 😊 ja osobno nisam imala sličnu situaciju, ali negdje na forumu sam pročitala da je tako netko imao 3.dan 7 stanica. Mislim da ti to nema veze, da postoji nekakav problem u tome vjerojatno bi ti embriologica objasnila. Sretno! 😘

Hvalaa 😊😊

• Medic29
    10. Listopad 2020. 07:21

Lijep pozdrav svim trudilicama i onima koje su upjele cestitam od srca❤
    Mi smo u zadnjem postupku bili u 6 mj.Promjenili smo kliniku,tamo su mi uradili sve dodatne pretrage(sto u staroj nisu).Ispalo da je sve u najboljem redu(naravno osim mojih ostecenih jajovoda).
    Cekali smo menstruaciju i trebali smo krenuti od 21.dana ciklusa,medutim meni je kasnila dugo(neznam iz kojeg razloga,vrjednosti u krvi su bile ok). Zadnja je bila 14.8 i evo tek sam sad dobila😔😔. U ponedeljak idemo na razgovor pa cemo napraviti novi plan da krenemo onda 21.dana u postupak napokon. Ovo cekanje me ubija,bas je tesko sve ovo za nas zene. Ali ajde bar smo napravili dobru pauzu i tijelo se oporavilo od svih ljekova.Nadam se da ce ovaj put uspjeti.🤗

Ja 31
    Suprug 34
    Vanmatericna ljevi jajovod 2018
    Vanmatericna desni jajovod 2019(obe trudnoce prirodnim putem)
    Dijagnoza neprohodni jajovodi
    1 IVF 2 blastociste beta 0😪25.12.2019
    Smrznute 2 blastociste beta 0😪 3mj.2019
    2 IVF 1 blastocista beta 0😪 3.6.2019
    3 IVF 2 blastociste 7.12.2020 beta 114,
    22.12 beta 19,635 i ❤6+1
    11.01.2021 srce prestalo kucat,kiretaža😥10tjedan
    11 mj. smrznuta blastocista,beta 230
    23.12.2022 srce prestalo kucati,kiretaza 9 tjedan😪

• Amna35
    10. Listopad 2020. 13:16

Medic29

Mi smo u zadnjem postupku bili u 6 mj.Promjenili smo kliniku,tamo su mi uradili sve dodatne pretrage(sto u staroj nisu).Ispalo da je sve u najboljem redu(naravno osim mojih ostecenih jajovoda).
    Cekali smo menstruaciju i trebali smo krenuti od 21.dana ciklusa,medutim meni je kasnila dugo(neznam iz kojeg razloga,vrjednosti u krvi su bile ok). Zadnja je bila 14.8 i evo tek sam sad dobila😔😔. U ponedeljak idemo na razgovor pa cemo napraviti novi plan da krenemo onda 21.dana u postupak napokon. Ovo cekanje me ubija,bas je tesko sve ovo za nas zene. Ali ajde bar smo napravili dobru pauzu i tijelo se oporavilo od svih ljekova.Nadam se da ce ovaj put uspjeti.🤗

Meni se isto desilo ovaj put, kasnilo mi 12 dana sto nikada u zivotu nije, a ja svaki dan nestrpljivo cekala bas da krenem sa terapijom. Pa eto moguce bas zbog tog pritiska i cekanja, doduse bili smo i na odmoru, mozda promjena klime. Sretno u svakom slucaju 😘

• Medic29
    10. Listopad 2020. 17:55

Amna35

Medic29

Meni se isto desilo ovaj put, kasnilo mi 12 dana sto nikada u zivotu nije, a ja svaki dan nestrpljivo cekala bas da krenem sa terapijom. Pa eto moguce bas zbog tog pritiska i cekanja, doduse bili smo i na odmoru, mozda promjena klime. Sretno u svakom slucaju 😘

Da,vjerovatno psiha uradila svoje. Hvala😘

Ja 31
    Suprug 34
    Vanmatericna ljevi jajovod 2018
    Vanmatericna desni jajovod 2019(obe trudnoce prirodnim putem)
    Dijagnoza neprohodni jajovodi
    1 IVF 2 blastociste beta 0😪25.12.2019
    Smrznute 2 blastociste beta 0😪 3mj.2019
    2 IVF 1 blastocista beta 0😪 3.6.2019
    3 IVF 2 blastociste 7.12.2020 beta 114,
    22.12 beta 19,635 i ❤6+1
    11.01.2021 srce prestalo kucat,kiretaža😥10tjedan
    11 mj. smrznuta blastocista,beta 230
    23.12.2022 srce prestalo kucati,kiretaza 9 tjedan😪

• malla
    11. Listopad 2020. 16:10

Pozdrav svim članicama. Dosad sam vas citala jakooo puno  Nisam nigdje procitala da je neka poslije FETa imala terapiju injekcije clexan. FET sam imala 9.10.(danas 2.dan poslije FETa). Terapija do provjere bete: vitamini, mendrol, utrogestan, estrofem, aspirin i jedna injekcija dnevno clexana (0.4). Čitajući upustva o upotrebi lijeka clexan sam sve vise zbunjena...zasto su mi to uključili...svakako da cu ih zvati da pitam, zasto i dokad, da li se planira nastaviti u slucaju pozitivne bete... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.