Pozdrav curke,
Evo da se prijavim ponovo. U 6. mjesecu nakon stimuliranog mi je vracena 1 blastica, nazalost bez uspjeha, zatim u 7. kryo takodjer 1 blastica, test pozitivan, sve bete odlicne, nazalost spontani u 6.sedmici. Sada sam opet odradila stimulirani, danas je bila punkcija, izvadili su 6 jajnih stanica, sutra javljaju koliko ih je oplodjeno. Molim vas koji ste imali ICSI da napisete iskustva, koliko vam je izvadjeno jajnih stanica, koliko ih se uspjelo oploditi i koliko ih se razvilo do blastociste. Hvala unaprijed 😘
Ja sam imala ICSI ali oba puta prirodan postupak bez lijekova, oba puta dvije oplodene osmostanicne vraćen 3.dan. I ja sam prvi put imala pozitivnu betu i spontani u 6 tjednu nažalost. Sretno ovaj put 😘
Hvala, i tebi neka je sretno ovaj put. Kada radis betu?
Pozdrav curke,
Evo da se prijavim ponovo. U 6. mjesecu nakon stimuliranog mi je vracena 1 blastica, nazalost bez uspjeha, zatim u 7. kryo takodjer 1 blastica, test pozitivan, sve bete odlicne, nazalost spontani u 6.sedmici. Sada sam opet odradila stimulirani, danas je bila punkcija, izvadili su 6 jajnih stanica, sutra javljaju koliko ih je oplodjeno. Molim vas koji ste imali ICSI da napisete iskustva, koliko vam je izvadjeno jajnih stanica, koliko ih se uspjelo oploditi i koliko ih se razvilo do blastociste. Hvala unaprijed 😘
Ja sam imala ICSI ali oba puta prirodan postupak bez lijekova, oba puta dvije oplodene osmostanicne vraćen 3.dan. I ja sam prvi put imala pozitivnu betu i spontani u 6 tjednu nažalost. Sretno ovaj put 😘
Hvala, i tebi neka je sretno ovaj put. Kada radis betu?
Hvala ti, doktorica je najranije 14.10

🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Pozdrav svima, nova sam na forumu. Svima koje ste dočekale svoje pozitivne betice čestitam, a koje niste želim vam mnogo sreće, hrabrosti i da se što prije iznenadite.
Naime meni je punkcija bila 21.09., vraćena jedna blastica 5 dan tj. 26.09. dvije zamrznute. Danas mi je već 10 dan i na sbsvo ruku sam otišla uraditi betu... Sada čekam rezultat. Nisam mogla više izdržati, jer mi je u nedelju počelo nešto curkati, svijetlo smeđe, sve sam kontala možda je i od utrića, al danas je onako tamnije. Simptoma imam svakakvih, nema šta mi se ne dešava. Nekada sam prirodno imala dva spontana i jednu vanmateričnu, pa sam u bojazni i od toga.. Ono što me zanima da li je i jedna od vas imala ovako žiganje u donjem dijelu stomaka i 10 dan, i blago curenje a da je na kraju sve bilo OK?
Pozdrav svima, nova sam na forumu. Svima koje ste dočekale svoje pozitivne betice čestitam, a koje niste želim vam mnogo sreće, hrabrosti i da se što prije iznenadite.
Naime meni je punkcija bila 21.09., vraćena jedna blastica 5 dan tj. 26.09. dvije zamrznute. Danas mi je već 10 dan i na sbsvo ruku sam otišla uraditi betu… Sada čekam rezultat. Nisam mogla više izdržati, jer mi je u nedelju počelo nešto curkati, svijetlo smeđe, sve sam kontala možda je i od utrića, al danas je onako tamnije. Simptoma imam svakakvih, nema šta mi se ne dešava. Nekada sam prirodno imala dva spontana i jednu vanmateričnu, pa sam u bojazni i od toga.. Ono što me zanima da li je i jedna od vas imala ovako žiganje u donjem dijelu stomaka i 10 dan, i blago curenje a da je na kraju sve bilo OK?
Dobro dosla u klub. Nadam se da si vec dobila nalaze bete i da si mirnija. A to mrljavljenje ti je manje vise normalno i cak 90% zena ga ima. Imala sam i ja i sve je bilo uredu. Ali strah uvijek postoji to je normalno. Drzim fige da sve bude uredu.
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2014 op propuhivanje jajnika
2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
2015 odmor
2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
7 blastocise ❄️
Jaki hiper tjedan dana bolnice
2 mjeseca pauze
2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
2025 3mj 3 kryo
Evo da se prijavim,
Danas su mi vracena 2 embrija sa 9 stanica dakle 3. dan nakon punkcije, bas mi cudno sto je neparan broj stanica, dal je neko imao slicnu situaciju?. A 8stanicni i 6stostanicni su ostavili da vide hoce li do subote prezivjeti pa da zalede.
Pozdrav svima
Evo da se prijavim,
Danas su mi vracena 2 embrija sa 9 stanica dakle 3. dan nakon punkcije, bas mi cudno sto je neparan broj stanica, dal je neko imao slicnu situaciju?. A 8stanicni i 6stostanicni su ostavili da vide hoce li do subote prezivjeti pa da zalede.
Pozdrav svima
Dobrodošla 😊 ja osobno nisam imala sličnu situaciju, ali negdje na forumu sam pročitala da je tako netko imao 3.dan 7 stanica. Mislim da ti to nema veze, da postoji nekakav problem u tome vjerojatno bi ti embriologica objasnila. Sretno! 😘

🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Evo da se prijavim,
Pozdrav svima
Dobrodošla 😊 ja osobno nisam imala sličnu situaciju, ali negdje na forumu sam pročitala da je tako netko imao 3.dan 7 stanica. Mislim da ti to nema veze, da postoji nekakav problem u tome vjerojatno bi ti embriologica objasnila. Sretno! 😘
Hvalaa 😊😊
Lijep pozdrav svim trudilicama i onima koje su upjele cestitam od srca❤
Mi smo u zadnjem postupku bili u 6 mj.Promjenili smo kliniku,tamo su mi uradili sve dodatne pretrage(sto u staroj nisu).Ispalo da je sve u najboljem redu(naravno osim mojih ostecenih jajovoda).
Cekali smo menstruaciju i trebali smo krenuti od 21.dana ciklusa,medutim meni je kasnila dugo(neznam iz kojeg razloga,vrjednosti u krvi su bile ok). Zadnja je bila 14.8 i evo tek sam sad dobila😔😔. U ponedeljak idemo na razgovor pa cemo napraviti novi plan da krenemo onda 21.dana u postupak napokon. Ovo cekanje me ubija,bas je tesko sve ovo za nas zene. Ali ajde bar smo napravili dobru pauzu i tijelo se oporavilo od svih ljekova.Nadam se da ce ovaj put uspjeti.🤗
Ja 31
Suprug 34
Vanmatericna ljevi jajovod 2018
Vanmatericna desni jajovod 2019(obe trudnoce prirodnim putem)
Dijagnoza neprohodni jajovodi
1 IVF 2 blastociste beta 0😪25.12.2019
Smrznute 2 blastociste beta 0😪 3mj.2019
2 IVF 1 blastocista beta 0😪 3.6.2019
3 IVF 2 blastociste 7.12.2020 beta 114,
22.12 beta 19,635 i ❤6+1
11.01.2021 srce prestalo kucat,kiretaža😥10tjedan
11 mj. smrznuta blastocista,beta 230
23.12.2022 srce prestalo kucati,kiretaza 9 tjedan😪
Mi smo u zadnjem postupku bili u 6 mj.Promjenili smo kliniku,tamo su mi uradili sve dodatne pretrage(sto u staroj nisu).Ispalo da je sve u najboljem redu(naravno osim mojih ostecenih jajovoda).
Cekali smo menstruaciju i trebali smo krenuti od 21.dana ciklusa,medutim meni je kasnila dugo(neznam iz kojeg razloga,vrjednosti u krvi su bile ok). Zadnja je bila 14.8 i evo tek sam sad dobila😔😔. U ponedeljak idemo na razgovor pa cemo napraviti novi plan da krenemo onda 21.dana u postupak napokon. Ovo cekanje me ubija,bas je tesko sve ovo za nas zene. Ali ajde bar smo napravili dobru pauzu i tijelo se oporavilo od svih ljekova.Nadam se da ce ovaj put uspjeti.🤗
Meni se isto desilo ovaj put, kasnilo mi 12 dana sto nikada u zivotu nije, a ja svaki dan nestrpljivo cekala bas da krenem sa terapijom. Pa eto moguce bas zbog tog pritiska i cekanja, doduse bili smo i na odmoru, mozda promjena klime. Sretno u svakom slucaju 😘
Meni se isto desilo ovaj put, kasnilo mi 12 dana sto nikada u zivotu nije, a ja svaki dan nestrpljivo cekala bas da krenem sa terapijom. Pa eto moguce bas zbog tog pritiska i cekanja, doduse bili smo i na odmoru, mozda promjena klime. Sretno u svakom slucaju 😘
Da,vjerovatno psiha uradila svoje. Hvala😘
Ja 31
Suprug 34
Vanmatericna ljevi jajovod 2018
Vanmatericna desni jajovod 2019(obe trudnoce prirodnim putem)
Dijagnoza neprohodni jajovodi
1 IVF 2 blastociste beta 0😪25.12.2019
Smrznute 2 blastociste beta 0😪 3mj.2019
2 IVF 1 blastocista beta 0😪 3.6.2019
3 IVF 2 blastociste 7.12.2020 beta 114,
22.12 beta 19,635 i ❤6+1
11.01.2021 srce prestalo kucat,kiretaža😥10tjedan
11 mj. smrznuta blastocista,beta 230
23.12.2022 srce prestalo kucati,kiretaza 9 tjedan😪
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji