Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🍀🐞MISS🐞🍀
    21. Kolovoz 2020. 14:24

nada86

Cure kako ste danas?
    Miss1502 ima li kakvih simptoma?
    Zdralica27 jel prošla aspiracija? Kako se osjećaš, koliko je stanica dobiveno?
    Kod mene ništa posebno, ponekad neko natezanje i bockanje u maternici i to je sve. Ali sam svaki dan sve nestrpljivija.

Nista drugacije nego neki dan...bolne grudi i tu i tamo probadanje u jajnicima, nista novo nego inace uoci menstruacije...ne nadam se previse ali mozda i bude ,ko zna 🙏
    Zdralica27 onda je kod vas drugacije,ja sam je u guzu dobila! Valjda kako koji doktor kaze! Javite suzra rezultate,sretno

👸36🤴40
    4god pokusavanja
    Amh14,hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    07/21🩵 babyboy
    08/25 FET blastocista ,test pozitivan, 12dnt BETA 994,
    14dnt BETA 2350, uzv 18.9

22. Kolovoz 2020. 08:49

Pozdrav cure, ja sam nova :) Moj beta u ponedjeljak.. Nemam apsolutno nikakvih simptoma, a testić mi je jutros pokazao pozitivno.. 
    https://ibb.co/gMXpmt3

https://ibb.co/N7CfWbj

Moja sestra je doktorica i kaze da nema sanse da imamo ikakve simotome još, da je to sve u nasim glavama :P
    Sve to sitno sto nam se cini da imamo je posljedica hormona i lijekova koje primamo u postupku, a ne visoke razine Bhcg..

🍀🐞MISS🐞🍀
    22. Kolovoz 2020. 08:57

lena99

Pozdrav cure, ja sam nova :) Moj beta u ponedjeljak.. Nemam apsolutno nikakvih simptoma, a testić mi je jutros pokazao pozitivno..

Moja sestra je doktorica i kaze da nema sanse da imamo ikakve simotome još, da je to sve u nasim glavama :P
    Sve to sitno sto nam se cini da imamo je posljedica hormona i lijekova koje primamo u postupku, a ne visoke razine Bhcg..

Cestitam!!! Koji dan nakon transfera ste radili test? Ja cu u pon, 10dpt.. nemam bas nikakvih posebnih simptoma osim bockanja u jajnicima i bolnih grudi (ali nista drugacije od inace) 
    Jel vam 1.ivf? Joojj, da bar i meni bude takav testic 👏👏

👸36🤴40
    4god pokusavanja
    *Idiopatska neplodnost*
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    07/21🩵 babyboy

22. Kolovoz 2020. 09:03

miss1502

lena99

Cestitam!!! Koji dan nakon transfera ste radili test? Ja cu u pon, 10dpt.. nemam bas nikakvih posebnih simptoma osim bockanja u jajnicima i bolnih grudi (ali nista drugacije od inace)

Već 7 dan nakon transfera.. i ocitalo mi je pozitivno... S tim da sam primila 3 dnt brevacticid 1500, pa sam se mucila je li od njega pozitivan.. ali nesto kontam do danas bi vise izišao...Danas je 10 dn brevacticida..
    Prvi je ivf..

🍀🐞MISS🐞🍀
    22. Kolovoz 2020. 09:16

lena99

miss1502

lena99

Već 7 dan nakon transfera.. i ocitalo mi je pozitivno… S tim da sam primila 3 dnt brevacticid 1500, pa sam se mucila je li od njega pozitivan.. ali nesto kontam do danas bi vise izišao…Danas je 10 dn brevacticida..
    Prvi je ivf..

A jeste li vracali trodnevni ili blasticu?

👸36🤴40
    4god pokusavanja
    *Idiopatska neplodnost*
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    07/21🩵 babyboy

22. Kolovoz 2020. 09:17

Blastica..

🍀🐞MISS🐞🍀
    22. Kolovoz 2020. 09:27

Kod mene su treonevni pa cu pricekat jos s testom...

👸36🤴40
    4god pokusavanja
    *Idiopatska neplodnost*
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    07/21🩵 babyboy

• Zdralica27
    22. Kolovoz 2020. 11:03

Lena 99 čestitam. Super mi je kada pročitam da netko uspije, odmah se i ja ponadam. Sada su mi javili da se oplodilo 5 jajnih stanica. Sutra će mi javiti kako se razvijaju i dali će transfer biti 3. ili 5.dan. Zadnji put su bile 2 oplođene i vraćene su 3.dan..nadam se sa ću imati i nešto za zamrznuti! Uh.... 

22. Kolovoz 2020. 11:20

Zdralica27

Lena 99 čestitam. Super mi je kada pročitam da netko uspije, odmah se i ja ponadam. Sada su mi javili da se oplodilo 5 jajnih stanica. Sutra će mi javiti kako se razvijaju i dali će transfer biti 3. ili 5.dan. Zadnji put su bile 2 oplođene i vraćene su 3.dan..nadam se sa ću imati i nešto za zamrznuti! Uh….

Zezam cure na ostalim temama da tek cestitke primam od ponedjeljka :) Kad vidim kako je stanje s betom, jer me strah povjerovati da je istina da je test dobar :) 
    Sretno ti i nemoj se bojati, i ono sto je meni pomoglo nakon transfera je da sam vjerujte odmah sutradan ustala kuhati rucak.,ponasala se normalno kao svaki dan, isla na kave, nisam usisavala i vadila suđe iz mašine nekih 3-4 dana nakon transfera.. Poslije sve radila normaloo.. ali eto kazem pricekajmo ponedjeljka pa da javim betu da se ne bi izjalovilo i da se ne razocaram ::

Nada 🍀
    22. Kolovoz 2020. 12:08

Lena99 čestitam i želim ti u ponedjeljak veliku betu... samo da nastavi tako pozitivno pa da se i mi ubrzo radujemo 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani