Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zdralica27
    29. Kolovoz 2020. 23:28

Meni ako sada ne uspije onda ću ići na 1.fet. Nisam ni znala za te hormone itd. Dobro mi je došla ova informacija...malo ću se raspitati. 

MajaK
    30. Kolovoz 2020. 09:21

nada86

MajaK vidim da niko ne odgovara, ja nisam radila još FET u prirodnom ciklusu ali mi je doktorica ima par dana objasnila kako to izgleda i isto mi je rekla da se ne uzimaju nikakvi hormoni, ali da bi mi ona ipak provjerila progesteron i eventualno ako je potrebno dala utrogestane. Tako da ako je svakako dobra ideja da tražiš da ti izvade krv da znaš kakav ti je progesteron. Sretno, držim fige da uspije 🤞

Hvala ti puno na odgovoru. Sad sam 3 dan nakon transfera 5 dana starih blastica. Mozda je sad kasno vadit progesteron? ... Ako nije provjeren prije transfera da se na vrijeme podrzi implantacija. Mogu na svoju ruku izvaditi u Agramu, al ne mislis li da je kasno?
    😢

Nada 🍀
    31. Kolovoz 2020. 16:19

MajaK

nada86

MajaK vidim da niko ne odgovara, ja nisam radila još FET u prirodnom ciklusu ali mi je doktorica ima par dana objasnila kako to izgleda i isto mi je rekla da se ne uzimaju nikakvi hormoni, ali da bi mi ona ipak provjerila progesteron i eventualno ako je potrebno dala utrogestane. Tako da ako je svakako dobra ideja da tražiš da ti izvade krv da znaš kakav ti je progesteron. Sretno, držim fige da uspije 🤞

Hvala ti puno na odgovoru. Sad sam 3 dan nakon transfera 5 dana starih blastica. Mozda je sad kasno vadit progesteron? … Ako nije provjeren prije transfera da se na vrijeme podrzi implantacija. Mogu na svoju ruku izvaditi u Agramu, al ne mislis li da je kasno?
    😢

Pa nadam se da tvoj doktor zna šta radi. Moja doktorica je uvijek prepažljiva kad sam ja u pitanju i hoće biti 200 % sigurna. 
    Kod tebe bi već implementacija mogla biti završena s obzirom na to da ti je danas 4dpt. 
    Ja se nadam da je sve u redu i su se mrvice odlučile ostati ili bar jedna...
    Nemoj se sada izluđivati sa tim šta bi bilo, pokusaj se opustiti i vjerovati svome tijelu i svojim ribicama. Pozitivne misli pomažu 😊
    Želim ti od sveg srca da uspije i držim fige 🤞🙏

Nada 🍀
    02. Rujan 2020. 22:51

MajaK kako se osjećaš? Imaš li nekakvih simptoma? Još koji dan pa možeš i test raditi.. 🤞

• Zdralica27
    03. Rujan 2020. 19:11

Evo cure sutra idem vaditi betu. Do sada sam bila baš opuštena i jako mi je vrijeme brzo prošlo. Puno sam radila i putovala i iskreno uopće se nisam nadala jer nisam nikakvih simptoma imala. Nekako se uzdam u smrzlića 2 koja imam. Poslije posla sam napravila test i odmah se pokazao +. Ne znam dali da se veselim ili ne. Strah me ponadati se pa da beta sutra bude negativna ili da bude ona nekakva biokemijska trudnoća ili svašta što sam čitala po forumima. Možda bolje da test nisam ni radila. Javim Vam sutra betu i molim se Bogu da sve bude ok. Baš sam se sada jako ponadala. Vi me tu najbolje možete razumjeti. 

Nada 🍀
    03. Rujan 2020. 19:46

Zdralica pažljivo već čestitam i želim ti sve najbolje. Nadam se da će beta biti visoka, javi se obavezno 🍀🍀🍀🍀

• NATALIE0407
    04. Rujan 2020. 07:01

Drzim fige da sve bude uredu i da beta bude uredna.  Javi rezultate.🙏🙏🙏🙏

• *.Women_name.*
    04. Rujan 2020. 12:02

Držim fige, sigurno je velika kad se odma plus pokazao ne brini! Želim ti sretnu trudnoću! 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Zdralica27
    04. Rujan 2020. 15:26

Beta je 147. 😀😀😀
    Hvala Bogu. Nadam se da će sve biti ok. 

• NATALIE0407
    04. Rujan 2020. 20:03

Zdralica27

Beta je 147. 😀😀😀
    Hvala Bogu. Nadam se da će sve biti ok.

Super.  Cestitam uz Boziju pomoc da i dalje sve bude uredu. 🙏🙏🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.