Da i rekla mi je da u utorak dodjem na jos jedan UVZ, da mozda vidimo i otkucaje 🙃🙃🙃😊😊😊
Evo i moje druge bete 1450 na 14dnt a 12dnt je bila 644, dobro se uduplala i odmah mi je radila UVZ, sve se fino vidi, kaze da je moguce da se poduplalo ili je bas napredno, odgovara 6toj sedmici iako je 5+5. Bas sam presretna, ljubim ovu iEvo i moje druge bete 1450 na 14dnt a 12dnt je bila 644, dobro se uduplala i odmah mi je radila UVZ, sve se fino vidi, kaze da je moguce da se poduplalo ili je bas napredno, odgovara 6toj sedmici iako je 5+5. Bas sam presretna, ljubim ovu sliku UVZa 🙈😊😊
Ispravka 4+5
Evo i moje druge bete 1450 na 14dnt a 12dnt je bila 644, dobro se uduplala i odmah mi je radila UVZ, sve se fino vidi, kaze da je moguce da se poduplalo ili je bas napredno, odgovara 6toj sedmici iako je 5+5. Bas sam presretna, ljubim ovu sliku UVZa 🙈😊😊
Eto vidiš, jesam ti rekla da ne moraš brinuti! Jako mi je drago zbog tebe, samo uživaj, nema ljepšeg osjećaja od ovog! I ja idem u utorak na prvi uzv i rekli su da bi trebali čuti srčeko, jedva čekam!
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Evo da vam javim, danas sam vadila betu, 23.dan od aspiracije, 5521. Tako mi je otprilike bilo i u prosloj trudnoci, na 24.dan beta je bila 5100. U petak uzv. Sretno svim cekalicama i neka vas obraduju velike bete.
Evo da vam javim, danas sam vadila betu, 23.dan od aspiracije, 5521. Tako mi je otprilike bilo i u prosloj trudnoci, na 24.dan beta je bila 5100. U petak uzv. Sretno svim cekalicama i neka vas obraduju velike bete.
Odlično Sarita, čestitke i tebi!
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Divno, cestitam, 😊😊😊jel mislis petak sutra ili slijedeci?
Evo i moje druge bete 1450 na 14dnt a 12dnt je bila 644, dobro se uduplala i odmah mi je radila UVZ, sve se fino vidi, kaze da je moguce da se poduplalo ili je bas napredno, odgovara 6toj sedmici iako je 5+5. Bas sam presretna, ljubim ovu sliku UVZa 🙈😊😊
Eto vidiš, jesam ti rekla da ne moraš brinuti! Jako mi je drago zbog tebe, samo uživaj, nema ljepšeg osjećaja od ovog!I ja idem u utorak na prvi uzv i rekli su da bi trebali čuti srčeko, jedva čekam!
Hvala draga punooo, sretno na UVZ, koji ce ti to dan biti nakon transfera 😘😘😘
Divno, cestitam, 😊😊😊jel mislis petak sutra ili slijedeci?
Hvala vam ☺️☺️☺️☺️Slijedeci petak uzv
Evo da javim da mi beta ipak pravilno raste - danas sam vadila i rezultat je 534,7.
Iako i dalje imam dosta niske razine bete uzimajući u obzir dan transfera. Danas mi je 18 dan nakon transfera, i kako vidim, većini žena je beta značajno iznad ove moje.
Zna li netko možda uslijed čega dolazi do niže bete i može li to ukazivati na kakve probleme?
Istina je da se ona zaista pravilno dupla i doktor mi kaže da se nemam oko čega brinuti. No, evo, ako ništa, znatiželje radi, ako neka od vas ima kakvo saznanje o tome zašto je nekima beta viša, a nekima niža, slobodno mi javite
Evo da javim da mi beta ipak pravilno raste - danas sam vadila i rezultat je 534,7.
Iako i dalje imam dosta niske razine bete uzimajući u obzir dan transfera. Danas mi je 18 dan nakon transfera, i kako vidim, većini žena je beta značajno iznad ove moje.
Zna li netko možda uslijed čega dolazi do niže bete i može li to ukazivati na kakve probleme?
Istina je da se ona zaista pravilno dupla i doktor mi kaže da se nemam oko čega brinuti. No, evo, ako ništa, znatiželje radi, ako neka od vas ima kakvo saznanje o tome zašto je nekima beta viša, a nekima niža, slobodno mi javite
Ne brini, neke se implantiraju 8.dan a neke 11., u beti je to velika razlika a ne znaci nista za daljnji tijek trudnoce.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji